Opinie Walentynki 2021

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. darbus1961

darbus1961 Zaawansowany

Dwie skrzynki Picollo otwarte Inwazja robali i ........... Kwieciste melodie ( ten bez komentarza bo nie będę dawał okazji moderatorom na wstawianie ciach , nie mylić z tymi do jedzenia .:cry::cry::cry::cry:

nikolabln, AngelGina oraz 6elka4 lubią to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

xDxDxD
    Przecież całkiem nieźle Ci dały. Jeśli kwiecistymi gardzisz, zanieś je do balona. Fajne rzeczy można za nie zdobyć:)
    Moje Piccolo jeszcze siedzą w sklepiku. Zero gierek na koncie. Nie wiem kiedy za nie się wezmę, może jutro? Póki co tylko sieję i wyliczyłam, że łącznie nazbieram zielska na 80 gierek. Może więcej, jeśli przypadkowo wypadnie jakiś bonus na kole. Sama z siebie go nie szukam:)

3. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Moje skrzynki Piccolo dały kosiarza trawy i święto świateł. Bez komentarza. Nie mam żadnego florenowca i raczej mieć nie będę. Na razie nie otwieram skrzynek romantyczności,nie chcę się rozczarować. Potrzebuję jeszcze parę rzeczy ze sklepiku więc sieję dalej. Pozdrawiam.

kalinamala, AngelGina oraz darbus1961 lubią to.
  4. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

Do tej pory zdobyłam ponad 60 skrzynek romantyczności, wypadło parę bonusów ale itemów żadnych :cry::mad:. Jeszcze uprawiam zielsko ale na cuda nie liczę. Chociaż pnącze już działa. Skrzynki Piccolo postawiłam ciekawe co wyskoczy ;)

5. kamder

kamder Hrabia forum

Pnącze już wisi :)
    Dalej gram, bo udało się wylosować na kole kilka +1 do plonów. Jakby komuś brakowało do itemu to mogę kupić. :)
    Skrzynki romantyczności oraz Piccolo otworzę później - może jedna skrzynia wyleci z tych skrzynek :p.

6. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

heh u mnie dyniowy prezent i cylinder iluzjonisty(chyba juz 3 albo 4) :D

7. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Ktos, kto zostal moim sasiadem zmotywowal mnie do zdobycia pnacza... No to miedzy praca robie co sie da :)
    Dostalam itemy.... Ot tak, za free...Az mi tak cieplo sie jakos zrobilo...

A z romantycznosciowych skrzynek tradycyjnie: SP, SN i SNZ :) :) No i 2 wejsciowki ;)

nikolabln lubi to.
  8. mahartka

mahartka Baron forum

pierwsza skrzynka kupiona :) zbieram dalej na drugą :) a jak już będą - to wtedy poszukam miejsca aby je gdzieś postawić :D

nikolabln lubi to.
  9. Seventowski

Seventowski Aktywny autor

U mnie pierwsza skrzynia "kumpel niedźwiedź" wrrr! >:( Liczę na tego stracha na wróble florenowego, już raz go kiedyś zdobyłem. Mam 198 florenów i brakuje zaledwie jednego na przepis chutneya +2 do roślin polnych. Jakbym zdobył przepis, byłbym bogaty w sianogrosze i nie musiałbym kupować na targu. Walczymy dalej, do drugiej skrzynki brakuje 22 punkty

10. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Pnącze jest siejemy dalej

Powodzenia jeszcze walczącym

11. farmerinha

farmerinha Koneser forum

Na pierwszej planszy prosiaka, pod drugim złotym bananem znalazłam dodatkowo imprezową wejściówkę :)

Pierwsze Piccolo już u mnie dojrzewa :)

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Również niedawno kupiłem pierwsze w sklepie, ale z wystawieniem poczekam chyba do końca eventu:) Zobaczę, ile jeszcze uda mi się ugrać;)

nikolabln, 6elka4 oraz farmerinha lubią to.
  13. farmerinha

farmerinha Koneser forum

Ja liczę na coś do opchnięcia w G&T xD

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Na pierwszej planszy u ośmiornicy pod farmarkami na dole jest dodatkowe 5 SP

15. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ja wciąż walczę, sieję i zbieram i tak w kółko... niestety tylko na oborniku i wodzie.
    Mam tylko wykupione pnącze i wciąż zbieram na itemy.

nikolabln, 6elka4 oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Pnącze już mam. Skrzynek piccolo niestety ani jednej. Sieję dalej, może jeszcze coś wpadnie.

17. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Rozegrałam następne gry i mam 81 talarów. Za mało na kupno itemów -.-
    Potrzebuję 143 talary, może zdążę.

nikolabln, 6elka4 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Spokojnie:) Event trwa jeszcze 91 godzin;)

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2021
    Majeczka13 lubi to.
  19. magros

magros Nadzorca forum

Witam pnacze juz wisi skrzynki ustawione ale jeszcze sieje moze jeszcze kupie wszystkie kombajny

nikolabln i krasnoludek10 lubią to.
  20. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Jeszcze 2 siewy i kupię pnącze oraz itemy. Skrzynka Piccolo dała mi nieumarły skarb, brakuje mi 4 monety i będzie następna. Kupiłam skrzynkę bonusów ale jak zwykle 100%Pd.Na drzewo florenowe nie liczę tak jak na koło, które daje mi do zrozumienia, że mogę liczyć tylko na siebie.Muszę przyznać,że dłuży mi się ten event. Powodzenia wszystkim walczącym.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.