wędkarski ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 21 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Proszę powiedzieć , skąd te haczyki mają wypadać ?bo widzę że z drzew, piórka z zagród a błyszczek z roślin? bo jak same drzewa zbieram to wypadają mi haczyki i piórka
    a na 100% tak mam bo całe pole mam w drzewach .I czy to jest dobrze? że tak wypadają ?
    Proszę o jasną odpowiedz

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Z drzew wypadaja haczyki i blystki
    Z pol tylko haczyki
    Z zagrod tylko piora

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku Uroki wędkowania jest taka informacja :

"[​IMG] Piórko - zbierać będziemy z zagród i warsztatów
    [​IMG] Błyszczka - będzie wypadać tylko z drzew
    [​IMG] Haczyk - będzie wypadał z pól i drzew"

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

zagma, dziękuję za pomoc.

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

czyli błyszczka tylko z drzew? a haczyki też z drzew i z pól.To czyli haczyki i błyszczka z drzew ?

5. SMOD_Atena

Dokładnie tak jak jest napisane w moim poprzednim poście, cytat z poradnika.

Czy masz jeszcze jakieś wątpliwości ?

6. karol_zakrza

karol_zakrza Forumowy żółtodziób

Dzień dobry.Mam pytanie:dlaczego po złowieniu ryb nie zawsze doliczają się pieniążki albo doliczają żle?Np.Po zakupach w sklepie wędkarskim został mi 1 pieniążek.Następnie złowiłem 2 raki,czyli 2x10.Nie policzyli mi tego.Nadal mam 1 pieniążek.Wcześniej złowiło mi się 3x25,a policzyli 2x25.

7. SMOD_Atena

karol_zakrza, tak jak jest napisane w poradniku :

"UWAGA: Bardzo udany strzał nie gwarantuje najwyższej ryby, ale zwiększa szanse na jej zdobycie. O rezultacie połowu zostaniemy poinformowani za pomocą animacji, na której widać będzie także jaką rybę udało nam się złowić.
    Za zdobycie ryby najwyższej wartości (Marlin) nagrodę otrzymujemy od razu. Pozostałe rybki zapisują się w pasku postępu, nagrodę otrzymamy po zdobyciu określonej ilości ryb jednego gatunku:

Określona liczba danego gatunku ryb jest widoczna przy każdym gatunku po znaku " / " :

Na przykładzie Homarów : aby otrzymać nagrodę czyli 10 monet, musisz złowić 5 homarów, za pojedyncze sztuki nie ma żadnej nagrody.

genetix25, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Dziekuję nie mam pytań

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.