Opinie Wakacje Kędzierzawego

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie udało mi się ucelować z odznakami, a tak się starałam :cry:xD
    event.PNG

Nawet jakieś przeskoki się trafiały... Trafił mi się paw słoneczny, 2 pawie - dżokery i chyba 2 x Dr Ryszard Ryba (jeden na pewno)... Nie wiem ile finalnie SP mi ubyło, bo nie zanotowałam z jakim stanem startowałam. Ale czuję się wygrana :D Aaa... jeszcze ze skrzyni dostałam ropuchę. Oprócz niej był chyba pingwin, a reszta to SP.

2. frixi77

frixi77 Ambasador forum

ojoj sasiadko szalejesz :p ja procz jakiegos czerwonego motyla i moze kliku kurczakow rosolowych nic szczegolnego nie wyhodowalam :p Gratuluje :)
    Co prawda zlota kurka tez u mnie siedzi na honorowym miejscu kiedys sie trafila :p

Ewent skonczony przydalaby sie jeszcze druga runda hehe ze skrzyn ze zwierzakami salamandry zurawie i jaki i oczysiescie sporo SP
    Zobaczymy co z Ts-ów ze skrzyn sie wykluje ...ale to kiedys tam :)

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Też sobie wczoraj machnąłem, screenami nie zanudzam, bo i tak jest w tym wątku jak w książeczce dla bobasów-.-.

Przeskoki tradycyjnie /średnio na jeża/, masa podwójnych odznak no i nie trza było siać, na plus.

Bry w rosole.

4. Pulinae

Pulinae Forumowy żółtodziób

No i kolejny event hodowlany ze stawonogami, nie wiem, kiedy Wy macie czas pohodować normalne zwierzaki (w tym pszczoły i motyle), mi się nie udaje w tzw "międzyczasie" :-( Już o nazbieraniu paszy pomiędzy tymi hodowlanymi eventami to nie wspomnę... Na razie czekam, czy dohoduję tych latających na tyle, by je przerobić, a tu znowu jakieś sianie w następnym evencie... No i mam dziwne wrażenie, że te średnie poziomy eventów, to jakoś tak dla tych, co wydają sporo realnej kasy, a Ci na niższych poziomach serio mogą nie wyrabiać... A, i uwielbiam w poradnikach zrzuty z gry testowej, gdzie wszystkie składniki do eventu i pozostałe w pasku u góry są pokazywane w formie maksymalnych wartości ;)

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Kędzierzawy już ma wakacje !!!xDxDxD tak jakoś lekko to poszło;) tylko na zewnątrz ;) zimno :eek::eek:.....i kilka ładnych przeskoków też się zrobiłoxDxDxD.Pozdrowienia dla tych co jeszcze walczą;)

6. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

U mnie juz tez koniec. Startowalam z marnymi 186 szt SP wiec zrobilam kilka misji, zakrecilam kolem , troche wpadlo z eventu i jeszcze jestem na plusie :) Myslalam, ze sie nie uda, ale dzieki temu, ze z oaz odznaki lecialy podwojnie dobrnelam do konca.

7. anna0089

anna0089 Książę forum

Skończyłam. Podwójne odznaki bardzo" staniły" ten ewent :D Zrobiony i zapomniany czekam na następny:p

Wrzosowisko3, miwi45 oraz niebo016 lubią to.
  8. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry :)
    Skończyłam go dziś rano. Zadowolona dość jestem, bo kilka przeskoków było - głównie na motylkach, ale był też struś baletmistrz ze zwykłych, z pawi -duchów wyskoczył dżoker. Najgorzej klonowały się ryby.
    Ze skrzynki z zagrodami wyskoczyły ropuchy, żurawie, kolibry i 44 szt SP.
    Zużyłam ok. 600 SP, ale trochę odznak mi zostało, bo i tak chciałam poklonować kukułki do misji i motylki na róż :)
    Na łąkach królują zagrody :)
    Pozdrawiam wszystkich :)

