Opinie W królestwie nenufarów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Wrzuciłam wczoraj wieczorem do ostatniego zadania ponad 700 000 z 1 000 000 i .....dzisiaj nie dałam rady dotrzeć do kompa. :cry: Przepadło mi i w dodatku nie skończyłam eventu :cry:, a miałam żaby:mad:. Jestem wściekła.

gosiunia007, Nutka oraz TETUNIA lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Powiem Wam, że event był bardzo ciekawy, ale niestety nie miałam na niego czasu...leżałam sobie bykiem na leżaczku przy basenie patrząc na morze :p
    Czytam powolutku forum i w momencie jeszcze trwania eventu sprzedawałam żabki ale już po 15-20 tysięcy tylko.... Jak miały większą cenę to niestety nie miałam jak grać :(
    Event skończyłam, ale zamiast zarobić jak więszkość to trochę wydałam, bo żabki średnio chciały przeskakiwać o być mi łaskawe więc dokupowałam je, bo SP się kończyła...mixy były słabe....a że nałóg ze mnie to event musiałam odhaczyć w całości ;) no ale zapas SG jakiś tam mam.
    Czekam na kolejne eventy, chociaż czasu ostatnio coraz mniej na granie

LIDEMAN lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dziękujemy za Wasze opinie. Event już mamy za sobą, więc zamykamy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.