Opinie Wakacje Kędzierzawego

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Nie ma super paszy więc nie robię.Pohandluje ;) Zarobie ;p

2. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam

I dokładnie tak samo.Kurki już brakuje tylko złota,ale ptaki są do zrobienia to coś udłubie >Powodzenia wszystkim, a pasza coś się tam zwróci

3. niebo016

niebo016 Generał forum

8)8)8)Ja też pasuję, tym razem Wakacje z Kędzierzawym będą beze mnie. Prawie 900 SP dać to przesada jak dla mnie.xD:cry::cry:

4. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Czerwone motyle owszem, przygarnę. Dalej nie robię xD

5. niebo016

niebo016 Generał forum

Jak rozumieć tę średnią szansę na inną odznakę? tzn jak dam 50 oaz ptaków to wypadnie mi 20 innych odznak? czy kilka np 3? Zwykle przy takim opisie hodowlanego to oszczędzałam tylko jakieś około 20 sztuk SP na cały ewent.

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2019
  6. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

puk puk kto tam to ja hamaczek oj zapraszam zapraszam na obydwa eventyxD

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event sobie odpuszczam raczej, bo mam tylko 315 SP a i pnącze nie powala na kolana.

8. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Tym razem odpuszczam.163 sp to stanowczo za mało.

9. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Chyba oznacza to tylko tyle, że jeśli nie uzyskasz innej (bonusowej) odznaki, to masz większego pecha, niż gdyba szansa na jej uzyskanie była mała.;)
    Czyli tak zwana losowość:inlove:
    Ale w sumie to nie wiem:)

10. puniak3

puniak3 Moguł forum

a ja jeszcze nie wiem czy robię bo mi się nie wyświetla tabela wymagań i nagród może by ktoś podrzucił bo mnie ciekawość skręca a hodowlane lubię

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mam nadzieję, że teraz będzie tutaj widoczna.

12. puniak3

puniak3 Moguł forum

dzięki śliczne i no cóż nagrody nie porywają zero neonówek

13. robertoook

robertoook Czeladnik forum

290 paszy mam, ale pohoduję ryby

14. matthero

matthero Hrabia forum

Event zrobię. Wpakowałem już do oazy. Jak wrócę o ok. 19-stej to zbiorę i myślę, że mam na tyle zwierząt z bahamy, że uda mi się nimi zapełnić pasek. :)

Mikasek-, anna0089 oraz niebo016 lubią to.
  15. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

może coś skubnę , ale mało , jakoś nie lubię hodowlanych , masz zwierzaki , ciach mach i już po ptakach

16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

Mikasek-, SMOD_Atena oraz niebo016 lubią to.
  17. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

nastawiłam po 44 hodowle w każdej z kategorii wypadło 84odznaki ptak, 84 - ryba i 73 - stawonóg:D jest nieźle

18. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

franek kędzierzawy faktycznie sobie zrobił przerwę, ciekawe czym to zrekompensuje. Szkoda że przedłużenie czasu tak dziwnie dali. Przecież to nie rekompensuje zmarnowanego popołudnia.
    No cóż czas do bajzelku iść i powstawiać rozmnażanie

Mikasek-, anna0089 oraz niebo016 lubią to.
  19. tigre

tigre Fanatyk forum

Na 132 wsady tylko 18 nie miało podw. odznak - więc można zakładać połowę paszki mniej potrzebne, za to wypadalce do drugiego eventu zaraz w ponad 50 procentach będą

Skoki słabe - tylko kukułka hopnęła do tej takiej budowlanej w kasku ;)

20. niebo016

niebo016 Generał forum

To tak super dużo odznak jest? tzn z 132 hodowli- 241 odznak. To nie wiem czy robić czy nie, bo możne u mnie gorsze wyniki będą.

Mikasek- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.