Wrzosowisko3, oset53 oraz niebo016 lubią to.
  9. apulisia72

apulisia72 Okazjonalny autor

Odkąd gram to tylko sezonowi pomocnicy....azalisz moje konto nie skalane kupieniem koszyka i jakoś do przodu pcham te taczki :p czyli że da się 8)średnio na jeża :D

miwi45 i niebo016 lubią to.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Warto czytać Zgaduj zgadulę, dużo wcześniej wiadomo co będzie hodowane i można się przygotować. Nie wszystko musisz hodować, można kupić zwierzaki na targu jak są tanie. A SP cały czas kręcę, rzadko kiedy coś innego się mieli. Jak ktoś chce wydawać kasę na ewenty jego sprawa, ja nie wydaję, najwyżej nie zrobię ewentu, świat się nie zawali.:)

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Czekaj czekaj :p no i co z tego? że można kupić na targu i non stop przepłacać - Dziękuję poleżę :p:D
    Ja już prawie nie chodzę na targ, nie po to tyram, by całą kasiorę wydawać :ptrza zostawić coś na jabłuszko czy bananaxD:cry:
    Ale fakt, niestety, że to już kolejny raz lecą ze stawonogami o_O, ostatnio się skusiłam i zrobiłam i wyfrunęły mi pszczółki, ule powystawiałam (na g&t z ulami mi kilka osób pomogło i ja je karmię od tamtej pory :) bzyczą i myślisz, że uzbierałam sporo tych bzyczków :p :cry:
    Jutro może się skuszę i zrobię ten event - zastanowię się xD

A nie zrobiłaś jakiegoś eventu? skąd wiesz, że świat się nie zawali :p:cry:xD
    Bo ja już wiem :pale nie powiem.

Piszecie że spoko evencik do machnięcia - to może machnę :D

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Machnij

co Ci szkodzi mieć krótkie wakacje xD

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ja wiem, jak to jest, bo pierwszy raz odpuściłem event:p:p, ale hodowlany akurat zrobiłem i poszło szybko i bezboleśnie :D

Wrzosowisko3, niebo016 oraz olgs3 lubią to.
  14. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam

A ja jeszcze nic nie ruszyłam, czekam na 18.00 dziś na BOOM i machnę co mi tam,gdzie mi się spieszy :) Mało kiedy mam rewelacje,ale moze mi sie uda upolować co potrzebuje :) a poluje już tyle lat ahhaha ale słaby strzelec jestem :) Fajnego weekendu wszystkim życzę

Wrzosowisko3 i niebo016 lubią to.
  15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Szybko poszło, pnącze zdobyte :)

Wrzosowisko3 lubi to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ej Ann to ja mam Cię uczyć? Po targu to codziennie trzeba się przejść, pokłonić się stałym bywalcom, wyhaczyć okazje, ze stawonogami też miałam ciężko, kiedyś kupiłam pczoły na klonowanie, teraz homary po okazyjnej cenie i pooszłoo.xD
    A nie zrobiłam do końca kilku i to właśnie hodowlanych, kiedyś została mi w stodole jedna żabka, a ewent w polu.:cry:

AnnDżelina i Wrzosowisko3 lubią to.
  17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jakoś zmęczyłam ten event :) szkoda, że pożarł tyle super papu 8)

Powodzenia tym co jeszcze w polu :)

Marrylan i Wrzosowisko3 lubią to.
  18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I po wakacjach
    takie błyskawiczne ;)

ze skrzyni zagród ropuchy , pingwin , koliber i 60 sp

Wrzosowisko3 lubi to.
  19. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Zrobiłem.
    Odznaki przeważnie wylatywały podwójnie, ze skrzyń zagród też dostałem sp, z innego typu ( nie pamiętam z jakiego) też.
    I razem zużyłem ok. 300SP :).
    Tylko znaczących przeskoków nie było - szkoda. I mimo, że dalej mam ponad 6 tys. SP (nie będę klonował).

20. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

No i wczoraj wszystko w godzinę zrobione.Fajnej soboty i niedzieli życzę

Wrzosowisko3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.