W oczekiwaniu na kolejne GT

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TETUNIA, Jan 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Poleciał.

Bry:)

Anetta41, becia1989 and ross2 like this.
  2. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

witam wszystkich Oczekujących przy wtorku:)ja to mówią po poniedziałku to do weekendu już z górki;)a jeszcze czeka nas intensywna praca w polu więc czas szybko zlecixDmiłego dnia

3. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

również wszystkich witam
    a ja myślałam, że wcześnie dziś wstałam ;)
    spijcie, spijcie bo od jutra trzeba będzie zbiorów pilnować

4. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Witam :) Jak Wam się chce tak wcześnie wstawać ?;)

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dzień dobry wszystkim.:)
    Pobudka o 4,17,poczytałam książkę w nadziei,ze jeszcze zasnę.O 5 wstałam bo nie było sensu dłużej leżeć.W niedziele jakies paskudne przeziębienie mnie dopadło a od wczoraj kicham jak szalona i rzuca mna jak przy trzęsieniu ziemi i to 8 w skali Richtera.:p:oops::oops:
    Sieje mroczne do oporu bo coś czuje ze przy Halloween sie przydadzą.;)

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

kiecke masz u mnie do odbioru;) rzuc okiem czy bedzie ok ;)

7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

To mozemy otworzyc szpital na peryferiach, bo u mnie zatoki sie panosza;) Tak to jest, jak sie ma dlugie kudly i nie suszy ich przed wyjsciem z domu8)

Pelnie sobie odpuscilam, net wczoraj sie zbuntowal na caly dzien. Wieczorem jak wrocil, to stwierdzilam, ze lapanie dwoch srok za ogon nie wychodzi dobrze na farmie i posialam dlugie na wypadajki-.-
    To co zarobilam na wisniach, wydalam na kozy- ciezka jest dola farmeraxD

To polskie cos zaczne z opoznieniem- dzis popoludniu mam etat taksowkarza. Maz sie smieje, ze samochod powinnam sobie obkleic na ta okolicznosc;)xD

Bry nadal sloneczne

8. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

bryxDxDniania znowu nie przyszla:cry::cry:

9. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Paskudztwo krąży po całej Polsce, bo u mnie w domu wszyscy, razem ze mną kaszlą, smarkają się i dodatkowo gorączkują.
    Witam wtorkowo przy zielonej herbatce:) Prawie całą farmę zebrałam:eek: Ależ bym miała start o 14xD:cry:

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Czyli jednak gt. Dobrze obstawilam.W czwartek mnie ominie ale w piatek mam caly dzien wolne wiec poszukam

11. zagma

No coz8) zolwie, achacha i inne zablokowane-.-
    Itemy z ostatniego eventu takze:eek:

Ludze sie, ze lista znowu nieaktualna wisi8)

12. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

G&T - częściowo w pracy, częściowo w przedwyjazdowym młynie małżonka.
    Zobaczymy, co się uda zrobić.
    Martwi mnie ta lista i też mam cichą nadzieję, że nie do końca aktualna jest.
    Na szczęście klony cukrowe można nadal wysyłać :)

13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja też, z chęcią upolowałabym baobaba na wyspę i jarzęba domowego. I żółwie.
    A tak pozostaje czyhanie na różówości i neony.
    Ewentualnie jakieś dobre itemy.

Ogólnie słabo.

Dzień dobry.

14. zagma

Baobaba i jarzeba mam. Rokitnik i achacha w sferze marzen;)
    Jesli lista pozostanie bez zmian, odpuszcze sobie, szkoda czasu8)

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam tylko jeden baobab i liczyłam ze w koncu go zdobede....>:(

olenkabe1, Atomcia and ross2 like this.
  16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie wszystkie te rzeczy o których piszecie są na liście handel. Baobab, zagroda dla żółwi
    EDIT: jakiś błąd był:( Otworzyła się lista wymiana (tam wyżej źle napisałam) i już jest normalnie, czyli pustki:(

Last edited: Sep 29, 2015
  17. ross2

ross2 Komandor forum

Bry wtorkowe :D
    Siadam sobie dzisiaj wygodnie z lapkiem na kolanch ,odpalam go ,wchodze na forum i coz moje oczy widza -g&t do nas zawita :inlove:wspaniale juz sie nie moge doczekac ,ale pobuszuje w baloniku oby tylko wiecej odblokowali bo jak na razie to dno za malo do oferowania dali :(
    wspanialego dnia Wam zycze i nadziei ze jednak cos sie zmieni na Liscie :inlove::inlove::inlove:

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry wtorkowo.Kurde,sama nie wiem,co potrzebuję,czego szukać w to GT...:( Akurat w czwartek nockę mam,to może w balonie na coś fajnego trafię...

19. Atomcia

Atomcia Weteran forum

:D Witam popołudniowo wesołą ferajnę hahaha G&T suuuper
    miłego dnia życzę :)

20. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Widoczne okropnie jest, że dali G&T na odczepnego. Nic z nowości starszych od 4 miesięcy nie można wymieniać, bo poblokowane. Balon pewnie dalej z tym nieszczęsnym suwakiem jest. Nie mogliby się trochę wziąć za balon i uszczęśliwić graczy? Eee pewnie nie, bo pracują nad nowymi mini grami8):(

Thread Status:
Not open for further replies.