W nawiązaniu do Eventów

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 25 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za Eventami w których trzeba siać co najmniej 40.000 tyś roślin ?

1. Tak

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie ! - zachowajcie rozsądek. Farma to nie całe życie.

1 głos(ów)
    100,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Baron forum

W związku z niewyobrażalną ilością siewnych roślin eventowych postanowiłem przeprowadzić ankietę. Gram w farmę około 9 lat ( więc kawał życia ) i osobiście nie podobają mi się eventy w których twórcy gry wymagają od nas niemal 24 godzin na dobę obsługi farmy aby te eventy gdzie jest do rozsiewu ponad 40 tyś roślin aby te eventy skończyć. Wielu z was tak jak ja pracuje czy uczy się na różnych poziomach edukacji. Każdy z nas ma również dodatkowe obowiązki czy zajęcia. Dlatego w ramach irytacji postanowiłem taką ankietę przeprowadzić. Oczywiście ktoś powie , że nie muszę robić eventów ale eventy to pnącze a pnącze kiedy gracz ma powyżej np: 130 poziomu to 60% Punktów Doświadczenia z puli około 20-25 mln potrzebnych do ukończenia kolejnych poziomów.
    Jeżeli ktoś chciałby wypowiedzieć się w temacie to super tak jak proszę o udostępnienie linka waszym sąsiadom aby też mieli możliwość się wypowiedzenia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wiocha5 taki temat został poruszony w dziale dyskusyjnym gdzie możesz zamieścić swoją opinię, zapraszam tutaj: Częstotliwość siewnych eventów.
    Ten temat zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.