Wątek dynamiczny- Handel, podarki, wymiana - Gift & Trade - Lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adamn10

Adamn10 Koneser forum

neonowy kon na wymiane za drzewa co dacie

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

Szukam: czerwonej tkalni dywanów

poproszę o zastanowienie i się co w zamian i posłanie sowy [​IMG]

3. chris975

chris975 Fanatyk forum

Kup na targu a nie krytykuj. Każdy może mieć wymagania jakie chce i możemy się na to zgodzić albo i nie. Takie prawa rynku.

A co chcecie?

AnnDżelina i zzizzie lubią to.
  4. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

bry
    widze ze tu znowu wszystko idzie pelna para :) jak bylam po 5 to cisza straszna byla ...no to czego dzisiaj szukamy ?

AnnDżelina lubi to.
  5. karolamba

karolamba Baron forum

szukam:
    akrobacje w przerebli
    bulwar zachodzacego slonca
    cementownia
    chlodna glebia
    kempingowe ognisko
    kłopoty z mrozem
    lodowa zjezdzalnia
    mama szop
    paifang
    parmezanowy piasek
    romantyczna przejazdzka
    rok małpy
    spragniona praca
    strusi pigmalion
    taniec lwa
    wesoła wspinaczka
    zabawa z szyszką
    zabłąkana krowa
    zakochane owieczki
    zamek z piasku
    zimowy kemping

oraz borsuczej jamy

na wymiane min rozowe wielblady,neonowe konie,obrona nie do przejscia,lekcja geografi i wiele innych roznosci prosze o sowki

6. Adamn10

Adamn10 Koneser forum

szukam perelkowcow i jajecznych drzewek

7. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

szukamy rózowych wron dla mnie :p :p :p a no i jeszcze bobrów :p
    Dzień dobry :)

8. urwena

urwena Okazjonalny autor

Poszukuje itemow:
    Tylko nie reka
    Herbaciana degustacja
    Zyga Freudowicz
    Plomienna milosc
    Public viewing
    Na wymiane mam:
    Neonowy kon, Neonowa kura, Neonowy krolik, Neonowa kaczka, Neonowa krowa, Neonowa owca, Napelnij konewke, Wodny relaks, wodna zabawa, Zima czarownic, Osobliwy duch, Latajacy lis, Wrona Odmieniona, W gore!, Polowanie na duchy, Kuznia wikingow, Zonglerka toporami, Lekcja geografii, Zaba pogodynka, Zabi trening, Od listka do listka, Cukierek Mauna I-III, Zapomniany skarb, Skwiik! Monety, Nurkowanie, Rybi przyjaciel, Ekipa sprzataczy, Mistrz zonglerki, Deszcz cukierkow
    Dodatkowo wyslac moge chutney MJ

9. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Hejka Sylwia :) Szukaj co chwilę coś innego, bo oni tylko róż i borsuki ble :p

Na wydanie neonowe itemy : kon, krowa, świnia, indyk, owca- za każdy chce 2 drzewka do wyboru - sercowe, choinka 2011 lub pachnące :)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę się nie kłócić i rozmawiać w temacie.
    Bry, ja szukam nadal, wciąż niezmiennie Królewskiej palmy z sercami, kogucika walentynkowego i Areny z dachem :inlove:

A Ty czego dzisiaj szukasz?

11. skorpionek2007

zwyklych bobrow ?

12. Adamn10

Adamn10 Koneser forum

za neoenowego konia to albo 3 jajeczne albo 3 perelkowce lub dzin z butli

13. hubert2212

hubert2212 Czeladnik forum

Szukam:
    - różowych: żab, gęsi, drabin, hydrantów, serowni, farb, guano, biżuterii
    - itemów: john cytryna, strajk!, przez żołądek do serca, serce dla mam, balon MŚ
    Oferuję:
    - borsuki
    - wydry
    - łabędzie
    - młyn
    - zamaskowany warsztacik
    - neonowe zagrody oraz itemy
    - różowe: kury, kozy, psy, jajcarnie
    Nick jak na forum.

