Wątek dynamiczny- Handel, podarki, wymiana - Gift & Trade - Lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Szukam różowych hydrantów !!! Mogę za nie oddać naprawdę dużo, różowe zagrody z farmy i wyspy, wysokie drzewka z wyspy, itemy. Czekam na wiadomość .

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No wreszcie coś .... uważaj bo pitomba jest ciężka i przy ladowaniu mało stabilna.
    Miałam nic nie szukać, ale jak jeszcze tu jestem to poszukam ... jeżopunktury.
    Nadal mam to co oferowałam, ale o 11.00 .... koniec i bomba.

olkaa001 lubi to.
  3. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Śliczne borsuczki do oddania - kto da więcej? :D

Poszukuję jeszcze co najmniej czerwonych: walizek, hydrantów, kukułek, tartaku, serowni, trufli, wytwórni farb, laboratorium kleju, bikini, tokarni, tkalni dywanów.

Oferta pod sygnaturą :)

Może jakaś dobra dusza ma tanio JC? (wiem, marzycielka ze mnie)

4. tak3

tak3 Stary wyjadacz

szukam borsuków, neonowy królik koza (zagrody), sklep dla nurków, itemy 1x2 cos z różu​

5. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Upiorne : walizki , wąsy i tartak wymienię

6. asienka26

asienka26 Komandor forum

ma ktos rozowe pandy/? dam 2 pachnace i jaskaxD
    xD

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

szukam jeszcze różowe dywany,pałeczki dam za nie Jaśka Cytrynę
    za różowe żabki dam Jaśka Cytrynę

8. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Aniu a co dasz za ten itam?

9. anna833

anna833 Ekspert forum

różowych strusi i bobrów szukam

10. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Szukam pisankowej armatki - dam za nią 5x smoothie z mango i pomarańczy (albo coś innego).

11. Suomi.

Suomi. Baron forum

jak uda mi się zdobyć róż kukułki, to byłabym zainteresowana

12. fietole

fietole Koneser forum

mam jeżopunkturę , pisz sowę

13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Aha zapomniałam szukam drzewek XXL na bahame od bananowca wzwyż, jeszcze nie dokończony las deszczowy;)
    Wymienie różowe zagródki (kameleony, chlew, kurnik, królkarnia, kaczy staw, obora, małpy) na różowe gąski lub różowe żabki lub różowy warsztat
    Wymienie item błotnisty poncz, cudowne fajerwerki, czas karmienia, czekoladowe krowie plamy, czekoladowe źródło, idealny dzentelmen, kabina recyklingu, karkołomna przejażdżka, kolekcjoner lampionów, rybi przyjaciel, trampolina dla damy, witamy nowy rok!, wodna zjeżdżalnia, wodny relaks, zapomniany skarb, neonowy koń na chatka w bieli, duch miłości, kasztanowy pająk, lekcja geografii, w górę!, cukrowy domek, mikołaj w stanie spoczynku, domek na drzewie, tylko nie ręką, zasłużony odpoczynek, jajko niespodzianka, niestraszne nam duchy

14. damek37

damek37 Koneser forum

Sąsiadko, nie szukaj już jeżopunktury ;)

Krzychu64 lubi to.
  15. [aguś13]

[aguś13] Naśladowca mistrzów

szukam:

borsukow,
    obywatela j c
    goji xxl
    rozowych zagrod a bahame

posiadam:

kurnik neonowy
    wampee
    zapomniany skarb
    puchar zwyciezcy
    nurkowanie
    szczeki
    rybne mambo
    obszar recyklingu
    polowanie na duchy
    pisanka wylupianka
    gra w klasy
    plujaca armata
    pisanka(dajaca sg)
    kroliki z czekolady
    neonowa owca
    neonowa kaczka
    zakochany romek i julka
    mis karnawalowy 1,2 i 3
    zolwoid
    w gore
    drzewa z farmy i bahamy xxl i z tsow
    rozowe osly i kroliki
    neonowe zagrody
    rozne zagrody z ts z farmy i bahamy

sowka na [aguś13]

16. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Dziękuję bardzo :)

17. gosiak7777

gosiak7777 Naśladowca mistrzów

Mam : Johna Cytrynę, cedrat XXL, mombin XXL (wyższych drzewek w XXL brak ), estradę dla łosi. Szukam czerwonych albo różowych dywanów.

