Wątek dynamiczny- Handel, podarki, wymiana - Gift & Trade - Lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pusia24_48

pusia24_48 Baron forum

ile perełkowców?

2. -pablolandia-

-pablolandia- Książę forum

Na wymianę mam:
    *Różowe garbuski,
    Różowe pandy,
    (za fajny różowy warsztat)
    * czerwone pandy,
    *Balon MŚ 2011
    *Wydry
    *komplety itemów na pnącze - zapytaj o konkretny
    *Bardzo dużą ilość itemów tpd - zapytaj o konkretny
    *Różowe króliki
    *Neonowe zagrody
    *Każdą zagrodę z tajemniczego stajennego (borsuki już wyszły) oraz wszystkie drzewka i XXL-ki

Poszukuję:

• Różowe dywany
    • Drzewko adwentowe 2011, arena farmeramy z dachem
    • drzewka perfumowe
    • Różowe warsztaty
    • Wysokie XXL z bahamy

-pablolandia-

3. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

Unikalny item nassredin do wymianki piszcie sówki z propozycjami , dla koneserów mam jeszcze łuk triumfalny i krzak janowca

4. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

pisz sowę jakich potrzebujesz to poszukam :)

5. pirat198787

pirat198787 Okazjonalny autor

szukam borsukow pomoze ktos bede bardzo wdzieczny

6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Napisz jakiś dąb się jeszcze znajdzie
    Napisz też co konkretnie chcesz.

I nieustająco, choć bez entuzjazmu szukam borsuków, a z entuzjazmem itemu zamki z piasku.

7. czyz77

czyz77 Młodszy ekspert

Witam.Szukam różowych żab.Mogę dać za nie różowe pandy,myszy,małpki,borsuki itemy neonowy koń,łuk triumfalny ,przez żołądek do serca,kasztanowy pająk i coś tam jeszcze.Dam borsuki za najlepszą ofertę.

8. małgoos

małgoos Cesarz forum

Czesc rózowy ul zamienie na rózowe małpy lub pandy małgorzata1s

9. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

to ja sobie poszukam borsuka dam 6 cukrowych :)

10. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

Unikalny item nassredin do wymianki piszcie sówki z propozycjami , dla koneserów mam jeszcze łuk triumfalny

11. rosseina

rosseina Zaawansowany

Poszukuje drzewek z TS
    pachnące, czarna wierzba, dąb korkowy, dereń, jarząb domowt, koziomleczodrzew, mleczne, perłowiec japoński, cukrowe, lipa, nieśplik japoński, poziomkowiec, rokitnik zwyczajny, tabebuja, tarnina, solne, jarząb, miłorzab, tamardynowiec, amhesia, baobab, nektarynka, papugowiec, buk, czrny bez, japońskie drzewko wiśniowe, klon palmowy, kowhai pinia, choinka2011, cytryna, złotolistne, morela, granatowiec, granatowiec, pistacja, karambola, wianowłostka, orzesznica, cedrat, wampee
    XXL:cedrat, orzesznica, granatowiec, pistacja, karambola, wianowłostka, karob, bananowiec, mandarynka, palma kokosowa, mango, kiwi, figowiec, pitaja, guawa, awokado, kakaowiec, dąb korkowy, solne, japońskie drzewo wiśniowe, jarząb, klon palmowy, nieśplik, pinia, poziomkowiec, brzoskwinia XXL, cytryna XXL...

Dam 1x CMJ za szt

Dziękuję za wymianę: wodnik 54, kaska860, tessao, vesperka, kolobrzeg, floo96, iamcoldlikeice, ^ateba^, daga-18, kasia_79, Krzychu64, Ryszarda81, Paullinaa, kika2891

nick: rosseina

12. wojtek200519

wojtek200519 Młodszy ekspert

szukam borsuków i neonowych krów mam roz konie ,króliki troche czerwonych piszcie sowki

13. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

Unikalny item nassredin do wymianki piszcie sówki z propozycjami , dla koneserów mam jeszcze łuk triumfalny i krzak janowca

14. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

szukam
    pomarańczowych hydrantów
    czerwonych psów, bobrów, gęsi, mysz,
    pand i wielbłądów
    oraz warsztatów czerwonych na wyspę:)

15. rosseina

rosseina Zaawansowany

Poszukuje drzewek z TS
    pachnące, czarna wierzba, dąb korkowy, dereń, jarząb domowt, koziomleczodrzew, mleczne, perłowiec japoński, cukrowe, lipa, nieśplik japoński, poziomkowiec, rokitnik zwyczajny, tabebuja, tarnina, solne, jarząb, miłorzab, tamardynowiec, amhesia, baobab, nektarynka, papugowiec, buk, czrny bez, japońskie drzewko wiśniowe, klon palmowy, kowhai pinia, choinka2011, cytryna, złotolistne, morela, granatowiec, granatowiec, pistacja, karambola, wianowłostka, orzesznica, cedrat, wampee
    XXL:cedrat, orzesznica, granatowiec, pistacja, karambola, wianowłostka, karob, bananowiec, mandarynka, palma kokosowa, mango, kiwi, figowiec, pitaja, guawa, awokado, kakaowiec, dąb korkowy, solne, japońskie drzewo wiśniowe, jarząb, klon palmowy, nieśplik, pinia, poziomkowiec, brzoskwinia XXL, cytryna XXL...

Dam 1x CMJ za szt

Dziękuję za wymianę: wodnik 54, kaska860, tessao, vesperka, kolobrzeg, floo96, iamcoldlikeice, ^ateba^, daga-18, kasia_79, Krzychu64, Ryszarda81, Paullinaa, kika2891

nick: rosseina

16. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

szukam
    pomarańczowych hydrantów
    czerwonych psów, bobrów, gęsi, mysz,
    pand i wielbłądów
    oraz warsztatów czerwonych na wyspę:)

17. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

18. anna833

anna833 Ekspert forum

poszukuje różowych krówek

19. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Szukam itemu najlepsi przyjaciele:)

-mala159- lubi to.
  20. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

Za róż kukułki oddaje

Status tematu: