Wątek dynamiczny- Handel, podarki, wymiana - Gift & Trade - Lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 27 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karolamba

karolamba Baron forum

no wlasnie nie przestawilam i chyba dalam sie nabrac ,osoba ktora chciala sie wymienic przestawila. tez zasugerowalam sie nickiem a od godziny czekam na obiecane itemy stracilam 4 neonowe konie ;/ i jak glupia zamiast wyslac tylko 1 wyslalam odrazu wszystkie;/ gram 5 lat i 1 raz dalam sie nabrac jak uczniak:)

2. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

No niestety....ja mu miałem wysłać 2 ....ale wysłałem sówkę , czy tyle będzie...nie odpisał ...chyba 15 min czekałem.......

3. Adamn10

Adamn10 Koneser forum

karolamba ja u niego stracilem złotą katarynke

4. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

a co za te 2 perełkowce chcesz?

5. Shira999

Shira999 Komisarz forum

Hej hej:)
    Poszukuję:
    borsuków (jak wszyscy)
    i różowych fabryczek: drabiny, serownia, strzygalnia królików, hydranty, strzygalnia owiec, schronisko dla wron, mleczarnia(krówkowa), ranczo rodeo, walizki, pszczelarnia, tartak bobrów i tokarnia pałeczek)
    Mam sporo na wymianę (kilka różowych i neonowych zagród, wszystkie XXL-ki i TS-y, czerwoności, pomarańczowości, itemy: neonowe i inne), proszę pisać na Shira999,
    rozważę wszystkie nawet najbardziej dziwne propozycje :D:D:D

6. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Hit dzisiejszy jest taki, że zdobyłam właśnie ostatni item z obecnego eventu i się nim wymieniłam w balonie. Tak to jest, jak się jednocześnie robi obiad. :( Może ktoś nie planuje układania go na pnączu i zechce się wymienić?

7. terex1811

terex1811 Ekspert forum

oddam borsuka ze róz żabki i psy

8. rosseina

rosseina Zaawansowany

Dziękuję, że się odezwałaś wysłałaś je tak spontanicznie bez wiadomości, że nie widziałam tych pięknych drzewek, dopisuję Cię do listy i 3 CMJ podeślę

9. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Szukam neonowych itemów, czekam na sówki z propozycjami co chcecie.

10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Szukam- Jaśka Cytrynkę
    Oddam- w różu osły, kozy, kurnik, oborę, stajnię dodam itemy-"lekcja geografii, mistrz żonglerki, żonglerka toporami(może ktoś coś sobie wybierze)
    Czekam na sówki

11. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ludzie czytajcie dokładnie co kto tu pisze :) to unikniecie niespodzianek

a w temacie czekam na prezenty xDxDxD

12. _Uleńka_

_Uleńka_ Nadzorca forum

a ja nie mam borsuka ,a bardzo bym chciała

13. babula40

babula40 Komandor forum

Mówisz i masz :)

azikowo lubi to.
  14. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Pisz na sówkę.... jeśli masz coś na wymianę .....ale został mi tylko 1 perełkowiec.....

15. rosseina

rosseina Zaawansowany

Poszukuje drzewek z TS
    pachnące, czarna wierzba, dąb korkowy, dereń, jarząb domowt, koziomleczodrzew, mleczne, perłowiec japoński, cukrowe, lipa, nieśplik japoński, poziomkowiec, rokitnik zwyczajny, tabebuja, tarnina, solne, jarząb, miłorzab, tamardynowiec, amhesia, baobab, nektarynka, papugowiec, buk, czrny bez, japońskie drzewko wiśniowe, klon palmowy, kowhai pinia, choinka2011, cytryna, złotolistne, morela, granatowiec, granatowiec, pistacja, karambola, wianowłostka, orzesznica, cedrat, wampee
    XXL:cedrat, orzesznica, granatowiec, pistacja, karambola, wianowłostka, karob, bananowiec, mandarynka, palma kokosowa, mango, kiwi, figowiec, pitaja, guawa, awokado, kakaowiec, dąb korkowy, solne, japońskie drzewo wiśniowe, jarząb, klon palmowy, nieśplik, pinia, poziomkowiec, brzoskwinia XXL, cytryna XXL...

Dam 1x CMJ za szt

Dziękuję za wymianę: wodnik 54, kaska860, tessao, vesperka, kolobrzeg, floo96, iamcoldlikeice, ^ateba^, daga-18, kasia_79
    nick: rosseina

babula40 i kolobrzeg lubią to.
  16. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

borsuki wymienię na róż żaby albo gąski

17. daga-18

daga-18 Koneser forum

Bardzo proszę i polecam się na przyszłość ;)

rosseina lubi to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Potwornego misia szukam na wymianę w balonie-ktoś,coś?

babula40 lubi to.
  19. karolamba

karolamba Baron forum

nigdy nie zostalam oszukana podczas gt nigdy i wysylalam w ciemno nie raz,ale zawsze musi byc ten 1 raz

20. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Szukam zagrody dla borsuka
    Pomarańczowych niedźwiedzi
    czerwonych psów, gęsi , myszy, bobrów, kukułek

poszukuje również czerwonych warsztacików – hodowla karpi koli, paleta farb, warsztat strusich jaj, tatar bobrów, walizek, salon wąsów, biżuterii, guano, trufli.
    Szukam też warsztatów i zagród czerwonych na wyspę ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.