W oczekiwaniu na kolejne GT

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TETUNIA, Jan 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

pewnie lecaxD

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

polecą pewnie jak z każdej roślinki, z tym, że niewielkie ilości. Najdłuższa mroczna rośnie 8h, ale nie ma co przejmować się, można też sadzić w lesie deszczowym, więc tak czy inaczej tak jak zwykle 4 pola dostępne będą. Rozsiać można na innych, a wieczorkiem na 5 posiać, ja przynajmniej tak zamierzam zrobić, wypadajkami też się nie martwię, bo są uszlachetnione, ale pewnie i bez tego da radę zrobić nie odpuszczając pełni.

5 pól to gdzieś 1 dzień szybciej się nasieje roślinkę, a potem to jak kto woli drzewka albo długorosnące na wypadajki.

Bry:)

3. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

wypxDdajki to maly problem xDxD gorzej z czasemxDxD cos ostatnio ciagle mi go brakxDxD chce emeryturkexDxD

4. Agata00755

U mnie też czasu nie za dużo, eventówkę zbieram zazwyczaj raz dziennie, ale eventy kończę. Ostatniego dnia, ale jednak kończę :p

No, ale to nie wyścig z czasem, nie zawsze trzeba kończyć po 2 dniach.

Ważniejsze jest to, że w końcu dostałam dłuższą umowę w pracy, jeszcze nie stała, ale przynajmniej nie na miesiąc jak do tej pory :p

5. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

ewenty ktore zaczynam to tez przewaznie konczexD fajnie ze dostalas umowe ja pracuje w tym samym miejscu od skonczenia studiowxD

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Dzięki Ross :), uświadomiłaś właśnie mi lamie, że teraz są straszne roślinki również 8 h xD. A już byłam gotowa na noc zrezygnować z pełni, a braki po roku przerwy mam ogromne ... ;). Zawsze będę biedna bo na moim targu sami samowystarczalni również w zwierzu -.-. Ale nic to, bierzemy się do pracy, a kasa sama wpadnie xD.
    PS. Też chcę emeryturki, żeby zdążyć się nią nacieszyć ;).

7. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

[QUtylkOTE="Nutka, post: 769859, member: 36984"]Witam :).
    Dzięki Ross :), uświadomiłaś właśnie mi lamie, że teraz są straszne roślinki również 8 h xD. A już byłam gotowa na noc zrezygnować z pełni, a braki po roku przerwy mam ogromne ... ;). Zawsze będę biedna bo na moim targu sami samowystarczalni również w zwierzu -.-. Ale nic to, bierzemy się do pracy, a kasa sama wpadnie xD.
    PS. Też chcę emeryturki, żeby zdążyć się nią nacieszyć ;).[/QUOTE]
    tylko do tej emerytury to jeszcze ok 40 lat mi trza:cry:

8. ross2

ross2 Komandor forum

z roslin paskudnych tez leca wypadajki ale ich liczba zalezy od czasu wzrostu rosliny , najdluzej rosnaca jest 8 godzinna to gdzie jej tam do gozdzika 8):(8)i tu trzeba wybierac czy posiac juz dzisiaj gozdziki i miec 44 wypadajki z Glownej czy Pelniowa 8godzinna i moze polowa z tego bedzie przy dobrych wiatrach :(

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja dylematu nie mam :p Namówiły mnie dziewczyny,to od wczoraj sieje te mroczne.Ale zaraz ostatnia partię zbieram i adieu -.- Popatrzyłam w s-pni-tam nic ciekawego nie ma do wybrania o_O To po co się wysilać :pZaraz,tym razem,cebula na małe pola pójdzie i do jutra,do 14-tej,bezrobotna będę xD No i sieję tylko na 3 polach,Bahama i las na TPD pracują ;) Popatrzyłam w nagrody i jak się da,to te TS-y ominę szerokim łukiem :(

10. ross2

ross2 Komandor forum

ja z kolei sieje tym razem na Glownej,Dzikiej i Baha a na reszcie drzewa czekaja do jutra wiec wpadnie troszke punktow :Dcebuli mam multum to posadze gozdziki albo jakies zboze na Dzikiej na glownej rano skoro swit posadze czubajke swietlista i tez bede wolna do 13:00:pale event zrobie w calosci jak mi wypadajki dopisza bo sa gwiazdeczki do zgarniecia to nie chce przegapic okazji ;)

11. ma-ter

ma-ter Komandor forum

czasu trochę jest, więc co ma być to będzie:D
    miejmy nadzieję, że wypadajki nas nie zablokują:D
    też pełnię robię do końca....a reszta farmy będzie zbierać wypadajki:D
    kolejnego cerberka trzeba wykupić:inlove: a i ostatnia misja leży odłogiem:D

12. Agata00755

Potrzebuje ktoś kerststola na event?

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

siej pełnie, rano na SP posadz tak aby zebrać po 14, nie koniecznie o 14, może być i 18 :) ja tak zamierzam zrobić:)

edit: wstałam o 3 i kicha zaćmienie owszem było, ale księżyc był jak zwykle zółty o_Oo_O, ale ponoć najładniejszy był po 4 o_Oo_Oale wtedy spalam:(

Marysia bardziej sie opłaca tuten baran :inlove:

Last edited: Sep 28, 2015
  14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja z checia wymienie na inny przetwor tylko pisz jaki;) kerstola nie mam i nie produkuje.pisz co tam poslac po polnocy poleci :)

15. Agata00755

Kerststol poleciał, a co do przetworu to nie mam pojęcia jaki to mógłby być. Jakieś tam zapasy mam, wyślij jakiś, który sama produkujesz i masz jakiś zapas, bo nie wiem co tam masz xD:cry:xD

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

oki dziekuje po polnocy posle jakis smakolyk:)

17. Agata00755

Jakby ktoś jeszcze potrzebował to proszę o sówkę, rano przed pracą podeślę.

18. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja poproszę :) Mogę odwdzięczyć się cmj :)

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Ja też postaram się ograniczyć do tych pól, które mam już na dzień dzisiejszy, tj. główna, trochę leśnej, bahama i trochę deszczowego. Nigdzie nie mam tak, że tylko pola ale myślę, że i tak trochę się tego uzbiera ;). Na szczęście Puffin działa znakomicie więc i w pracy będę mogła zebrać eventówkę :). A na tajemniczości w nagrodach się cieszę bo wierna sobie nie kupuję zagród tajemniczych, więc jest to jedyna okazja, że a nuż się trafi coś ciekawego :p, a jak nie to przynajmniej nie szkoda xD. No a drzewka to drzewka i na nie zawsze jestem otwarta :music:. Na razie gromadzę na następne florenki z kina :).

20. ma-ter

ma-ter Komandor forum

masz rację....zapomniałam o nim:D dzięki:inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.