Opinie Walentynki 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Aktualny stan: [​IMG] [​IMG]

2. ewanta

ewanta Komandor forum

45/49- jeżozwierze moje :inlove:

zapisywałam układy w nadziei że się powtórzą, ale po 30 próbie dałam sobie spokój. nie powtórzyły się:cry:
    trzeba mieć farta, u mnie też 12-13 ruchów.

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

40/49 w sklepie wszystko wykupione teraz jeszcze itemy zostały do wykupienia :)

4. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Na teraz 34/49 :)
    Myślę, że jutro powinien być koniec :)

5. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skończone, opryskiwacz mój, w sklepiku z zakładki inne wykupiłam wszystko i jeszcze wzięłam dodatkowo jeden item. Miałam siać dalej, ale mam już serdecznie dość tej gierki więc sobie odpuszczam

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

pnącze odpalone jeszcz opryskiwacz pozostał ale wieczorem będzie mój :D

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

mój rekordzik [​IMG]

Jeszcze 2 gierki i Opryskiwacz mój. [​IMG]

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wykupiłam wszystko, nawet gwiazdki i banany. :)
    Zostało mi [​IMG] - szkoda, żeby mi to wymienili na PD i SG, wykupię dwa itemy.
    No, ale będę musiała dosiać rośliny, jeden zbiór wystarczy.:)

10. incasent

incasent Ambasador forum

Ja się dzisiaj nie mogę za nic dostać do sklepiku. Od razu wrzuca mnie na planszę z grą.
    Czyściłem przeglądarkę, próbowałem na kliencie... ciągle to samo.
    Sieję dalej i jakoś specjalnie się nie martwię, bo jeszcze czas, chyba w końcu mnie wpuszczą do tego sklepu ;D

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mnie się dzisiaj od rana wydaje, że niedziela jest i już miałam napisać, że nie chcą Cię wpuścić do sklepu, bo to niedziela niehandlowa.
    Na szczęście sobota.:) I 92 godz. eventu, to spokojnie wykupisz wszystko.:)

12. hana82

hana82 Hrabia forum

34 gierki dreptam dalej do końca . Sklep już prawie wykupiony teraz chyba na itemy kolej .

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Na chwilę obecną doszedłem do 30 gierek. Robię pieszo bo mi szkoda sn na ten event

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Widzę, że spacerowiczów trochę jest.
    Ale przy mnie wyglądają na chodziarzy.:p;)
    xD:cry:xD

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

34 8) I za 0:34 zielsko następne zbieram-sklepik pusty prawie,dodatkowych itemów nie biore-chyba,że komuś,coś?

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Z tymi dodatkowymi itemami dobrze pomyślcie. Takie 1x2 będą jak znalazł na pnącze. Mając w pamięci prośby na G&T zakładam, że wielu graczy ma z tym rozmiarem itemów problem.
    Sklepik wykupiony jak u innych i raczej itemy sobie dobiorę. Pasek na farmie na szczęście z gumy, itemki jeść nie wołają, a przydać się mogą :)

17. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Noga za nogą bez dopalaczy drepczę w połowie jestem :)

18. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Dziękuję:), jak można by było wysyłać to przerzuciłabym przez płot, a tak to niestety nic z tego;)
    Dziękuję:) , tym razem koło mi naoliwili dostałam bonus +100% do zbiorów na 24h, więc dorzuciłam bonus od siebie do plonów
    i w 24 h udało się wysiać zielsko, oczywiście z SN, jak chlapać to raz, aby w miarę dobrze zebrać plony;).

Z zagadkowej zagrody ,,Wowei" wpadły pomarańczowe kostery:music: a z tropikalnej ,,Zambezi" papuzie gniazdo:music:, jestem usatysfakcjonowana:D

19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ironia losu do 1 gierki zabrakło zielska :) rano dobrnę do opryskiwacza :)

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Rysiu ,czasem z premedytacją delektuję się posuwistym krokiem zbieram bez szaleństw z głównej wylotki leca więc nie ma potzreby przyspieszać a w tzw międzyczasie zrobiłam sobie misję wielbłądową ,bo garbusy dziś chciały współpracowac:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.