wędkowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PIT11111, 16 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PIT11111

PIT11111 Czeladnik forum

mam wkupione pnącze "szarfa wyprzedane" mam kupiony item akcji i nie mogę postawić na chmurce to samo mam z dodatkowymi. Co robić

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PIT11111 jeśli w sklepie na grafice pnącza jest napis wyprzedane to znaczy, że rząd został już kupiony. Obecnie jest możliwość zakupu trzech rzędów chmur, dwa są z poprzednich edycji eventów wędkarskich a jeden z obecnego eventu i na ten rząd trzeba kupić tylko jeden item o nazwie "Moja łódka jest moją twierdzą", pozostałe do postawienia są dowolne itemy:

item "Moja łódka jest moją twierdzą"
    3500 PD/TPD co 24 godziny
    2 małe pola (1*2)

rząd cudownego pnącza "Uroki wędkowania pod lodem"
    Na obłoki stawiamy item z akcji specjalnej oraz 2 dowolne itemy o wielkości 2 małych pól (1*2) oraz jeden dowolny item na 1 małe pole (1*1).

Sprawdź czy próbujesz postawić itemy na właściwym rzędzie chmur.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. PIT11111

PIT11111 Czeladnik forum

tak próbuje postawić na pokazanym przez ciebie rzędzie i nic z tego

4. SMOD_Atena

Co się dzieje kiedy chcesz postawić itemy, przenosi Cię do wędkarskiego sklepu czy jest inny problem?
    Czy na pewno masz wykupiony rząd wskazany na grafice strzałką?

rząd.png

5. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autor nie kontynuował tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.