Opinie W królestwie nenufarów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

to prawda, takiego dochodowego;) to już dawno nie było :D chociaż nie wiem dlaczego, bo robienie dodatkowych 10 zadań się opłaca

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    doszlam do 13 zadania i koniec, nie wiem czy dobrze robie, ale do czwartku moze jeszcze zmienie zdanie i skoncze,
    hmm, albo tu skoncze, albo kolorki do menazerii oddam, tam tez ladne PD i SG, hmm, twardy orzech do zgryzienia;),
    przemysle jeszcze:)
    na moim targu zaczynaja sie pokazywac kolorowe zabki dopiero, ale za 0,10 brakxD,
    zlapalam kiedys jedna szklana, to juz wygrana;)

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    wczoraj za radą dobrych duszków dokupiłam żabich zagródek i już co nieco odbiłam się od dna:D
    ale stanęłam na 16 zadaniu,nie stać mnie na kupienie 3 dżentelmenów po ponad milion sg.
    mam 2 szklane,ale wydaje mi się,że wrzucając szklaną zbyt dużo bym straciła.................
    więc chyba jak mi urosną moje żabki,to sobie poklonuję,mam jeszcze 92 szt. sp..................

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Cudowny event, żeby tyle się dorobić bez spłukania się z SP :)
    i ile PD wpadło :)
    i już mam wszystkie klony do zupy xD
    Samochwała w kącie stała ...:p

5. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

ja zrobiłam tylko 1 kólko dla pnacza reszte odpuściłam ze względu na to ze u mnie BB wyglądał jak normalne klonowanie czyli 1 nastepny w kolejce i 1 podstawowy
    tak kiepskiego BB nie miałam nigdy teraz myśle że bede odpuszczać ten mini event bo lepiej wychodze jak klonuje bez niego

6. piotuss

piotuss Czeladnik forum

Ja też kończę na 13 zadaniu dla mnie to nie opłacalne , a poza tym sp brak :) 8)

7. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

fajny event 6 mln zarobione podwójne okrążenie zrobione resztę odpuszczam jeden niedosyt z 2 drzewek 2 razy jarząb xxl i kolejne bociany ale cóż zbyt pięknie by było:D

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie żaby też bardzo kiepsko skakały (najlepszy dżentelmen) ale ja kupowałam na początku tanie klony i wrzucałam do misji, a sprzedawałam sporo droższe zwykłe żaby, których miałam sporo i mimo że misja za mną, to wszystkie łąki obstawione stawami i sg dalej lecą

9. tosia

tosia Nadzorca forum

u mnie żabki nadal na łączce się hodują i nawet teraz gdy cena spadła można ładnie zarobić:)
    event zakończony, chciałabym więcej takich, lepsze niż zwykłe misje:)mi się podobał mimo mega kiepskiego BB ale to u mnie norma więc nawet się nie rozczarowałam:)

powodzenia nadal walczącym:)

10. magros

magros Nadzorca forum

eventu nie robie na bb mialam awarie lacza i klapa a na zwykle robienie brak sp

kybek93, dantic3 oraz ross2 lubią to.
  11. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Teraz sam się zastanawiam, czy zbudować różową zagrodę, czy poczekać aż podrożeją i sprzedać żabie księżulki, jak wy polecacie?

kybek93, dantic3 oraz ross2 lubią to.
  12. ross2

ross2 Komandor forum

Kasiore zawsze dasz rade zrobic i na wszystkim praktycznie a z wszystkiego tego konkretnego rozu nie zbudujesz :D
    jesli tylko bym miala 2 ksieciunia to od razu bym gnala do warsztatu :D:inlove::D

13. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

też jestem tego zdania :) pierwszy raz mam taki przeskok żę trafiła mi się "dzidzia" przedostatnia i najlepsze jest to że próbowałam wydudkać drugiego księcia i nie idzie, ale jak na targu badz z klonowań uda mi się zdobyć drugiego będe stawiała różowe żaby na gt będzie popyt :D będzie trzeba oddać nerkę wątrobę płuco i kawałek czegoś tam jeszcze xD

14. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) Event dla mnie się skończył po pierwszym kółeczku ( taki był plan! ) Ale za to piętnaście melonków SG wpadło na konto;) he szkoda że wirtualne:p Krótki bardzo przyjemny event , miła niespodzianka!!

15. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

To i ja dołączę do grona zadowolonych graczy.
    "Nie chwal dnia przed zachodem słońca", a jak tu nie chwalić ewentu przed jego końcem?
    Na koncie ponad 28 mln SG, a żaby ciągle sprzedają się jak ciepłe bułeczki.
    "W królestwie nenufarów" dołącza do "Królowej karnawału".

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2016
  16. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Dobrnęłam do kuponów na kombajn i skończyłam ;)
    Chyba trzeba zrobić sobie przerwę z farmą 8)

kybek93, ross2 oraz dantic3 lubią to.
  17. Ania

Ania Moguł forum

Samochwała czyli ja, zrobiłam całość,może dlatego że mi się nudziło sama nie wiem.
    Dopiero w sobotę zabrałam się za żaby bo prądu nie było i tak od niechcenia jakoś się poklonowały samexD

ross2, kybek93 oraz Nutka lubią to.
  18. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

czy moze ktos mi wyjasni ;) otóż skonczyłam event i chciałam postawic fabryki. i sie okazalo ze podstawowych mam tylko 2. to postawiłam razem z czerwona i pomarańczowa . zółtych zostało 6 i jedna pomarańczowa i nie mam jak ich postawić. Ktos ma taki problem?

ross2 i kybek93 lubią to.
  19. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ulepszenia stawiamy na fabrykach podstawowych. Nie mozna ich postawic bezposrednio na polu.

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nooooooo............nieco się odkułam,na tyle,że z 2,5 000 sg. mam 710 000 sg...................
    a jeszcze niedawno miałam ponad 6 000 000.........................
    sprzedałam parę żabek i parę chutneyków..................

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.