Opinie Walentynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

teoretycznie masz racje,ale nie wzielas pod uwage jednej rzeczy...a mianowicie tego,ze szarlat nie jest dla wszystkich a opryskiwacz tak i oby nie bylo tak,ze juz niedlugo dadza kolejne dwa....albo trzy

2. Robinchłód

Robinchłód Czeladnik forum

Walentynkowy Marion powiadasz ;)U mnie nie opryskiwacz tylko Ty wzbudzasz namiętność i to przez okrągły rok.Mówię Ci to jako Twój Robin z Sherwood:inlove:xD.Ps na te Jeżozwierze to bym jednak uważałxD.

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

bacowa70, wypominanie "przewin" niczemu się nie przysłuży. Co najwyżej nakręci nam się tutaj nieprzyjemna "pyskówka". Usunęłam Twój post.
    Robinchłód, dziękuję za pierwszą tegoroczną walentynkęxD

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Jak będą dawać to trzeba braćxD
    A co już z tym gracze zrobią to ich sprawa.
    Norbi nie wariuj. To tylko gra i od tego życie nie zależy.

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie robię. Nie przepadam za takimi minigierkami i mam co robić - chociażby studia czy sprawy w życiu prywatnym. Ostatnio to tylko Franka odbieram i prezenty z kalendarza walentynkowego.

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

No też fakt.;) Nie wiem co oni wymyślą żeby wyjść z tego cało szczerze mówiąc...

7. -norbijas-

Aniu pelny luzik..luzna dyskusja tylko co i jak moze byc..;)

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Chyba bede robic... chyba... Tylko jestem totalnie wyprztykana z nawozów. Ostała mi sie jeno qpa ... ;) Tak na piechotę trochę to potrwa-.- No i znowu demolka głównej... A ja tak lubię te moje zwierzaki. Ale jak trzeba to trzeba. Nagrody nieco kuszą a i żyłka sportowca jest ;)

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Widzę, że BP darzy nas wielkim walentynkowym uczuciem, takie prezenty, fiu, fiu.xD
    Piąty opryskiwacz, czy to szczęście czy przekleństwo?8)
    Myślę, że i szarłat nie dla wszystkich i opryskiwacz nie dla wszystkich, w szarłacie trzeba mieć poziom, szklarnię i potężne zapasy SN,
    w opryskiwaczach trzeba mieć ich 5, dobre zagrody oraz bardzo potężne zapasy paszy.:sleepy:

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ok. Marion, ale nic takiego nie napisałam, żeby to usuwać. Po prostu przytoczyłam to co gracz wcześniej napisał w innym wątku.
    <ciach>

* * *

Odnośnie opryskiwaczy, to mam ich tylko 2, jakoś Piccolo nie było tak hojne na mojej farmie - nie stanowię więc zagrożenia.
    Pozostałe nagrody w evencie mi się podobają, no z małym ale - to pnącze zbierane co 160 godzin.:sleepy:

Dajmy temu spokój, bardzo proszę. Każdy ma własne spostrzeżenia odnośnie współforumowiczów, ale nie ma sensu wzajemnie się nakręcać. Usunęłam fragment prowokujący do kłótni.
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 lutego 2022
  11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ewencik robię.Co do opryskiwaczy mam dopiero 1 z prezentu i to będzie 2 więc się cieszę .Niestety są takie farmy gdzie one po prostu nie wypadają jak wiele innych rzeczy dobrych.

