Opinie Walentynki 2021

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Feb 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Powiem szczerze,że liczyłam na więcej....ale nie przejmuj się. Nie pierwszy i nie ostatni raz nas wyrolowali..hahah

2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

sprytna jesteś , aby w jednym dniu zrobić cały event - gratuluję

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Lata praktyki :)

4. Anetta41

Draculik ja wiem bardzo dobrze , że grasz kilka lat
    bo mi właśnie minęło 10 lat jak ja gram , ale w jednym dniu to jeszcze mi się nie udało , aby tego typu zrobić cały event :)

krasnoludek10 and draculik34 like this.
  5. draculik34

Koło było łaskawe, dało 2 x 100 % do stodoły, wypadajki to ulepszony szarłat z sn, reszta to super nawóz plus Zośka i po evencie :)
    I Ty kiedyś dasz radę zrobić, trochę szczęścia i zapasy nawozów załatwią sprawę :)

6. Anetta41

u mnie to trochę jest inaczej , ja dopiero jestem wieczorem w domu
    pracuję od 10 do 18 , w domu jestem przed 19
    więc nie mam zbyt dużo czasu , aby z wszystkim się uporać

7. draculik34

No właśnie i tu tkwi problem. Ja mogę sobie pozwolić zacząć event o 14 i posiedzieć do wieczora też mogę, bo rano nie muszę wstawać :)
    Zrobisz na ile czas Ci pozwoli w swoim tempie :)
    Trzymam mocno kciuki :)

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ponawiam pytanie czy ktoś znalazł ukryty milion PD

Dobranoc

Anetta41 and KsiądzxD like this.
  9. draculik34

Widziałam go ale nie pamiętam dokładnie gdzie to było :D

10. krasnoludek10

Szkoda:( No nic, muszę dalej iść na ślepakaxD:cry:xD

nikolabln, Anetta41 and draculik34 like this.
  11. gretag

Skończyłam event. Nawet jednej skrzynki z potencjalną skrzynką piccolo nie wylosowałam.. Tak się przy tym namęczyłam bo muli i wywala z gry a na kliencie mi jakoś niewygodnie grać...ale i na kliencie zacina.. Trzy laptopy w domu i nie stare w tym jeden tydzień przed świętami kupiony i to drogi. Do tego Pecet i nie ma jak grać w Farmeramę a wszystkie inne gry śmigają aż miło..
    Jeśli tak samo będzie jutro to królowej nie tykam. Szkoda zdrowia. Niech się wreszcie wezmą do porządnej pracy w BP a nie ciągle jakieś wykręty..bo farmerzy mają stare komputery, bo to bo tamto....to już się robi nudne..

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Gretka ale Piccolo,to w sklepiku są do kupienia...

13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Nie tylko. W skrzyni romantyczności IV jest potencjalna Piccolo. Ale tylko w opisie... :p

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A to tego nie doczytałam-u mnie nie było...

15. gretag

Te kupiłam ale w innych skrzynkach też są..z tym,że tych skrzynek nie da się łatwo wylosować..
    W skrzynkach romantyczności I są trzy rodzaje skrzyń do wylosowania..ale tych gdzie potencjalnie może być Piccolo niestety ja nie wylosowałam żadnej.
    Losowość to losowość..zobaczcie jak na testowym wypadały skrzynki piccolo ..
    Trzeba patrzeć w pionie jak się skrzynki układają
    źródło

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ciekawe ilu osobom uda się trafić na Piccolo w romantycznych skrzynkach:music: Póki co powolutku sieję, może jutro rano przyspieszę, a może nie... Muszę policzyć, ile gierek uda mi się przejść przy sianiu tylko z CMJ i 3 zbiorach na dobę:)

17. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Mialam 72 skrzynki i z nich nie dostalam ani jednej IV , z ktorej przy dobrym szczesciu mialabym szanse na Piccolo. Wiec teraz juz nie wchodze na pola ze skrzynkami . Bo nie ma po co.

Last edited: Feb 11, 2021
  18. ola88888

ola88888 Baron forum

Ja robie ten event i ten drugi dla odpoczynku po testach w szkole.
    Sieje z cmj, woda i kupa i nie bede niczego przyspieszac.
    Co mi wyjdzie to mi wyjdzie.

Wole isc na dwor-mamy zime az tydzien :) :) Jest od poniedzialku i idzie sobie w niedziele chyba. Ostatni raz byla w 2016 trzy dni. Bylo fajnie, ale za malo. Teraz jest nawet duzy bardzo mroz ( najwiecej -12 - mama mowi, ze nie pamieta az tak zimno ) i balwany sie trzymaja i nie psuja od slonca juz 3 dni. I mozna isc na sanki i rzucac sie sniegiem :)

Teraz posialam i ide sobie :)

19. krasnoludek10

Dzień dobry:)

Czy ktoś pamięta jeszcze o tym evencie i wątku z pytaniami czy wszyscy zwiali do Królowej:pxD???

PS. Mam nadzieję, że kolejnych gwiezdnych talarów po wczorajszych przygodach mi nie wymienią-.-

Last edited: Feb 11, 2021
    Anetta41 and darbus1961 like this.
  20. Kalinówka

Kalinówka Czeladnik forum

ja nie wiem skąd Wy bierzecie te romantyczne skrzynki
    nie ogarniam :( same mi wpadną w trakcie robienia eventu?
    taaak wiem, jestem niemota

Thread Status:
Not open for further replies.