Opinie Walentynki 2023

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 8 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Powoli powoli blisko końca ;) Ze sklepiku kupiony pikolak do drugiego mało brakuje :p Trafiłem święto świateł a wiec mnożnik czyli supcio ;) Posiałem eventówkę z nocy zebrałem włośnicę oraz rzepę wiec mam zapas wylotek ;) Ale sieje do końca bo jeszcze neonowe zagrody kuszą :)

Edit: 419 obecny stan a wiec bardzo już blisko :) Z pikolaka bajkowe ech ;/ ale polujemy na neonówki w zagrodach ;) Byłbym zapomniał pnącze uaktywnione i odpalone ;) hehe

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2023
  2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

żenada z piccolo bo 1 x inwazja robali, 1 x magiczne drzewo, 1 x zabawa w wodzie. :cry::cry::cry:. Ewent ukończyłam.

3. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Rzeczywiście słabo. :( Współczuję.

Podsumowując temat wypadalności::
    - w czwartek i piątek dominowały zdecydowanie itemy mnożnikowe,
    - w sobotę i niedzielę pojawiały się nawet florenowce,
    - a po weekendzie inwazja robali?
    Wygląda na to, że wszystko wraca do normy. :oops:
    Nie jest to dobry znak, a do godziny 0 (tzn. do 16:10) coraz bliżej... :oops:

4. 22vader

22vader Naśladowca mistrzów

moge do [ciach] wiedzieć dlaczego miałem pełną planszę w kwiatach które dają gwiazdki, już miałem maksimum i aż chciałem się pochwalić, wchodzę znowu i wszystkie kwiaty zniknęły, a w dodatku zeżarło mi Torby z nasionami xD xD xD
    teraz to już się zdenerwowałem

Wykropkowany wulgaryzm usunęłam. Nerwy nerwami, ale Regulamin obowiązuuje.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lutego 2023
  5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

że Ci się chce to wszystko rozkminiać (rozważać). Przecież wiadomo, że to zależy od informatyków obsługujących daną bazę a nie od naszego szczęścia i umiejętności. Trochę już gram i mam 2 konta i na każdym jest inaczej czyli o czym to świadczy. Nawet w spółdzielni inaczej są poustawiane towary, które trzeba oddać. Na marginesie dodam, że na 2 konta kupuję kombajn, więc trochę inwestuję.

6. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Przez weekend nie miałem netu ;) a na telefonie to tylko raz dziennie zbierałem roślinki ale dam radę jeszcze tylko dwa zbiory i po evenciexD

7. anna980

anna980 Forumowy żółtodziób

walentynki2023 dlaczgo nie moge przeniesc kwiaty z korytek na pole

kencik1983 i Aisha1969 lubią to.
  8. Moniaa__87

Moniaa__87 Forumowy żółtodziób

ja nie wiem jak wy to robicie . Ja jestem w połowie i nie mam juz wypadajek :cry:

Aisha1969 lubi to.
  9. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    No i co ciekawego wyrosło? Masz to florkowe?

10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tutaj nie sprawdzimy, co się stało na Twoim koncie w grze.
    Najprościej będzie wysłać zapytanie do Pomocy Technicznej. Link znajduje si ę pod ramką gry.

Pierwszy kwiatek należy przeciągnąć na planszę i zacząć układanie od takiego zielonego ptaszka. Z Poradnika:
    Kwietne kawałki układamy na planszy (na poletkach uprawnych), przeciągając je z bocznego panelu. Pierwszy kawałek należy dostawić do któregoś z boków pola z topiarem w kształcie ptaka:

11. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Niestety nie. -.--.--.-

Chyba jednak za słabo. ;)

Z pikolaków za ten event wyszły:
    -bajkowe :(
    -kijek :(
    -tańczący
    -zabawa

A pozostałych 11 (wszystkie z jakichś poprzednich eventów):
    -parasolka
    -chomicza
    -nieumarły
    -wieczne poszukiwanie
    -tańczący
    -magiczne
    -kumpel :(
    -bajkowe >:(
    -3x kijek :cry::cry::cry:

---------------------
    Żadnego opryskiwacza
    żadnego cylinda
    żadnego dyniowego
    żadnego kosiarza
    żadnego bukietu

Wiadomo, że każdy patrzy ze swojej perspektywy. Dla mnie, w całokształcie, takie nagrody to totalna porażka... -.-

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Raczej za mocno.
    Tak, że drzewko florenowe pocienkowała na kijek pogo.
    xD:cry:xD

13. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Oj, Rysiek, Rysiek. xD:DxD

Dzięki. Podniosłeś mnie trochę na duchu. :);)

14. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

xDxDxD
    z wrażenia prawie różę posiałam

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Cytując klasyka "łatwiej kijek pocienkować niż go później pogrubasić"

16. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Zaraz to naprawimy.
    Ahahaha to Cię firma obdarowała. Komicznie te twoje "zdobycze" wyglądają, po tym jak na nią narzekałeś.xD:cry:xD
    I kto dostał po nosie?xD;)
    Widocznie jesteś w targecie, który dostaje atrakcyjne rzeczy... gdy chwali a nie narzeka.
    A jeśli już musisz, to narzekaj na konkretne rzeczy... nigdy na "Nich".
    "Oni" wszystko widza i notująxD
    Taka teoria spiskowa - może warto ją wypróbować w Twoim przypadku.xDxDxD;)

17. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

xDxDxD

Ok, już mi złość całkiem przeszła. ;)

Masz rację, wyglądają komicznie. xD

Ha, i tu jest mały problem. ;)
    Bo i w życiu, i tym bardziej tu, zawsze mówię to, co myślę. ;) I nie mam zamiaru zmieniać swoich nawyków dla być może lepszych nagród. 8) Trudno, to w końcu tylko gra, zawsze można znaleźć inną. ;)
    Myślisz, że ja dostałem po nosie? Bo być może powiedziałem coś, co komuś się nie spodobało? Nie, droga Moniko, ja ostatecznie zdałem sobie sprawę, że inwestowanie pieniędzy tu mija się z celem. Pisałaś ostatnio, że firma ma takie "widzi mi się". Firma powinna działać według zasad rachunkowych, a nie jakiegoś "widzi mi się". A to ich "widzi mi się"doprowadziło do tego, że na mnie już nie zarobią. 8) Ja tam jestem zadowolony.

------
    Najśmieszniejsze jest to, że eventu miałem nie robić. Potem dałem się namówić przez pikolaki. ;)
    Pikolaki okazały się kolejny raz niewypałem, a ja na koniec jestem bardzo zadowolony z eventu. Oczywiście najważniejsze było gromadzenie GT, ale robiłem to tak, że wyszła średnia tylko 1,05, a za to bardzo podreperowałem sobie stany farmaramek, SN i kilku innych dodatków. Tak więc sieję dalej, jest jeszcze prawie 2 dni.
    :)

18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Bardzo mi przykro:cry: bo bardzo chciałam żebyś w końcu dostał tego florenowca 8), nie zrażaj się tylko małymi porażkami . Mam nadzieję że nadejdzie ten dzień i napiszesz mam go wreszcie :)
    Trzymaj się ciepło :)

19. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Rachunkowo to im się bardzo zgadza. Z takich losowanek 20-30% powinieneś (musisz) otrzymać atrakcyjnych nagród (proszę mnie nie cytować, cos mi się obiło o uszy i nie wiem jak ma się to do piccolo gdzie tych "atrakcyjnych" jest całkiem sporo).
    Niezbędne minimum więc maszxD
    No zdecyduj się, czy atrakcyjne nagrody zmniejszają przychody, czy nieatrakcyjne.
    BP chce wiedzieć jak cię ugryźć i ustalić "poziom zainteresowania";)
    Tak, bez wątpienia ktoś musiał czytać.;)
    Aż żałuję, że nie mam piccolo, bo jak nic dostałabym dyniowego.:inlove:xD
    To piszesz, że zmieniasz białego rumaka na czarnego - popieram, białe niepraktyczne są:p

20. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Co tu tak cicho? ;) Nikt nic nie komentuje? Przecież event ciągle trwa. ;)

Pewnie jeszcze tak. ;) Ale niezadowolenie graczy (chociażby z losowości) wydaje się rosnąć. I tylko kwestią czasu jest, że gracze zaczną mówić "dość", a wtedy rachunkowo to już niekoniecznie będzie musiało się zgadzać. :p

Poziom zainteresowania spadł dziś do zera. xD

Myślisz, że dzięki wazeliniarstwu dostałabyś to,co najcenniejsze? Hmm, kto wie, pewnie tak. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.