14. chris975

chris975 Fanatyk forum

Jakieś przydasie się wymyśli :p

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

poszukuje różowych pałek,Jaska,rozowej zaby

posiadam na wymiane:

perfumeria,żaglownia,młyn,estrada dla łosi
    borsuk,wydry,łabedzie,pancerniki,zimorodki,żółwie

czerwone:
    małpy,pandy,wielblady,kotlarnia

różowe:

małpy,kameleony,bobry,osly,myszy,indyki,ryby x3,króliki,nietoperze,stajnia

pomaranczowe:

bikini,pałki,dywany

xxl:
    japonskie drzewko wisniowe,poziomkowiec,pinia,klon palmowy,tamaryndowiec,cedrat

tabebuja,wampee,grejfrutowiec,mangostan,czarna wierzba,jałowiec gorski,deren,tarnina,rokitnik

czekam na sowy z konkretnymi propozycjami

16. tak3

tak3 Stary wyjadacz

szukam borsuków, neonowy królik i koza ( zagrody) sklep dla nurków, itemy 1x2

17. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Nowa, jeszcze nie śmigana, co prawda nie złota, ani srebrna, ale jednak KATARYNKA!
    Bez wątpienia przyda się na to pnącze:

W zamian poszukuję: osobliwa nauka, karkołomna przejażdżka, świetlikowa uwertura.

Poza tym mam:

DRZEWA: buk + XL + XXL, czarny bez + XL + XXL, jarząb, klon palmowy XL, kowhai, niesplik XL, pinia + XL + XXL, poziomkowiec XL, brzoskwinia XL, cytryna XL + XXL, morela + XL + XXL, orzech włoski XL, śliwa XL, morwa + XL, dąb XL, surmia XL + XXL, pigwa XL, daktylowiec, górski jałowiec, jodła XL, oliwka XL, migdałowiec + XL, klon cukrowy + XXL.

DRZEWA BAHAMA: cedrat XL, orzesznica brazylijska + XL + XXL, granatowiec + XL, pistacja + XL + XXL, karambola + XL + XXL,wianowłostka królewska + XL, karob XL, tamaryndowiec, amherstia + XL, mandarynka + XL, mango XL, palma kokosowa + XL, figowiec + XL + XXL, kiwi XL, pitaja XL, guawa XL, kakaowiec + XL, awokado XL, papaja + XL, kumkwat XL, liczi.

ZAGRODY: gniazdo bociana, gołębnik, wilcza jama, zagroda dla kiwi, zagroda dla myszy, zagroda dla szopów, żółty staw żabiego króla, żółty kaczy staw.

WARSZTATY:pomarańczowa strzygalnia królików, pomarańczowa wytwórnia farb, pomarańczowa strzygalnia owiec, żaglownia, mleczarnia, mroczny warsztacik dla kur (zarezerwowany), żółty punkt zbioru piór, pomarańczowy punkt zbioru piór, żółty staw z karpiami koi.

WARSZTATY BAHAMA: żółta tokarnia pałeczek, żółta fabryka bikini, pomarańczowa tokarnia pałeczek

ITEMY: entuzjastyczni jurorzy, śpiewający tulipan, świerk srebrny, magiczny strach na wróble, wodna zabawa, napełnij konewkę,jesienna armata, plująca armata, śnieżna armata, walentynka dla Zosi, gorące źródło, pod napięciem, arcydzieło Muchy, krytyk kostiumów, błękitny piorun, jajko-niespodzianka, Panda-Colada, walcz o złoto, korkowa tarcza do rzutek, katarynka, kineograf, zielona błyskawica, czarny płomień, czerwona strzała, osobliwy duch, urodzinowy transparent, upiorne łóżko, medytująca małpa, misja Punki'ego I, misja Punki'ego II, żaba pogodynka.

18. skorpionek2007

Ewa a ja sama nie wiem co mam szukac ..to co teraz pozwolili wyslac to juz mam czego nie mam to nie mozna i takie to szukanie ...szukam cos ladnego bardzo

19. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

nie no rózowych, jak szaleć to szaleć :p :p :p

20. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

cześć wszystkim poszukiwaczom. może ktos chciałby zamienić pandy na garbuski wszystko w wersji róż. jakby co sówka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.