18. jacekf

jacekf Komandor forum

szukam :

arena farmeramy z dachem
    czeremcha z kompletem ulepszen
    rozowa fabryka drabin
    rozowe laboratorium kleju
    rozowe karpie koi
    rozowe hydranty

oddam :

kasztanowy farmer - oddam tylko za arene farmeramy z dachem lub koguta walentynkowego
    item strajk
    owca tanczaca sambe
    arena farmeramy / bez dachu/
    traktor cbs
    glowa cukru
    zabi król
    balon ms 2011
    jasiek cytryna
    kura z latawcem
    pochod z lampionami
    luk triumfalny

drzewa xxl z baha i z farmy
    wszystkie drzewa z ts-ow , te najnowsze tez.

rozowe ranczo rodeo
    rozowe guano
    rozowa hodowla swin truflowych
    rozowe kacze piora
    rozowa zagroda pand

wszystkie rozowe zagrody -
    miedzy innymi - gesi , psy , bobry , zaby , pszczoły , kameleony, myszy / oczywiscie rozowe /

oddam rozowe bobry za rozowe kukulki

19. Paullinaa.

Paullinaa. Okazjonalny autor

Szukam borsuczej jamy
    na wymianę
    mam drzewka xxl (cedrat, guawa, kiwi, pistacja, bananowiec, jajeczne, solne, klon palmowy, poziomkowiec, jarząb, japońska wiśnia), czarna wierzba, tabebuja, górski jałowiec, czerwona krypta nietoperzy, czerwone osły, staw z rybami- czerwony, chomiki, świetliki, i inne zagrody z TS

20. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Poszukiwana osobliwa nauka

Mam na wymianę:

DRZEWA: buk + XL + XXL, czarny bez + XL + XXL, jarząb, klon palmowy XL, kowhai, niesplik XL, pinia + XL + XXL, poziomkowiec XL, brzoskwinia XL, cytryna XL + XXL, morela + XL + XXL, orzech włoski XL, śliwa XL, morwa + XL, dąb XL, surmia XL + XXL, pigwa XL, daktylowiec, górski jałowiec, jodła XL, oliwka XL, migdałowiec + XL, klon cukrowy + XXL.

DRZEWA BAHAMA: cedrat XL, orzesznica brazylijska + XL + XXL, granatowiec + XL, pistacja + XL + XXL, karambola + XL + XXL,wianowłostka królewska + XL, karob XL, tamaryndowiec, amherstia + XL, mandarynka + XL, mango XL, palma kokosowa + XL, figowiec + XL + XXL, kiwi XL, pitaja XL, guawa XL, kakaowiec + XL, awokado XL, papaja + XL, kumkwat XL, liczi.

ZAGRODY: gniazdo bociana, gołębnik, wilcza jama, zagroda dla kiwi, zagroda dla myszy, zagroda dla szopów, żółty staw żabiego króla, żółty kaczy staw.

WARSZTATY: pomarańczowa strzygalnia królików, pomarańczowa wytwórnia farb, pomarańczowa strzygalnia owiec, żaglownia, mleczarnia, mroczny warsztacik dla kur, żółty punkt zbioru piór, pomarańczowy punkt zbioru piór, żółty staw z karpiami koi.

WARSZTATY BAHAMA: żółta tokarnia pałeczek, żółta fabryka bikini, pomarańczowa tokarnia pałeczek

ITEMY: entuzjastyczni jurorzy, śpiewający tulipan, świerk srebrny, magiczny strach na wróble, wodna zabawa, napełnij konewkę, jesienna armata, plująca armata, śnieżna armata, walentynka dla Zosi, gorące źródło, pod napięciem, arcydzieło Muchy, krytyk kostiumów, błękitny piorun, jajko-niespodzianka, Panda-Colada, walcz o złoto, korkowa tarcza do rzutek, kineograf, zielona błyskawica, czarny płomień, czerwona strzała, osobliwy duch, urodzinowy transparent, upiorne łóżko, medytująca małpa,misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, żaba pogodynka.

PRODUKTY Z PRZETWÓRNI, KWIACIARNI

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.