Opinie Walentynki 2021

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Feb 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kasia8006

kasia8006 Mieszkaniec forum

U mnie właśnie przed chwilą ostati zbiór, karty wyprodukowane i koczę event z pnączem oczywiście :D oraz 3 nadprogramowymi itemami ;) :D miałam 2 Piccolo, marzyło mi sie drzewo florenowe :p ale dostałam itemy genialny wielozadaniowiec i święto świateł

mam tak samo...

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Feb 17, 2021
  2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Tak u mnie losowość wygląda -.-

3. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Komisarz forum

U mnie bardzo podobnie, tylko z mniejszej ilości skrzynek ;) W sumie event uważam za udany, mimo moich wcześniejszych kwękań ;)

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Całkiem nieźle .Ja siałam na dwóch farmach od dechy do dechy . Sporo z bonusami i przyspieszeniem i nie mam ani jednej piccollo:pxD:cry:

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie tak samo. Piccolo nie było.

gosiunia007 and krasnoludek10 like this.
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie z 3 Piccolo Bukiet kwiatów (+) i 2 parasolki w kropki.. A tak liczyłem na florenowcaxD:cry:xD Z 60 skrzyń romantyczności I wyleciały 35 II, 21 III i 4 IV a z nich 105 SN, 16 farmarków, 14 TNZ, 12 ekskluzywnych perfum, 46 SNZ, 36 SP, 7 imprezowych wejściówek, 2 skrzynie bonusów, 1 zagadkowa zagroda "Mozaika", 1 zagadkowe tropikalne drzewo "Fiji" i 2 zagadkowe drzewa "Song Gao".

Last edited: Feb 17, 2021
    Anhedrea, kornik1 and KsiądzxD like this.
  7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Gratki Piccolo :) u mnie nie było :) ale fajnie, ze Tobie wpadły :)

krasnoludek10 and marmlada like this.
  8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dziękuję, z tych 2 piccolo się cieszę, pewnie dopóki ich nie otworzę :p Liczyłam jednak, że z 392 skrzynek romantyczności, wypadnie ciut więcej "czwórek".

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

U mnie tak (na 88 skrzyń)

skrzynki.png

Traktuję to jako bonus do tego, co ugrałam w evencie. Dużo bardziej podoba mi się ta opcja alternatywnych nagród, niż to co mieliśmy we wcześniejszych planszówkach :)

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Tak, mnie też zdecydowanie bardziej podobają się te skrzynki jako zamienniki :)

11. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Mi też bardzo podobają się alternatywne nagrody :) mam nadzieję, że w kolejnych eventach też takie będą :)

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I ja również:) O ile nie przepadam za losowością, to w tych skrzynkach jest jak na razie nawet znośna:D

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event już dawno zakończony, dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.