Opinie W królestwie nenufarów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chris975

chris975 Fanatyk forum

Uwielbiam ten event :)
    Szkoda, że w realu zarabianie nie idzie tak szybko xD xD xD

Bry :)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nooo...............jeszcze 3 zwykłe żabki i event przejdzie do historii:D
    ale to już jutro,bo muszą urosnąć:D
    a kolejne to już tylko na handel:D
    jeszcze dziś rano mogłam sprzedać tylko jedną żabkę,bo na tyle miałam sg. na prowizję,a teraz mam na koncie 996 602 sg.:D

moni15382, ross2 oraz kybek93 lubią to.
  3. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

ja o tym wiem, tylko skad mam wziac te podstawowe??? Zwykle było tak ze przy ulepszeniach i podstawowe były w odpowiedniej ilosci.

ross2 i kybek93 lubią to.
  4. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Jeżeli to są zagrody podstawowe to kupić w galerii. Ikonka z koszyczkiem po lewej stronie lub wejść do miasta i obok warsztatu jest galeria.

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Podstawowe fabryki budujemy w warsztacie w miescie.
    Nigdy nie bylo tak, ze jesli w nagrodach byly ulepszenia fabryk czy zagrod, to one byly razem z podstawowymi.

elwira17, ross2 oraz kybek93 lubią to.
  6. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

ok, juz sama na to wpadłam ;) dzieki

7. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

To by było piękne:p:p, kupiłoby się multum towaru, który nie zajmowałby miejsca i nie miał daty ważności, brak kosztu transportu itd;), a potem w razie popytu hajda na targ sprzedacxD
    co prawda nie wiem jak wyglądałaby linia produkcyjna drabin, żaby dosyc skoczne sąxDxD

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły usunęłam. Do rozmów na temat targu zapraszam tutaj: >>>klik<<<.

9. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Na szczęście bardzo zadowolonych jest mało.To dobrze o nas świadczy.Event udany to nie taki ,gdy się dobrze zarobi ,ale taki gdzie większość go ukończy i kasa BP się napełni .A tu ??

10. iwa1406

iwa1406 Forumowy żółtodziób

czy ja dobrze widzę, że wyhodowanie każdej następnej żaby to mniej punktów niż wyjściowo? Lepiej dostarczyć dużo "słabszych" niż hodować następne? poza BB oczywiście

11. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Nie wiem czy o nas dobrze świadczy. Każdy inaczej gra. :)
    Ja jestem zadowolona, bo i można było zarobić dużo sg i na luzie zrobić kilka zadań. Oby więcej tego typu eventów hodowlanych :)

Dybilas4, toDzasta oraz gosiagosia60 lubią to.
  12. *ewa*

witam:D
    ja walczę jeszcze o ostatnie zadanie............
    brak mi żabek za prawie 300 000 sg.

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2016
    gosiagosia60 lubi to.
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ewa,daj na luz-wyślę Ci czerwone żaby na GT,szkoda kasy i czasu :p Tylko się przypomnij.

14. *ewa*

oooooooooo....................
    dzięki:inlove:
    już wiem,że ostatniego zadania nie skończę:(
    brak sp i żabek,na kupno mnie nie stać...........
    szkoda,bo bardzo rzadko zdarza mi się nie skończyć eventu:(
    to co mi zostało poszło na targ i dzięki temu nieco się odkułam,miałam 44 000 z groszami,a w tej chwili mam 961 tys. z groszami:D

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2016
    LIDEMAN, tosia oraz gosiagosia60 lubią to.
  15. Waldeemar

Waldeemar Okazjonalny autor

Oj tam, oj tam. Dla chcącego nic trudnego. Mnie również sporo brakowało, więc poszło na rynek wszystko co tylko było w stodole w cenach równych najniższych na moim rynku. W 4 godziny udało się zarobić na 130k wartości żabek ze stodoły, przy przebitce ponad 20x na najtańszej opcji na rynku (strzałkowe po około 50k dające 2300). A myślę, że ktoś, kto gra dłużej niż ja, czyli ponad miesiąc ma w stodole masę zalegającego towaru.

toDzasta i tosia lubią to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Event mimo wszystko skończyłam :D
    Czekałam na dżentelmena, no niestety nie doczekałam się :(, ale od czego jest kobiecy spryt. xD
    A całkiem przy okazji dostałam dodatkowy prezent w postaci następnego poziomu.:D:inlove:

17. elrybcia78

elrybcia78 Czeladnik forum

Niewiele zabrakło, ledwie żab za niecałe 100k pkt, ale ceny na targu takie, że nie da rady skończyć. W sumie nie sądzę też, aby Ci którzy z takimi wyskoczyli dali radę zarobić. Czasami skąpstwo nie popłaca, bo chętnych od wczoraj nie ma przy cenie 4kk za żabę dżentelmena (paradoksalnie szklana za 3,5kk :D ) cóż, pozostaje się cieszyć tym, co się udało skończyć.

LIDEMAN lubi to.
  18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

więc może lepiej kupić szklaną.;)

LIDEMAN lubi to.
  19. elrybcia78

elrybcia78 Czeladnik forum

Nawet na tę nie było mnie stać, ale co tam. Żałuje jedynie, że nawrzucałam żab za 900k i się zmarynowały :p

20. *ewa*

ja też nie skończyłam ostatniego zadania:(
    zabrakło żabek na ok. 86 000 sg.
    trudno się mówi.............

pies008 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.