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Myślisz , że aż tyle jest w tej grze ,,magnaterii,, (multi) by zamknęli drogę do TOP-u jednofarmowym gospodarstwom/gospodarzom ? Ja aż takiego scenariusza nie zakładam - no chyba , że nastąpi wielkie ,,bum,, na wydzierżawianie dziesiątek nowych gospodarstw przez ,,starych,, farmerów :music:ale to i tak do najbliższych dożynek niewiele zyskają z tych ,,dzierżaw,, a do kolejnych... do kolejnych może się jeszcze tak wiele wydarzyć, że dziś nie ma co snuć jakichkolwiek rozważań.
    A co do wielomiliardowych wpłat i zasypania targu towarem przez mulciaków to tu jedno drugie wyklucza raczej - jak zasypią targ to o TOP-a można być spokojnym - i vice versa .
    Podział dożynek na te kategorie ; zwierzaki, rośliny, owoce... to też nie najlepszy pomysł - o wiele prościej ( i zdrowiej) podzielić TOP-a na dwie; dla pojedynczych farm i dla mulciaków - i niech się magnateria pnie na wyżyny, aż wierzchołkiem góry miną galaktykę :pxD:cry: - zaś jednofarmowcy będą sobie spokojnie ,,swojego Mont Everest-a,, zdobywać. :music:
    Otóż to - dają to bierzemy i nie marudzimy, że za wiele... że dla wszystkich... że to źle ... - nic tu za wiele nie ma, a od czasu do czasu wszystkim graczom należy dać... i nie żałować... a niech mają wszyscy i niech główkują jak to wykorzystać xD;)- osobiście Firmie na plusa to zaliczam 8)
    Jak też i to, że gierka nie jest na czas, więc można będzie spokojnie sobie na kartce ,,zapamiętywać,, co gdzie ukryte , minimalizując tym sposobem ilość ruchów :p

13. -norbijas-

tak racja pasza,mlyn etc..ale miec szarlat w sekunde to trzeba tyrac,oszczedzac..natomiast rozdanie za free dwoch opryskiwaczy to chyba patrzac na to szerzej nie tylko poprzez pryzmat swojej farmy to troche nie hallo..

14. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Eeech nie dają źle, dają jeszcze gorzej i jak tu dogodzić wszystkim, naprawdę jestem zaskoczona. Co do spryskiwacza jako, że jest nagrodą w tym evencie to też dodam swoje 3 grosze. Mam jednego i może nie jestem najmądrzejsza, ale nie wiedziałam o tym skracaniu czasu :))))-daje dużo PD to biorę ile takich graczy jest jak ja ? myślę że trochę ich jest(pocieszam się w tej chwili). Event robię dla tego cennego spryskiwacza :))))

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trudno porównywać szarłat i opryskiwacze, każdy z nich wymaga pracy, żeby były efekty, każdy w trochę inny sposób.
    Być może nie ogarniam tego swoim małym rozumkiem, ale generalnie uważam, że danie prezentu każdemu jest super i wolę taki pewny prezent niż kota w worku. A że opryskiwacze? BP miało gest i dało. Dostaliśmy prezenty i się cieszmy.:)
    Dwa opryskiwacze roboty Ci nie zrobią, część ludzi zużyje je nawet nie domyślając się jaki mają potencjał, a Ci co wykorzystają to niech im idzie na zdrowie, choć produkcja zwierząt to ogromny ślad węglowy niesie, dobrze, że tylko wirtualny.;)xD

16. BA_Marion

Żeby sensownie wykorzystać takie opryskiwacze, to dopiero trzeba się natyrać... Aż mną wzdryga... Brrr...

17. -norbijas-

150 h do wykorzystania..na spokojnie bez niepotrzebnych szalenstw..30 tys sn juz kiedys wypstrykalem;)

18. ania12355

Część graczy zużyje opryskiwacze na PD , bo fajne jestxD

19. BA_Marion

O mnie mówisz? xD:cry:
    Szczerze mówiąc najchętniej tak bym zrobiła, bo żywiołowo nienawidzę hodowania zwierząt... Dobrze chociaż, że ten eventowy opryskiwacz do inwentarza trafi. Będzie można na spokojnie przemyśleć "co z tym fantem zrobić"...

20. ania12355

Policzcie, zeby zrobić 5 mld na tych ważkach...to trzeba ich ok 500tys
    Uzyskując nawet z jednej zagrody 10 szt zwierząt to na szybko trzeba 50 tys paszy, a to 600 tys imbiru cytw i 50 tys moringi
    Nie pomyliłam się?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.