Opinie Walentynki 2025

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Jaka działa pióro ? Czy na każdym etapie skraca czas o 1 h ? Czy np; gdy zostanie 2 h i oddam pióro to zostanie 1 h , czy będzie reset i będzie 3 h ?

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2025
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przytoczę jeszcze jedną wypowiedź z tamtego wątku:
    I to jest najlepsza 'rekomendacja' tej apki.

3. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

jakoś ostatnio nic mi ciekawego nie wypada z nagród... event nawet spoko nie trzeba nawozu używać :)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

5 macek na maksimum, jeszcze 3xD:cry:xD

5. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Po prostu wystarczy nie grać i nie będzie problemów;).Bez przerwy czepiamy się tych błędów jakbyśmy nie mieli nic innego do roboty :pPrzeszkadzamy zapracowanym ludziom BP w tworzeniu następnych bubli.xD

Ostatnie edytowanie: 17 lutego 2025
  6. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Ja dopiero 4 na max jeszcze 4 ale nie był czasu wczoraj pograć, 3 dodatkowe itemy już wypadły

7. alutek19

alutek19 Forumowy żółtodziób

Witam,nie mogę zebrać macek z lewej strony.

8. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Osobiście nie mam z tym problemu, wczoraj ratowałam swój event własnie dzięki pracy na telefonie8)8)
    Ola jak tym razem będą dostępne mandarybki to ci wyśle bo jak nie ośmiornice to mandarybki mnie atakująxD a pamiętam za te nieszczęsne ocelotyxD

Na chwilę obecną 7 itemów i tylko 2 ulepszenia na poziomie 4 a reszta czekaxDxD No i oczywiście drzewka, zagrody, SN, PD i inne - nawet mi skoczyła liczba pieniędzy za ten event. Szanuje8)

9. matthero

matthero Hrabia forum

118/290

5 macek na maksa

10. Bajka60

Bajka60 Czeladnik forum

skąd wziąć pikselowe serce?

11. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

To jest element z eventu z zeszłego roku. W obecnie trwającym evencie siejemy 2 eventówki, jedną odblokowujemy pola, drugą ulepszamy bądź skracamy macki. Nic poza tym

12. Bajka60

Bajka60 Czeladnik forum

13. krasnoludek10

To my idziemy łeb w łeb widzęxD:cry:xD Tylko punktów mam mniej, hahah.

14. madzikabadzi

madzikabadzi Młodszy ekspert

Coś hojny ten event bo i zagrody tajemnicze i itemów już mam spory zapas. Nawet z chęcią te macki się zbiera :D:D

15. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

U mnie wręcz przeciwnie. Tylko jedną mackę mam na 1 poziomie, reszta na 4 i zbieram tylko PD, sianogrosze, zielone kropelki, nawóz
    Zosieńki.

16. madzikabadzi

madzikabadzi Młodszy ekspert

Kurczę to chyba ta losowość albo serwer. Ja jeszcze nie zdążyłam wszystkich ulepszyć. (5 ulepszonych).

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Miałam nie robić,no ale...:p W piątek po południu zaczęłam,sukcesów nie mam-2 itemy ba-dum,2 itemy miłosna pułapka i coś tam..xD:cry:
    43/290,pewnie do końca nie dojdę ale i tak miałam nie robić,więc nie ma problemu.Macki odkryte wszystkie, jedna na 2 poziomie,reszta na pierwszym-może wieczorem coś ulepszę jeszcze.Problem natomiast jest,bo po każdej akcji na polu specjalnej troski,muszę grę odświeżać,by cokolwiek innego zrobić-mam nadzieję,że jak ten event się skończy,to usterki znikną -.-

18. elektronia

elektronia Forumowy żółtodziób

Na 7 stronie ata wstawiła zdjęcie
    nie umiem skopiować...

19. krasnoludek10

6 macek na maksimum, jeszcze 2. Stan punktów 119/290.

20. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Że tak spytam: macke można maksymalnie ulepszyć do 4 poziomu? I potem ją zostawić w spokoju?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.