W oczekiwaniu na kolejne GT

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TETUNIA, Jan 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Makowiska

Makowiska Półbóstwo forum

Weszłam na forum i miałam nadzieję że tu wesoło, a tu problemy życia tam i tu.
    Od poniedziałku mam kontrolę projektu. Nikt nie czeka na kontrole, ale te unijne są wyjątkowo uciążliwe.
    Zobaczymy. Do przygotowania do niej mam tylko jutro, bo w czwartek jadę na wycieczkę do Pragi. Miałam zrezygnować z wycieczki ale koleżanki namówiły mnie na wyjazd. Jedyny minus wyjazdu, że nie wiem czy będę miała dostęp do netu i prezenty mogą mi przejść koło nosa. Trudno. To tylko gra.

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Podrzuciłam coś ;)

_Olenka47, Kasialka and ross2 like this.
  3. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

A ja, jak się okazuje właśnie dzisiaj równiutko 2 urodzinki na farmie mam :)
    Na prezent skończyłem dziś event, osiągnąłem 197 lvl na wyspie i nabiłem 91 lvl na farmie. Tak się jakoś miło wszystko zeszło :)

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

ja tez;)

ross2, _Olenka47 and Kasialka like this.
  5. Majowe

Majowe Baron forum

Sól poleciała :)

ross2 and Kasialka like this.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A co tu tak cicho? o_O Witam ze słonecznego Grodu Kopernika.Kasialka,sól poleciała-dużo Ci brakuje jeszcze?

7. zagma

Cicho, bo nie mozna caly czas jezorem mlocic, tudziez paluszkami po klawiaturze zasuwac;)xD
    Dzis rano o 5.30 obudzil mnie helikopter robiacy opryski. Ah te wiejskie doznaniaxD

bry cwierkajace:D

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry nieprzytomne:)

Tak mi się chce spać, a tu zaraz szkolenie:cry::cry::cry:

A tak mi się dobrze spało, to musiał budzik zadzwonić...

9. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Czasami trzeba popracować ;)

Doberek :)

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dużo to się nie naspałaś ;) Na szkoleniu pośpisz,tylko załóż okulary i usiądź gdzieś dalej od szkolącego:p

11. zagma

w busie oko zamknij, a pozniej na szkoleniu (jesli teoretyczne czyli na siedzaco) tez;)

widze, ze Gosia ubiegla mnie z porada;)

12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

O tej godzinie też robiłam opryski, ale pod prysznicem xD:cry:xD Jakoś trzeba obudzić się po 3,5h snu ;):p

13. Agata00755

Nie da rady, bo mała grupka i poza tym ma być praca w grupach :p

Jadę samochodem, bo niestety bus o tej godzinie tam nie jeździ. Po drodze koleżankę z pracy zabieramy, bo dziewczyna po nocce chciała na skuter wsiąść i jechać (też nie ma czym dojechać)...

14. Kasialka

Kasialka Generał forum

Dzień dobry :)

Ślicznie dziękuję za sól :) Brakuje mi jeszcze 9 sztuk, ale chyba dam radę je uzbierać :)

15. zagma

W grupie prace na zmiany wprowadzcie, jeden spi reszta pracuje, po 15 min nastepny niewyspany:p

moja norma ostatnio skurczyla sie z 8 do 6 godzin, krocej tez zdarza mi sie spac, ale place za to migrena-.-
    na opryski fajnie popatrzec, pilot jest niezly w te klocki:pxD

16. Agata00755

Jak tak się uda...

ross2, bacowa70, zagma and 1 other person like this.
  17. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

18. zagma

Dla chcacego nic trudnego;)
    A tak na serio, to bardzo Ci wspolczuje z powodu niewyspania, byle do soboty i bedziesz mogla sobie pospac:)

19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Norma 8h? To ja Twoją normę wyrabiam w 2,5 dnia xD Myślałam, że masz sokoli wzrok i dojrzałaś wdzięki pilota xD I wspólne opryski Ci się zamarzyły ;)xD

20. zagma

Nie ukrywam, ze czasem przydalyby sie zdolnosci krotszego spania, szczegolnie jak trzeba ponad 1000 klockow pokonac i nastepnego dnia rzeskim byc8)

Dziekuje, wzrok mam dobry:p. Pilot tak nisko lata nad moim domem, ze wiem, jaki ma kolor oczu. Wspolne opryski wykonuję regularnie, ale z kim innym;)xD

Thread Status:
Not open for further replies.