Opinie Walentynki 2025

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dora4370

dora4370 Wielki mistrz forum

Sąsiadko świetnie Ci idzie -Gratuluję .
    Macki można zbierać po zakończeniu ewentu , zawsze dodatkowe nagrody wpadną .
    Ja nawet nie wiem czy uda mi się zrobić ewent w całości bo mam dopiero 4 macki ulepszone i pkt. 87/290 .

2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

uda ci się kto jak nie my skończymy ivencik piszę tu oczywiście o naszych wspaniałych farmerach mimo utrudnień uda nam się mój stan na teraz to 167\290 i oczywiście nocka w pracy więc będę dalej siać

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dziękuję
    Dziękuję:)

4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dzięki Tomuś. Dzisiaj rano jakieś mi wpadły, ale oprócz Guru miłości i Walentynkowej serenady. Co do macek to mam 5 na maxa a reszta na 1. Zobaczymy, chyba jakoś to będzie ???

5. pbkl

pbkl Ambasador forum

Tak sie wkrecilam niespodziewanie ( dla siebie ) w ten event, ( szczegolnie, ze zaczelam bez przekonania ), ze az w nocy po tabletkach odpalilam w lozku farme na tablecie. Tego nie bylo przez wiele miesiecy :)

Wpadaja rozn fajne rzeczy, zwyczajne tez, nie moze byc inaczej, ale na stanie mam 3 psikusy, 1 ba-dum, 1 pulapke i 2 zakochanych a wlasnie dla itemow zaczelam ten event. Jest lepiej niz dobrze, wiec bawie sie doskonale i ciekawa jestem na ilu itemkach sie skonczy-brawo BP.
    Bedzie pnacze to ok a nie to nie :)

Szkoda tylko, ze event popsuty przez roznie niedorobki-a fe BP.

6. ania5757

ania5757 Baron forum

jestem na etapie ulepszania macek
    wnioski
    ulepszone macki daja wieksza ilosc punktow- prawda i cala prawda
    ulepszone macki daja wieksza szanse na atrakcyjniejsze nagrody - ta trzecia prawda

7. kecaj6508

kecaj6508 Okazjonalny autor

Może głupie pytanie, może (może nawet na pewno czytam bez zrozumienia) ale...skąd się biorą te punkty postępu na pasku, ja mam 57...????

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  9. kecaj6508

OOOO! I to jest konkretna odpowiedź. Dzięki.

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę.
    Gdybyś miał problem ze zbieraniem z macek to zajrzyj proszę tutaj: #86.

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  11. kecaj6508

Nie, nie mam z tym problemu, gram na laptopie. Jeżeli bym wiedział (umiał) grać na telefonie to by było za pięknie...

hiacynta, Aisha1969 oraz SMOD_Atena lubią to.
  12. ola88888

ola88888 Książę forum

Ja mam tylko 4 itemy i kazdego po 1 : ba dum-ba dum, mily psikus, przypadkowe zakochanie, milosna pulapka.
    Macki poziom: 4 na 4lvl, 1 na 3lvl i 3 na 1lvl.
    Bylo sporo zagrod i drzew, ale nie mam ani suma ani mandarybek. Bardzo szkoda.
    Z drzew zagadkowych tez nie bylo cos co nie mam.
    Bardzo duzo PD, TPD i SG, duzo SNS, duzo osrmiornic, troche smigiel i skarpet.

13. renia111979

renia111979 Moguł forum

hejka
    Podpowiedzcie proszę, na przeglądarce na telefonie nie da się zebrać macek. Zainstalowałam farmeramę mobilną, a tam nie ma pola akcji.
    Jak zbierać na telefonie, będąc w pracy, hmmm

hiacynta, bogusiak80 oraz Aisha1969 lubią to.
  14. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

W problemach z grą na telefonie również na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie pomóc bo gra nadal nie jest dedykowana na urządzenia przenośne - telefony/tablety i też nie ma na te urządzenia żadnego wsparcia. Masz odpowiedź SMOD Ateny w dziale PT.

hiacynta, Aisha1969 oraz hlnrys lubią to.
  15. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Fajne te itemiki :) Wpadają tak od niechcenia, stawiam na polanie i co ileś godzin mam kilka super wejściówek, kilka kropelek, kilka skarpetek, kilka sp... Takie małe coś a cieszy :) Wszystkie tajemnicze zagrody i drzewka posadzę po evencie. W kupie raźniej :) będzie się im rosło i dojrzewało.
    No i ośmiornice. Jakoś ich nie lubię hodować, a tu wpadają same :)
    Dobrego dnia i pomyślnych zbiorów wszystkim :)

hiacynta, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  16. renia111979

renia111979 Moguł forum

ok, ale na zwykłej przeglądarce na telefonie też się nie da zebrać. Tak czy siak dzięki
    Puffin nie widać, aktualnie sprawdzam chroma

hiacynta, Aisha1969 oraz hapsak89 lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Te dwa chyba są tylko w pasku głównym;)

hiacynta lubi to.
  18. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Tak dobrego zbioru nagród z macek jeszcze nie miałem :) :) :)

Na osiem nagród:

SN x 18

Ośmiornice x 16

Farmaraki x 5

Sadzonka x 1

Skrzynia z farmerskimi bonusami x 1

Ba dum, ba dum x 1

Miłosna pułapka x 1

Morskie amory x 1

W sumie mam już wystawionych 16 itemów - 8 z nagród głównych oraz 8 z nagród dodatkowych :)

Postęp gry 232/290

Mój sposób od pięciu pełnych zbiorów sprawdza się w 100% i nie dostałem przez ten czas ani razu w nagrodach PD, TPD, a sianogrosze wpadły 2 razy tylko przez moje gapiostwo rano, bo zebrałem po kolei macki z trzech pól.

A sposób niby banalny, bo po każdej zebranej macce wychodzę z pola i wchodzę np. na rząd chmur, żeby coś ram zebrać, albo na inne pole, a dopiero potem wracam do ośmiorniczki po następną mackę i znowu wychodzę na chwilę z pola itd....

Przyśpieszaczy mam już w zapasie 14, ale odpalę dopiero jutro jak zbiorę 32 szt.
    Może uda się do końca eventu powtórzyć taką serię ze dwa razy po 32 szt.

Zaleta taka że po maratonie zbierania nagród z macek 4x 3 godziny znów trafisz mniej więcej na zbiór badyla :)

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2025
  19. rysio

rysio Generał forum

czy nagrody i jakie bedzie sie otrzymywyc po zebraniu wymaganych 290 macek?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  20. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Da się, ja tak zbieram. Na telefonie, ale na normalnej przeglądarce, na chrome. Tylko w tym evencie wsio się rozjeżdża jak koń na lodowisku. Jak klikasz wykrzyknik na macce, to okienka do zbioru tejże pokazują w na samym dole, w lewym dolnym rogu ramki całej gry. Z telefonu nie mogłam odblokować pół, bo mi okienka wywalało poza obszar gry.