W oczekiwaniu na kolejne GT

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TETUNIA, Jan 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam kuponow łącznie 111:p ale trzymam na czarną godzinę :p
    pełnia na jednym polu to bedzie mozna ręcznie zbierac ;)

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Co do pełni to zgoda ;). Ale jak już będę się słodzić chutneyem, to bym zostawiła pola i na farmie i na baha. Ale tyle siania ręcznego na małych polach bym nie przeżyła xD. Kombajn wykupuję podczas wyprzedaży na cały czas, bo zbieranie z tym celownikiem to już nie na moje nerwy :p. Staram się korzystać kiedy sobie przypomnę z komiksu, bo tam prawie zawsze jest kombajn w nagrodach do wyboru :). Przed chwilą też zrobiłam, choć możliwe że nie jest to bardzo opłacalne, ale wolę wydać towary niż Fl :p.

3. ross2

ross2 Komandor forum

z tego co zapowiadaja to zaleglosci nam jeszcze wieksze urosna bo przeciez maja byc dolozone nowe misje (chyba dobrze zrozumialam)wiec nie odrobimy sie tak za wiele o_O

4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Obejrzałam Varuna i zespól i ...gra zmierza w nowym kierunku.W kierunku kolejki górskiej.W pierwszym wagoniku będzie siedział Varun i nieźle nas kasował za niesamowite wrażenia jakich z przyjemnością nam dostarczy.Beda tez gratisy ale to chyba tylko dla Ekipy /tej baaaardzo regulaminowej/.
    Bedzie tez udoskonalony kombajn którym gracze sie będą ścigać do banku po kolejny kredyt na florkixD

Bedzie.Będzie zabawa
    Będzie sie działo
    I znowu kasy będzie mało
    ;):p

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kilkudniowy kalendarz haloweenowy..Taki przedadwentowy

6. chrumcia91

a no odpale CMJ na pewno :p ale nerwow nie mam na ręczne zbieranie wszedzie :p

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Wiem i to właśnie ten czas niedostępny.:p W niedzielę tylko podjęcie decyzji co do losów moich królików i indyków.
    Widzę, ze czeka nas bardzo długa pełnia.

8. chrumcia91

aa rozumiem ;) myslalam ze w niedziele Cię nie ma, a w sobote jesteś :p

no pełnia długa, ale w tym Hallooween jeszcze ;)

9. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Kto Ci robi takie sygnaturki fajne?:)
    Nutka a Tobie? Moja też piękna:inlove:
    Co do kalendarza to się cieszę, lubię darmowe prezenty:D8)

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A znasz kogoś,kto darmoszki nie lubi? ;) Czekamy w takim razie na fajne nagrody :p

11. dosias

dosias Generał forum

witajcie, kto nie lubi darmochy właśnie? ciekawe co za nagrody dadza

12. Nutka

Nutka Komandor forum

Moje sygnaturki to dzieła Edytki i Kami :inlove:. Na zmianę robią ;). Ta akurat Edytki a jesienna Kami :music:. Twoja też super :music:.
    A co do prezentów to mam nadzieję, że BP nie skończy z tą rozpustą, którą zapoczątkowała obecnym eventem xD.

13. ma-ter

ma-ter Komandor forum

tylko nie chwalmy ich za mocno bo się "zbisurmanią" i gotowi uznać, że kalendarz adwentowy mogą odpuścić :D

14. Nutka

Nutka Komandor forum

Niemożliwe :p. Nawet film nakręcili na ten temat xDxDxD. Tzn. tej radości, którą chcą nam dać :pxD.

15. ma-ter

ma-ter Komandor forum

rafę też głośno zapowiadali i nadal jej nie mamy:cry::cry::cry:
    no ale teraz to się nabijam....adwentowy będzie, bo by im za dużo graczy kurek przykręciło:D
    natomiast z tym chwaleniem to jest takie stare powiedzenie....nie chwal dnia przed zachodem słońca, a pracownika przed emeryturą:D

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Kiedy naprawdę, może dzięki tej ponad rocznej przewie, widzę jak bardzo się zmieniło na farmie. I z czystym sercem mogę powiedzieć, że wszystkie zmiany, które zauważyłam są na plus :).
    Ale żeby nie było tak dobrze ;), to forum się znowu zawiesza o_O, no i kino coraz marniej działa :(.
    Żeby się nie denerwować, a szaliczków też na dzisiaj mam już przesyt, to idę do łóżeczka ;).
    Dobrej nocy życzę :).

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie nie przesadzajmy z życzeniami xD
    chodzi mi o osobne miejsce dla zwierząt bo te się nie mieszczą a te można karmić normalnie ekologicznie nie maszynowo :)
    a tak to połowa w pasku zdycha a ja kocham zwierzęta :)

18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

przyszłam się nowa kiecka pochwalic:)
    widzę,że filmik z Varunkiem omawiacie:) obiecanki i tyle, słuchają graczy dobre sobie, Rafę wciągnął trojkąt bermudzki, może ją kiedys odda, a może nie, a nalezy się cieszyć płatnym kombajnem na pnącze i nowa łąka czyli lasem deszczowym i strefą mrocznych roślin, jedni jest pewne, Ci co nie mają kombajnu zaklikają sie i albo kupią kombajn albo zrezygnuja z gry, bo to przestaje juz być przyjemność gdy tyle pól jest do obklkania:) to jest gra strategiczna i trzeba kombinować a nie wywlec z paska wszystko co się posiada, bo gra przestaje mieć wtedy sens.

Last edited: Oct 22, 2015
  19. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

To ja tezxD

20. ross2

ross2 Komandor forum

Prezenty fajne ale te ktore widzimy i wiemy o co walczymy bo z TS to same karambole i jablon XXL dostalam :Dno ale ciesze sie i z tego bo darmowe (niby)nie liczac SP xD

Thread Status:
Not open for further replies.