Opinie W królestwie nenufarów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Jak już informowaliśmy, kolejnym zwierzęciem hodowlanym będą żaby.
    Wraz z zakończeniem eventu hodowlanego we wtorek 23.06.2016 o godz. 14:00 wprowadzone zostaną w Spółdzielni dwie nowe, stałe misje.

1.png

Piątek 17.06.2016, godz. 14:00

Czwartek 23.06.2016, godz. 14:00

2.png 2.png 2.png

UWAGA: Po zakończeniu eventu pojawią się nowe, stałe misje w Spółdzielni: "Od pocałunku do pocałunku" oraz "Straż pożarna".

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Albo we wtorek, albo 23.06. bo razem nie idzie to w parze.... Kalendarz mówi coś innego

bogusiania i kybek93 lubią to.
  3. mieczu

mieczu Baron forum

witam, po szybkim zapoznaniu się z poradnikiem, event bardzo superpaszożerny, choć nagrody ciekawe, mam prośbę do ekipy lub do kogoś, kto lubi robić takie zestawienia, aby ująć w jednej tabelce wszystko co jest do otrzymania z tej długiej eventowej misji, bo jakoś tak rozstrzelone to jest, czyli ile konkretnie jest SP do zdobycia w tej misji, ile skrzynek, ile fabryk drabin itd. itp.

4. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

bardzo dużo chcą tych żabek a one takie drogie i długo rosną i jeszcze będą 2 misje to sie musze zastanowić co i jak robic

5. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

czy even hodowlany różni się czymś od królestwa nenufarów?????

kybek93 i ross2 lubią to.
  6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ujj ale żab i ich potomstwa trza naprodukować szok,szkoda że itemy dają tylko pd,a jak widze są podwójne.
    Ale co tam,nic nam niestraszne,najważniejsze że nowych narzedzi nie trza bo bym w główke sobie strzeliła że wszystkie skrzynki otworzyłam co dopiero, uff gorąco było hihihihi

7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Itemy podwojne8), ciekawe po co? Gniazdo bociana, motylarnia- bez komentarza-.-

Calosc 2 358 000 w zabkach do oddania, do zdobycia rzedu i kompletu itemow mniej, bo tylko 336 000.
    Do zdobycia przy robieniu calosci:
    80SP
    staw zolty 5 szt
    staw pomaranczowy 2 szt
    staw czerwony 1 szt
    fabryka drabin 2 szt
    fabryka zolta 6 szt
    fabryka pomaranczowa 2 szt
    fabryka czerwona 1 szt

Reszty mi sie nie chce liczyc. Moze ktos inny?

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

"Królestwo nenufarów" to nazwa eventu hodowlanego ;)

kybek93, AgentBond oraz toDzasta lubią to.
  9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

To hodujemy żabki tylko trzeba zaczekać na BB

10. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Bardzo, bardzo, bardzo dużo żabek chcą...

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ok,ja gotowa do eventu :p Tyle,że ostatnio hodowla mi nie idzie....-.- Więc zobaczymy,jak teraz będzie.W piątek się zaczyna,to może i BB przy tym?

12. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

o_Ooo, widzę, że już poprawiono "wtorek" na "czwartek". Jak to miło....

13. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Pnącze do odpuszczenia ......

14. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

no to czekamy na weekend i BB żabki pewnie odpuszcze ale mam coś innego w planach do kolorowania :)

kybek93, ross2 oraz toDzasta lubią to.
  15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

80 SP nie jest źle , zagroda i fabryka w czerwieni (wiem , wiem nie róż - słabo xD). Niższe kolory żab i drabin też są.
    3 x 3h + 24h kupony na pomocników , pnącze x poziom zawsze lubię , kilka TS-ów , jakieś szpargały.
    Fakt , event mocno paszożerny zwłaszcza pod koniec , ale co dla mnie najważniejsze nie ma jakiś pisklaczków czy innych pluszaczków wyskakujących dodatkowo.
    Od jutra BB to inwestorzy zamienią FL na SP i potem SG , a inni będą mogli wydać ciężko zarobione SG ku radości ogółu.
    Nie jest źle , pewnie w niedzielę powinna być stała dostępność zwierza na targu.

Bry piłkarskie.

16. guliwerr

guliwerr Stały bywalec

Tak się zastanawiam czy zadania trzeba robić po kolei, czy niektóre będzie można ominąć?

17. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Mam żab zatrzęsienie, zaś SP bardzo mało . Przez własne gapiostwo przeoczyłam ostatnio Turbo Młyn .
    No cóż - za roztrzepanie się płaci......Idę do apteki po Bilobil.....:D:D:D:D:D:D:D.
    Dzisiaj zakupię podwójny Turbo Młyn.

18. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Z grafiki w poradniku wynika, ze po kolei.

gadek, kybek93, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  19. guliwerr

guliwerr Stały bywalec

Oj to nie dobrze

20. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

SP jest dla mnie cenniejsza niż SG, więc event chcę zrobić na samych żabkach podstawowych. Do zdobycia pnącza potrzebuję ich 884. Sporo, ale SP wolę zostawić na inne eventy albo klonowanie do stodoły. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.