W oczekiwaniu na kolejne GT

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TETUNIA, Jan 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Otrzymaliśmy informacje, iż nowa misja stała: To żyje! jest dostępna w grze wcześniej niż było to zaplanowane. Mini event Tajemnicze sadzonki na Farmie i na Bahamaramie rozpocznie się zgodnie z planem, tj. o godzinie 18.00

Przepraszamy za niedogodności,

I w blyskawicznym tempie zniknely owoce z targu (moj 40). Kwiat jarzabu, kowhai nie ma zadnej oferty , ceny innych polecialy do gory.

becia1989, gosiagosia60 and zagma like this.
  2. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

[​IMG]:)
    Aniu wielki szacun :)
    uporałaś się z pakowaniem wszystkiego :)
    ja mam zawsze problem spakować manele np na wyjazd tygodniowy czy dłuższy :music::pna kartce zapisuję co potrzebne , a i tak zapomnę coś zawsze -.-:music:

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

i rozliczenie dostalam za media jest super -lepiej niz myslalam :music:xD

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

No to pierwszy dzień z tygodniowego maratonu za mną, dzisiaj planuje z koleżanką na wieczorny koncercik się wybrać, a o 3 pobudeczkaxD:cry:xD:cry:

I jest oo Na ryby!

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

u mnie kowhai i jarzab jeszcze jest, natomiast cedrat sie skonczyl...

faq jeszcze nie ma, musimy poczekac

becia1989, MaDzo and _Olenka47 like this.
  6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Olimpiada,Polska-Bułgaria w siatkę w walce o finał 2:2
    Bułgarzy to takie bysiory rozbuchane ale nasi chłopcy dali rade choć to nie pierwszy skład.
    5 set- nerwy i nadzieja na finał

7. Agata00755

8. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

atak terrorystyczny w Tunezji , zginęli turyści :cry: tragedia :oops:

becia1989, MaDzo and zagma like this.
  9. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

NIESTETY przegraliśmy 13:15:cry::cry::cry:A tak było blisko ale brawo,brawo chlopaki:)będziemy walczyć o brąz a dziewczyny jutro o złoto.:inlove:
    Dzisiaj jeszcze LS,szkoda ze bez Kurka.Bedzie ciąg dalszy emocji.Meczyk obejrzę dopiero pracy ale za to razem z mężem .A my oboje jesteśmy na puncie siatki zupełne wariaty:music:
    Event rybny zapowiada się fajnie i wreszcie coś nowego.Jak się sprawdzi to okaże sie w praniu.Ja jutro rano jadę na prawdziwe rybki to potrenuje.Robaczki sama zakładam na haczyk.Sa takie fajne,małe,grubiutkie,ruchliwe,białe i czerwone.:p

10. haft61

haft61 Fanatyk forum

nie tylko u was taka wyprzedaz u mnie tez ale ja spokojnie poczekam
    i spokojnie zrobie w swoim czasie

becia1989 and gosiagosia60 like this.
  11. zagma

W oczekiwaniu same njusy: atak w Tunezji, mistrzostwa siatkarskie i poradniczek do ciekawego eventu
    Nie wiadomo na czym oko zawiesic:oops:

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dołóż jeszcze atak we Francji i w Kuwejcie...Ehh. Lepiej poczytać poradnik8)

13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja przez siatkę dopiero z posta Olenki dowiedziałam co się stało.Plakac się chce.Nie mam pojęcia jak wytępić tych chorych,nienawistnych ludzi których jedynym celem życia jest zabijanie innych ludzi i to w imię religii.:oops:

14. zagma

Na to wychodzi8)

fanatyzmu nie da sie wytepic niestety:(

15. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Madziu a gdzie jedziesz na rybki?:music:

i to jest właśnie najgorsze :(

16. haft61

haft61 Fanatyk forum

siede i dedukuje nad poradnikiem
    wiecie stwierdzilam ze nie kazdy bedzie mial mozliwośc zdobycia wszystkich intemow i pnącza
    wychodzi ze to losowo
    czy dobrze rozumuje

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Madzo w imię źle pojmowanej religii. Zresztą każda ma coś na sumieniu jeśliby tak zagłebić się w historię..8)

18. zagma

dobrze rozumujesz, losowo
    jeden bedzie mial wiecej szczescia, inny mniej8)

19. amber♥

amber♥ Komandor forum

Dlatego nawet tego nie tykam ..:p..przeważnie trafiałam w tych losowych PD , SG lub TPD ..jak trafiła się zagadkowa zagroda - to dostawałam jakiś warsztat :wuerg:..masakra - nie lubię losowości w tej grze ..8)
    Dobry wszystkim :D

20. Agata00755

Ale co chcesz TPD też w cenie ;)

Dzięki tym TPD z nietoperków i od króliczków szybciej powbijałam poziomy na wyspie i trochę ZB powpadało.

Thread Status:
Not open for further replies.