W oczekiwaniu na kolejne GT

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TETUNIA, Jan 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

My narzekamy stadnie i wtedy cos wypadnie fajnego. Takze narzekaj razem z nami i zobaczysz zmianexD
    Za kawke dziekuje, za goraco. My arbuza wcinamy, zagryzajac lodzikiem tym razem waniliowym;)

ka_ro and gosiagosia60 like this.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja łowię tak: najpierw kręgi się rozchodzą, a potem schodzą i wtedy celuję niby jak te koła sie pokrywają,ale moja szybkość nijaka.
    Na sprzatanie też nie mam ochoty, dzisiaj ledwie odkurzyłam...
    Za kawę dziękuję, o tej porze nie pijam.

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Muszę wam napisać , najpierw tutaj ponarzekałam na te rybki i trafiłam to pnącze i 2 itemy . Potem Gosia mi doradziła żebym czasem swoją faremkę pochwaliła - co też tutaj uczyniłam ..i teraz dostałam od rybek 2 ZB - nie wiem z których ..ale trzeciego itemu nadal nie mam ..czekam na G&T ..;)xDxD
    Teraz będę na zmianę narzekała a po 2 godzinach chwaliła ..:D
    powodzenia w połowach

4. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

aaaa.... arbuzikiem nie pogardzę :) dołączam zatem do stada narzekających xDniech mi w końcu też wypadnie coś fajnego:music:no niech!!! :)

5. ania12355

Życzę ,żeby wpadłoxD

aweva55 likes this.
  6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja pomarudziłam w eventowym i teraz czekam, aż moja farma w podzięce za trudy i znoje wywalania gnojówki odpłaci mi 2 brakującymi itemami xDxDxDa reszta nagród jest mi obojętna;):p

7. ania12355

Aniu, mnie itemy tylko z przynęty premium wypadały.

aweva55, est-orka and azikowo like this.
  8. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja tylko takie robię-.--.-trafiam okrąg w okrąg i wielka kicha xDxDxDxDale jeszcze trochę czasu jest. Mam pnącze to i itemy zdobędę jak będzie GT i ich nie zablokują, taka częściowa ta nagroda póki co :wuerg::wuerg::cry::cry:
    piórka mnie trzymają, np z 12 świetlików 0 :( ale za PLN piórek nie kupię:cry::cry::cry:nie i już i tu tupię nogą jak 3 latka xDxDxD

9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tutaj musisz pomarudzić , w eventowym to chyba nie działa ..;):p..ten wątek ma dobre fluidy ..:)

10. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a pewnie,że ma dobre fluidy, bo tu fajni ludzie są :)

11. ania12355

U mnie piórka najlepiej lecą z : czerwone krypty , pomarańczowe kameleony,wilki,kiwi-100%
    bobry ++,osły ++,strusie++ - 85%
    pomarańczowe krowy,konie, ryby pszczoły ok 75%

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja też zauważyłam,że najskuteczniejsze sa zagrod z czasem wzrostu od 18 h w góre, tylko,ze ja ustawaim tak, aby zebrać rano przed praca i wieczorkiem:) w pracy chociaz mogę na farmę nie wchodzę, bo tak sobie postanowilam:)

13. zagma

Ja mam rozne, wiec w porze obiadowej tez czesc zbieram. Natomiast zauwazylam, ze dobre wyniki polowow sa rano i wieczorem, w dzien nie ma co wedki zarzucac, bo plotka wyjdziexD

14. Majowe

Majowe Baron forum

Też mi się jeszcze żaden nie trafił :( Dzisiaj wpadło 250000sg, 2 skrzynki xl i 4 krople SN xDxDxD

15. zagma

Dziewczyny, u mnie sie sprawdza zebranie pow 10 przynet, wtedy wieksza szansa na zlotego pstraga

16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A u mnie złote pstrągi najczęściej są jak krąg ruchomy jest powyżej kręgu nieruchomego. Wtedy albo mam tęczowego albo złotego. Jak najadę kręgiem ruchomym na nieruchomy to mam okonie. A jak niżej to płotka.

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też to dzisiaj zauważyłam ale...nie mogę się powstrzymać,jak chociaż na jedną zanętę mam towaru :D Może z rana trafię tego ostatniego paskudę,to już później sama przyjemność zostanie xD Wędki już dziś schowane.:)

18. zagma

Ja robie, jak Ania12355 mowila: jak najszybciej klikam. Ryby i tak pojawiaja sie w algorytmie slaba-slaba-dobra lub slaba-slaba-slaba-dobra-dobra

Gosia, trafisz. jak ja z moim szczesciem, serwerem i innymi przeciwnosciami trafilam, to Ty tez;)

19. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja już wyczułam punkt, w którym mam złotego. Jak minimalnie jest ponad nieruchomym to zawsze mam tęczowego, jak trochę dalej od nieruchomego to trafia mi się złoty.

20. zagma

Dobra jestes:music:
    jak juz pnacze mam zapelnione, to tez w wyczuwanie sie pobawie:p

Thread Status:
Not open for further replies.