Wątek dynamiczny- Handel, podarki, wymiana - Gift & Trade - Lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. helokityx3

helokityx3 Koneser forum

poleciała sówka :D

2. arek26039170

arek26039170 Ekspert forum

Witam
    Poszukuje
    Itemy

Obrona nie do przejscia
    Osobliwa nauka
    Lekcja Geografii
    Jajko niespodzianka
    Elektryczna pilka
    zasluzony odpoczynek
    pilkarska zonglerka
    Rózowe zagrody
    -osly -zaby -myszy
    -strusie -indyki
    -psy - nietoperze
    -wrony -kukulki
    -konie -gesi
    -bobry -małpy
    -wielbłady -pandy
    NA WYMIANE POSIADAM
    drzewa

-gorski jalowiec
    -tabebuja
    -deren
    -nektarynka
    -grejfrut
    i inne
    zagrody
    -labedzie
    -pancerniki
    -zimorodki
    -wydry
    i inne
    Proszę o kontakt

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jasiek w rozsądnej cenie nadal poszukiwany ;)

4. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Poszukuję różowych gęsi, pomarańczowe niedźwiedzie, goji xxl

Oferuję itemy z wyspy - uciekaj ile sił w nogach, wodna armata, neonowy koń,indyk i świnka, lekcja geografii, lody dla ochłody, niewiele brakowało.

Posiadam też neonowe zagrody- chlew, indyki, stajnia ewentualnie sporo innych czerwonych, wydry i łabędzie,

Czekam na sówkę.​

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2016
  5. milunio

milunio Półbóstwo forum

mam potwora ze stawu, poszukuję lajkonika, świetlikowa uwertura i piłkarska żonglerka

6. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

Różowe małpy zamienie na różowe gęsi albo wrony

7. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Item karkołomna przejażdżka poszukiwany. W zamian oferuję:

DRZEWA: buk + XL + XXL, czarny bez + XL + XXL, jarząb, klon palmowy XL, kowhai, niesplik XL, pinia + XL + XXL, poziomkowiec XL, brzoskwinia XL, cytryna XL + XXL, morela + XL + XXL, orzech włoski XL, śliwa XL, morwa + XL, dąb XL, surmia XL + XXL, pigwa XL, daktylowiec, górski jałowiec, jodła XL, oliwka XL, migdałowiec + XL, klon cukrowy + XXL.

DRZEWA BAHAMA: cedrat XL, orzesznica brazylijska + XL + XXL, granatowiec + XL, pistacja + XL + XXL, karambola + XL + XXL,wianowłostka królewska + XL, karob XL, tamaryndowiec, amherstia + XL, mandarynka + XL, mango XL, palma kokosowa + XL, figowiec + XL + XXL, kiwi XL, pitaja XL, guawa XL, kakaowiec + XL, awokado XL, papaja + XL, kumkwat XL, liczi.

ZAGRODY: gniazdo bociana, gołębnik, wilcza jama, zagroda dla kiwi, zagroda dla myszy, zagroda dla szopów, żółty staw żabiego króla, żółty kaczy staw.

WARSZTATY: pomarańczowa strzygalnia królików, pomarańczowa wytwórnia farb, pomarańczowa strzygalnia owiec, żaglownia, mleczarnia, mroczny warsztacik dla kur (zarezerwowany), żółty punkt zbioru piór, pomarańczowy punkt zbioru piór, żółty staw z karpiami koi.
    WARSZTATY BAHAMA: żółta tokarnia pałeczek, żółta fabryka bikini, pomarańczowa tokarnia pałeczek

ITEMY: entuzjastyczni jurorzy, śpiewający tulipan, świerk srebrny, magiczny strach na wróble, wodna zabawa, napełnij konewkę,jesienna armata, plująca armata, śnieżna armata, walentynka dla Zosi, gorące źródło, misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, wodna armata, pod napięciem, arcydzieło Muchy, krytyk kostiumów, błękitny piorun, jajko-niespodzianka, Panda-Colada, walcz o złoto, korkowa tarcza do rzutek, katarynka, kineograf, zielona błyskawica, czarny płomień, czerwona strzała, osobliwy duch, urodzinowy transparent, upiorne łóżko, medytująca małpa, misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, żaba pogodynka.

8. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja mam ten item

szukam czerwonych żabek, gęsi, psów, lub warsztatów drabinki, walizki, hydranty, tartak, lub klej

9. mk1987

mk1987 Zaawansowany

szukam
    klickflip na half pipe
    koguta z monoklem
    czekoladowy zajac

do oddania drzewka z ts zagrody z ts ulepszenia xxl

10. vivanka

vivanka Okazjonalny autor

A ja balona szukam jakiegoś :)

Ktoś coś??

11. milunio

milunio Półbóstwo forum

mam wędkarską zabawę :)

12. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Lecą najlepsi przyjaciele. :)

13. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ejże, czemu mi nikt nie powiedział, że nie da się wysłać karuzeli Fiuuu ?>:(
    obiecałam i teraz głupio mi, bo się nie da :cry:

ja mam wędkarską...

Posty połączyłem.
    SMOD_Ghost

14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Żabki różowe już sprzedane:)

15. maja027

maja027 Stały bywalec

szukam item lampiony

16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

jk_1982 kolejny post usunięty. Przypominam do podziękowań jest TEN wątek.

17. caaroliinee19

caaroliinee19 Czeladnik forum

Chętnie przyjmę jakieś podarunki Farmerzy ;):p:inlove:
    Bo moim sąsiedzi coś słabo chętni są na wymianę, prezenty czy cokolwiek innego..

18. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Item karkołomna przejażdżka poszukiwany. W zamian oferuję:​

DRZEWA: buk + XL + XXL, czarny bez + XL + XXL, jarząb, klon palmowy XL, kowhai, niesplik XL, pinia + XL + XXL, poziomkowiec XL, brzoskwinia XL, cytryna XL + XXL, morela + XL + XXL, orzech włoski XL, śliwa XL, morwa + XL, dąb XL, surmia XL + XXL, pigwa XL, daktylowiec, górski jałowiec, jodła XL, oliwka XL, migdałowiec + XL, klon cukrowy + XXL.

DRZEWA BAHAMA: cedrat XL, orzesznica brazylijska + XL + XXL, granatowiec + XL, pistacja + XL + XXL, karambola + XL + XXL,wianowłostka królewska + XL, karob XL, tamaryndowiec, amherstia + XL, mandarynka + XL, mango XL, palma kokosowa + XL, figowiec + XL + XXL, kiwi XL, pitaja XL, guawa XL, kakaowiec + XL, awokado XL, papaja + XL, kumkwat XL, liczi.

ZAGRODY: gniazdo bociana, gołębnik, wilcza jama, zagroda dla kiwi, zagroda dla myszy, zagroda dla szopów, żółty staw żabiego króla, żółty kaczy staw.

WARSZTATY: pomarańczowa strzygalnia królików, pomarańczowa wytwórnia farb, pomarańczowa strzygalnia owiec, żaglownia, mleczarnia, mroczny warsztacik dla kur (zarezerwowany), żółty punkt zbioru piór, pomarańczowy punkt zbioru piór, żółty staw z karpiami koi.

WARSZTATY BAHAMA: żółta tokarnia pałeczek, żółta fabryka bikini, pomarańczowa tokarnia pałeczek

ITEMY: entuzjastyczni jurorzy, śpiewający tulipan, świerk srebrny, magiczny strach na wróble, wodna zabawa, napełnij konewkę,jesienna armata, plująca armata, śnieżna armata, walentynka dla Zosi, gorące źródło, misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, wodna armata, pod napięciem, arcydzieło Muchy, krytyk kostiumów, błękitny piorun, jajko-niespodzianka, Panda-Colada, walcz o złoto, korkowa tarcza do rzutek, katarynka, kineograf, zielona błyskawica, czarny płomień, czerwona strzała, osobliwy duch, urodzinowy transparent, upiorne łóżko, medytująca małpa, misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, żaba pogodynka.

19. jojo212

jojo212 Moguł forum

neonowa świnia i neonowa krowa do oddania za borsuka

20. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

LŁabędzie lecą do kocich krajów ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.