Wątek dynamiczny- Handel, podarki, wymiana - Gift & Trade - Lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fietole

fietole Koneser forum

drzewko dotarło ?:oops:

toDzasta lubi to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na to to chyba już nie mam co liczyć8)
    • różowy tartak bobrów
    • różowy klej
    • różowe walizki
    • różowe żaby
    • różowe drabiny

No to może ktoś chce się pozbyć tych brzydkich neonowych koni i świń (itemy)xD
    :cry:xD:cry:

Proszę o sówki z ofertami co chcecie za wyżej wymienione rzeczy

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

szukam jeszcze różowe dywany,pałeczki dam za nie Jaśka Cytrynę
    za różowe żabki dam Jaśka Cytrynę

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Szukam różowe: gęsi, osły, kukułki, psy, nietoperze, żaby, małpy, pandy oraz różowe warsztaty

Na wymianę mam różowe: stajnia, obora, kaczy staw, koziarnia, królikarnia oraz TS-we drzewa i zagrody

Info na sówkę.

5. Yoozek

Yoozek Naśladowca mistrzów

Szukam:
    *itemy:
    - herbaciana degustacja
    - tylko nie ręką
    - mroczna świeca
    - cerber
    - kuchnia wiedźmin
    - królik Dracula
    - pajęczyna
    - menadżer wyposażenia
    - wymiana koszulek
    - ściana treningowa
    - public viewing
    *zagrody:
    - borsuk

6. Kicia-12

Kicia-12 Forumowy żółtodziób

wymienię
    gołębie, bociany, dziobaki,kiwi
    perfumeria
    jarząb/ xxl, jarząb brekinia, poziomkowiec/xxl
    xxl: śliwka, wśnia,pigwa, jodła
    amherstia/xxl, bananxl

szukam
    kasztan, pachnące, miodowe
    czekam na sówki :)

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No i to mnie się podoba ....xD

8. tak3

tak3 Stary wyjadacz

szukam borsuków, neonowy królik koza (zagrody), sklep dla nurków, itemy 1x2 cos z różu

9. asienka26

asienka26 Komandor forum

jasiek cytrynka plus borsuk za rozowe pandyxD

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

troszku w głowe dostałam,ale przynajmniej sie doburze hihihihi dzieki:))

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Szukam sąsiadce itemik świetlikologia, piłkarska żonglerka, osobliwa nauka oraz oaza spokoju dam neonowego konia, jak trzeba drzewka XXL z bahamy

12. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Poszukiwana osobliwa nauka

Mam na wymianę:

DRZEWA: buk + XL + XXL, czarny bez + XL + XXL, jarząb, klon palmowy XL, kowhai, niesplik XL, pinia + XL + XXL, poziomkowiec XL, brzoskwinia XL, cytryna XL + XXL, morela + XL + XXL, orzech włoski XL, śliwa XL, morwa + XL, dąb XL, surmia XL + XXL, pigwa XL, daktylowiec, górski jałowiec, jodła XL, oliwka XL, migdałowiec + XL, klon cukrowy + XXL.

DRZEWA BAHAMA: cedrat XL, orzesznica brazylijska + XL + XXL, granatowiec + XL, pistacja + XL + XXL, karambola + XL + XXL,wianowłostka królewska + XL, karob XL, tamaryndowiec, amherstia + XL, mandarynka + XL, mango XL, palma kokosowa + XL, figowiec + XL + XXL, kiwi XL, pitaja XL, guawa XL, kakaowiec + XL, awokado XL, papaja + XL, kumkwat XL, liczi.

ZAGRODY: gniazdo bociana, gołębnik, wilcza jama, zagroda dla kiwi, zagroda dla myszy, zagroda dla szopów, żółty staw żabiego króla, żółty kaczy staw.

WARSZTATY: pomarańczowa strzygalnia królików, pomarańczowa wytwórnia farb, pomarańczowa strzygalnia owiec, żaglownia, mleczarnia, mroczny warsztacik dla kur, żółty punkt zbioru piór, pomarańczowy punkt zbioru piór, żółty staw z karpiami koi.

WARSZTATY BAHAMA: żółta tokarnia pałeczek, żółta fabryka bikini, pomarańczowa tokarnia pałeczek

ITEMY: entuzjastyczni jurorzy, śpiewający tulipan, świerk srebrny, magiczny strach na wróble, wodna zabawa, napełnij konewkę, jesienna armata, plująca armata, śnieżna armata, walentynka dla Zosi, gorące źródło, pod napięciem, arcydzieło Muchy, krytyk kostiumów, błękitny piorun, jajko-niespodzianka, Panda-Colada, walcz o złoto, korkowa tarcza do rzutek, kineograf, zielona błyskawica, czarny płomień, czerwona strzała, osobliwy duch, urodzinowy transparent, upiorne łóżko, medytująca małpa,misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, żaba pogodynka.

PRODUKTY Z PRZETWÓRNI, KWIACIARNI

13. kacper11179

kacper11179 Ekspert forum

Poszukuje borsuków i neonowy kurnik :(

nie mam różowych zagród i warsztatów

14. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

Najchętniej bym dała jakies drzewo xxl z wyspy albo inny item, no ale generalnie potrzebuje ten item więc możemy się targować :D

15. milunio

milunio Półbóstwo forum

proszę o sówkę - moja neonowa świnka znacząco do mnie mruga :)

16. damek37

damek37 Koneser forum

Nie ma chętnych? Tylko róż się liczy? Kaczek się pozbyłam xD
    Z nadzieją czekam na młodych farmerów chętnych zaopiekować się bocianami itd. patrz powyżej.

17. Danutana

Danutana Generał forum

pisz sowke ,,pasuje mi taka wymiana

18. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

no i coś czuje, ze z różowych rzeczy to znajdę dziś co najwyżej majtki i skarpetki :p;):p:p;)
    a wrony, rybki, osly, bobry różowe wyginely?

19. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

poszła:)

20. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Aniu drzewka chętnie z wyspy xxl najlepiej goji

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.