Opinie Walentynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bielicka1986

Bielicka1986 Czeladnik forum

Tak nieśmiało zapytam bo nie w temacie jestem a skąd te jednosekundowe zwierzaki ?Ewent robie

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiesz ja to doskonale wiem,ze bez roznorodnego wsparcia opryskiwacze traca duzo na swojej wartosci..ale sama chyba przyznasz,ze obecna ich latwosc zdobycia bo to juz drugi powoduje to,ze w czasie dozynek moze byc wysyp wielomiliardowych wplat...co moze zamknac droge tym co maja mase drzewek....
    chyba ,ze planuja podzielic dozynki na kilka kategorii..zwierzaki,owoce,rosliny...
    no bo w innym przypadku nie wroze tej grze dlugiej przyszlosci.. bo bez kasy i multi kont nie bedzie tu miejsca dla wielu osob no bo z czym maja konkurowac i handlowac jak mulciaki zasypia targ towarem...

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2022
  3. chris975

chris975 Fanatyk forum

Myślę że nie tak prędko a nawet jeśli to posiadać pięć opryskiwaczy to jedno a mieć czas, zapasy paszy i szczęścia na kole to drugie.
    Żeby efektywnie wykorzystać taki bonus trzeba jednak wygospodarować pewnie cały dzień na klikanie kołem i hodowanie. Oczywiście trzeba mieć dziesiątki tysięcy paszy co jest mało realne przy niewielkiej jej ilości i wysokich cenach na targu. Pomijam produkcję paszy na dziesiątkach lewych kont i wspomaganiu głównego bo zdecydowana większość graczy raczej tak nie gra.

O takim podziale pisałem już kiedyś i wcale to nie byłoby złe. Każda kategoria ma swój topik a główny top to suma wszystkich worków :)

Event oczywiście robię :)

4. -norbijas-

mamy ten sam targ...obserwujesz co sie dzieje..imbir w gore..zwierza brak..brak wiec przelozenia;)

5. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

Nie dają fajnych nagród- źle, dają- też źle..
    Event robię. Farmę i tak obrabiam codziennie to na jednym polu posieje sobie eventowke. A co tam

6. chris975

chris975 Fanatyk forum

Braki na targu bardziej są chyba związane ze zmniejszającą się liczba graczy. Zobacz po GT - ok 50-60% mniej ofert w ostatnich edycjach niż rok czy dwa lata temu. Więc albo ludziom się totalnie znudził ten event albo przestają grać.

Event dalej mi się podoba ;)

Takie typowo polskie, nieprawdaż ;) Mi tam się nagrody bardzo podobają i nie narzekam ;)

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to trzeba event zrobić,w nagrodach chyba wszyscy zapomnieli ,że jest zagroda dla jeżozwierzy :p i dla mnie 4 opryskiwacz xDxD a gdzie za GT Piccolo,kurcze tym razem BP poleciało po całości -.-

8. -norbijas-

gt nigdy nie mialo nic wspolnego z iloscia graczy...wiem,ze zaraz powiesz znowu temat multi,ale moim zdaniem sporo osob odpuszcza sobie wymiany poprzez balon..im wystarczy to co BP daje za darmoszke poprzez wszelakie kody czy inne podarki ....

9. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Tak czuję, że z wypadajkami będzie problem :)

10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ja nie widzę by ktoś pisał , że źle. Bardziej to spekulacje co ma na celu dawanie tej konkretnej nagrody. Przypomnę , że to drugi darmowy opryskiwacz w tym roku a mamy dopiero początek lutego. Coś musi być na rzeczy...
    W/g mnie dożynki ratuje albo tak jak Norbi pisze podzielenie dożynek na 3 kategorie albo wycofanie zwierząt z konkurencji.

11. -norbijas-

tym bardziej,ze dane tuz po dozynkach....a takie screeny wstawiane z wegierskiego offa min. przez moja osobe ... bardzo dzialaja na Miecia;)

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

robię :) szkoda tylko że do szarłatu doczłapie się za 3 dni ale posadzę hortensje i zobaczymy ile wyleci :)

13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tak czułam, że opryskiwacz w nagrodach rozbudzi namiętności... I trudno się dziwić, w końcu to event walentynkowy, więc namiętność okazywać wypada:inlove:xD:cry:
    Nie mam pojęcia jakie mroczne zamysły się za tym kryją (i czy w ogóle się kryją), ale od przybytku głowa nie boli:)
    No i jeżozwierze:inlove:

14. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Albo nałożenie ograniczeń na zmniejszenie czasu dojrzewania, czyli niezależnie jakich metod się użyje, nie można by było skrócic czasu do mniej niż powiedzmy 20% podstawy. To by wyeliminowało wszelkie sekundowe paskudztwa.
    Co prawda spowodowałoby to ogromny lament wśród graczy8), sama też nie byłabym najszczęśliwsza, ale jakiś balans by to wprowadziło.

Kiedyś był taki event x5 dla drzewek, i wtedy nie było ograniczeń na automatyczne zbieranie z drzewek jak teraz (tylko ostatnie 7 dni), w czasie tego eventu, gracze którzy mieli miesiącami same drzewa na niektórych łąkach zbierali tony owoców i PD w czasie tego eventu.
    Co zrobiono - event przeszedł do historii, a automatyczne zbieranie z drzewek ogranicza się do ostatnich 7 dni.

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Trochę ponad 1000 wypadajek to niewiele z 3 polan -w tym 2 do pełnej dyspozycji. Dasz radę ;)

16. chris975

chris975 Fanatyk forum

Wiesz, ja tam się przecież nie znam. Aż takim analitykiem też nie jestem. Po prostu od wielu lat obserwuje balon GT pod kątem ilości ofert (ostatnio jest to ciekawsze zajęcie niż wertowanie balona xD ) i o ile przez dłuuuugi czas było stabilnie to bodajże na przestrzeni dwóch ostatnich lat strasznie się te liczby zmniejszyły. Ofert na targu też jakby mniej więc wnioski nasuwają mi się same ;) no ale oczywiście mogę się mylić :)

A propo eventu to teraz trochę pomarudzę xD nie za specjalnie podoba mi się ta gierka eventowa :cry: xD, za długo i za dużo chyba w nią grałem z dziećmi ;)

17. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Bardzo fajny event, uwielbiam grę memory, wirtualnie jeszcze w nią nie grałam. Nagrody też świetne, nic tylko robić :music::D

Jeśli rzeczywiście tyle wychodzi, to nie warto grać ponad "przepisowe" 49 gierek - szkoda, mogliby powiększyć ten sklepik.

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2022
  18. dorota444

dorota444 Moguł forum

Opryskiwacz o 20% zmniejsza czas hodowli w zagrodach, dlatego jak postawisz 5szt to będziesz miał w 1s zwierzaka

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Czyli, ja nie mam prawa wziąć w nich udziału bo jestem hodowcą ?
    To może idąc tym tokiem rozumowania należy też wyłączyć np. szarłat (bo też jedosekundowy)
    Robię event oczywiście .Zazwyczaj robię a w tym podobają mi się nagrody

20. Bielicka1986

Bielicka1986 Czeladnik forum

Dziękuje za odpowiedz to oczywiście ewent robie i jeszcze 5 picolo w pasku nadzieja na opryskiwacz jest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.