Włamania na konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kalina_czerwona, 8 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

Od jakiegoś czasu zauważyłam że ubywa mi zwierząt i nie tylko !!!!chciałam zmienić hasło ale okazało się to niemożliwe zwróćcie uwagę czy u was ktoś nie włamuje się na wasze konto i nie kradnie wam !!!!!!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kalina_czerwona gram 9-ty rok i nie zdarzyło mi się jeszcze żeby znikały zwierzęta czy inne rzeczy. Zwróć proszę uwagę czy zwierzęta, których Ci ubywa nie są przypadkiem zużywane w fabrykach, w których oprócz paszy są wymagane.
    A co do hasła to nie wiem dlaczego jego zmiana jest niemożliwa, czy zmieniasz zgodnie ze wskazówkami z poradnika:

3. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

parę lat temu miałam włamanie na konto, mialam wyczyszczoną stodołe, SG i SP, a na polach królowały oazy milości( jeszcze wtedy ustawialiśmy je na polach ) zmienilam hasło i więcej się to nie powtórzyło

4. SMOD_Atena

magdalenaz75 taka sytuacja jest możliwa jedynie wtedy kiedy hasło dostępu jest za słabe np. 12345 lub też dane dostępowe nie są odpowiednio zabezpieczone.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

magdalenaz75 lubi to.
  5. kalina_czerwona

Mam 100lvl więc nie jestem laikiem i liczyć tez umiem ,a teraz zwróciłam szczególną uwagę i widze że codziennie ubywa mi po pare sztuk zwierząt zwracałam się z problemem zmiany konta do pomocy technicznej i serwowali mi instrukcje jak mam zmienić ja to wszystko wiem tylko dlaczego nie przychodzi na mojego mejla link potwierdzający zmiane hasła ????? to jest podejrzane .Będę zmuszona zlikwidować konto bo brzydzę się złodziejstwem !!!!!!

6. SMOD_Atena

kalina_czerwona link weryfikacyjny przy zmianie hasła wysyłany jest na adres email powiązany z kontem w grze, który został wcześniej potwierdzony, takie są wymagania bezpieczeństwa właśnie i nie ma tutaj nic podejrzanego. Jeśli nie potwierdziłaś adresu to możesz zrobić to teraz zgodnie z poradnikiem:

Po potwierdzeniu adresu email, spróbuj ponownie zmienić hasło i sprawdź w skrzynce odbiorczej również folder Spam i pokrewne, np. Społeczności.
    Jeśli potwierdzenie adresu się nie powiedzie to możesz też zmienić adres na inny (możesz również poprosić o zmianę pomoc techniczną w przypadku kiedy sama nie będzie mogła go zmienić) i ten nowy potwierdzić a następnie zmienić hasło.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Atena pytała się Ciebie czy masz na polach fabryczki.
    I czy to są fabryczki powiązane ze znikającymi zwierzętami.

Czy możesz napisać jakich zwierząt Ci ubywa i jakie masz na polach warsztaty/fabryczki?

zzizzie lubi to.
  8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Anhedrea, dziękuję za chęć pomocy.

Czy Autorka chce jeszcze coś dodać?

9. kalina_czerwona

Chce tylko odpowiedzieć nie róbcie z graczy wariatów ani ludzi ograniczonych umysłowo !!!!!Ja chce zmienić hasło a wy mi to uniemożliwiacie czyli macie w tym jakiś cel !!!!!Od jakiegoś czasu obserwuje jak codziennie znika mi po kilka sztuk zwierząt i nie tylko ,prosze graczy żeby zwrócili uwagę na swoja Farmerame , a ja mam zamiar zrezygnować bo brzydzi mnie takie nie uczciwe zachowanie

10. SMOD_Atena

kalina_czerwona nikt tutaj z Ciebie jak to ujęłaś "wariata" ani "ludzi ograniczonych umysłowo" nie robi, zastanów się proszę na spokojnie i sprawdź jakie zwierzęta Ci znikają i jakie fabryki masz wystawione na farmie, bo w nich może znikać te parę sztuk, o których pisałaś a nie że ktoś wchodzi Ci na konto żeby ukraść Ci zwierzęta i co niby miałby z nimi zrobić? Pomyśl proszę na spokojnie a nie oskarżasz nie wiem kogo o kradzież.
    Poza tym to nikt nie uniemożliwia zmiany hasła, każdy kto ma potwierdzony adres email powiązany z kontem w grze ma możliwość zmiany hasła dowolną ilość razy. Wyżej napisałam co możesz zrobić jeśli z niewiadomych przyczyn nie możesz zmienić hasła. Sprawdź proszę dokładnie swoją skrzynkę odbiorczą, w tym folder Spam, jeśli nadal nie będzie linku weryfikacyjnego to dodaj adresy do białej listy. Tutaj znajdziesz dalsze informacje: Wpisanie adresów e-mail na białą listę.
    Jeśli nadal będziesz miała problemy to zapraszam ze zgłoszeniem w celu weryfikacji do Pomocy technicznej.

Tutaj nie widzę dalszych pytań i temat w związku z tym zamykam.

***kacper*** lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.