Opinie W królestwie nenufarów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

:)Kochani to że pnącze zdobyłam ,z czego się bardzo cieszę ,nie znaczy że nie pragnę więcej
    ja chcieć ja musieć bawić się dalej poskakać po listkach ...
    Żarty się skończyły to tak po znajomości ja od teraz widzę jak dla mnie wystawianie na targu troszkę kolorowych żabek kilka pasiastych
    kilka dżentelmenów z jedna szklana no proszę pomóżcie mi zdobyć motylarnie

Miłego skakania i wyskokowych miksów życzę

2. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Na moim targu można aktualnie dostać co najwyżej zespołu cieśni nadgarstka - bo żab to tam nie ma :p
    Event zakończyłam z rozpędu i jak wszyscy tutaj, też nie bardzo wiem po co. Ot, nałóg ;)

3. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

A ja event odpuściłem całkowicie - za to pierwszy raz dorobiłem się prawie 5 milionów SG sprzedając jedną żabę :DxD
    Tylko był problem, bo przez pewien czas nie miałem nawet na prowizję, żeby ją wystawić :cry::cry:xD
    A na targu u mnie 24 szklane - cena waha się od niecałych 4 mln do nawet ponad 6.

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2016
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

A może to była latająca, a nie zwykła?

5. kachaiwan

kachaiwan Nadzorca forum

Ewent wprawdzie już zakończyłam :) a na końcówce ot taki bonusik sie trafił :p

6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ja to miksów chyba nie będę robić, jak myślicie?![​IMG]
    Pozostanę przy wsadach x4.

7. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

A spróbuj coś na wyższych? Przy takich, to cudów raczej nie ma;) A jeśli już są, to bardzo rzadko :)

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

jestem w 5 zadaniu 2 rundy,ale brakło mi żabek i sg.:(
    robiłam i sprzedawałam chutneyki,ale................brakło cebuli i orzecha:(
    nie wiem czy walczyć dalej...............

9. jula87

jula87 Czeladnik forum

Ja nie wiem skąd wam się biorą takie przeskoki, u mnie to cały czas w normalnej kolejności, czyli poziom wyżej plus podstawowe żaby, ewentualnie od czasu do czasu przeskok o jeden dodatkowy poziom i tyle :(

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witaj w klubie co im też nie wychodzą żadne poczciwe przeskoki

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja ,ponieważ od wczoraj rano nie śpię-żegnam towarzystwo,jutro coś postanowię:p

12. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Podejrzewam, że trzeba ryzykować i miksować a dodatkowo mieć farta. Ja gram zachowawczo, nie mieszam, to i przeskoków nie mam żadnych (no, może czasem takie o oczko w górę) a zwierzaka z ostatniego czy nawet przedostatniego poziomu nie trafiłam jeszcze nigdy. A może to jak z hazardem - kto ma szczęście w miłości ... ;)

13. ania5757

ania5757 Baron forum

cos tam rozmnozylam
    cos tam w oazach milosci wyhodowalam
    cos tam na targu kupilam
    ale nijak z tego co mam nie da rady oddac za128 000 bez straty
    hoduje dalej
    biore liczydlo i licze
    biegne na targ i licze na okazje
    wystawiam oazy i licze na super-przeskok
    obym sie nie przeliczyla

14. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Tak ładnie kumkało, aż się skończyło...
    Mówi się trudno. Koniec zabawy, można odpoczywać.

15. jula87

jula87 Czeladnik forum

No to zobaczymy co teraz wyjdzie, za waszą radą porobiłem same mixy :)

ross2 i LIDEMAN lubią to.
  16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Jakieś dziwne te twoje miksy.
    Ja się w to nie bawię... ale uważnie czytałam porady gigantów i zrozumiałam, że to powinny być trzy zwierzaki niższe (ale nie zerowe) i jeden wyższy o co najmniej trzy poziomy.
    Czy ja dobrze widzę, że u ciebie są po trzy żaby wyższe i po jednej z poziomu zero...?
    Mam wrażenie, że przy takim układzie to raczej nie masz na co liczyć ;)

17. Megan

Megan Komandor forum

Jakbym widziała swoje wyniki, prawie identyczne, dobrze wiem, jak się czujesz.

To już na pewno ostatnie moje próby, domek zamknięty na cztery spusty, żeby więcej nie korciło....pozostawię bez komentarza:(

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2016
  18. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

zizzie to chyba jest losowe i w dużej mierze zależy od szczęścia i ilości jednorazowych klonowań (ich odbioru)

Nic próbujemy dalej, zawsze jest szansa na wygraną, ale trzeba mieć farta, a tak chciałem skończyć event... Raptem 30 pasiastych żab i będzie, bo lepszych raczej mieć nie będę i trzeba sobie kombinacje alpejskie darować bo same straty są tylko :D

Pozdrawiam i miłego wieczorku ;)

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Po prostu źle robisz. Jeśli już to dawaj trzy zielone i jedną żółtą.
    Dotarłam do liści z pnączem i na nim sobie przycupnę. Poczekam może trochę jak pokoloruje się żabi targ i kupię brakujące stwory.
    I tak najładniejszy item już mam.
    Fajny evencik . Do przodu jestem jakieś 7 mln i to na własnych żabach, a zaczynałam z 48 sztukami. No, ale tą z drzewa przytrzymałam i puściłam z bardzo wysokiej gałęzi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.