Opinie Wakacje Kędzierzawego

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jednak robię ... bo chcę pnącze 8):inlove:

Wrzosowisko3 i -jizik- lubią to.
  2. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam tak to jest jak człowiek po pracy zmęczony i wyłączy tryb myślenie>:( została mi ostatnia 3 runda :Dz bólami zebrałam brakującą super paszunię :pz misji ze sklepu za farmarki i za ostatnie florki:eek: i wstawiłam zwierza do oazy 8)zamiast ptaki ssakixD:cry::cry:xD pnącza nie będzie a było tak blisko :cry::cry::cry:

tereska1108 i Wrzosowisko3 lubią to.
  3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja też wyłączyłam tryb myślenia w drugim evencie.... ale miałam go nie robić a mam ... jedno pnącze (zebrałam z pola to coś co rośnie 16 godzin od razu)
    Franek robi 3 okrążenie... też miałam nie robić ...

apulisia72, Wrzosowisko3 oraz olgs3 lubią to.
  4. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Współczuję ale nie poddawaj się może coś ze spółdzielni albo z kola wpadnie. Wszakże czasem i farmer musi porzucić ciężką pracę i liczyć na łut szczęścia ;)

5. apulisia72

apulisia72 Okazjonalny autor

Tak właśnie-.-....jak większość....nie robię bo nie mam pściółek :(....i co....i przed końcem BB Franek objechał wkoło trzeci raz....a portfel mój szczuplejszy o kilka milionów xDxD ech....

gosiunia007 i tereska1108 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękujemy wszystkim za opinie i w związku z tym, że czas eventu minął temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.