Wątek dynamiczny G&T - październik 2023

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika misiek1978, 5 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PYNIA.

.PYNIA. Czeladnik forum

może komuś zalega zagroda dla dziobaka?

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jak już ogarniesz prezenty,napisz co jeszcze trzeba,,nie umiem wysyłać na czujaxD

wielkakulka i gosiagosia60 lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

coś wysłałam,mam nadzieję,że się przyda

aleksandra i wielkakulka lubią to.
  4. pbkl

pbkl Nadzorca forum

zrob jakas liste jak ogarniesz czego nie masz-napewno cos sie poznajduje dla ciebie :)
    szkoda by dostac 30 takich samych rzeczy zamiast 30 roznych :)

gosiagosia60 i wielkakulka lubią to.
  5. sekutnicowata

sekutnicowata Młodszy ekspert

wyslij sowkie

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

poszukiwan jest wieza eiffla

7. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

wlasnie zrob liste napisz i bedziemy wiedziec co wyslac

8. sekutnicowata

juz nie szukaj

9. teresa344

teresa344 Mieszkaniec forum

Dziekuję a co w zamian

10. Kala

Kala Zaawansowany

Poszukuję:

Zagrody – ulepszenia:

Neonowe: zagroda dla chomików, kryjówka rekinów

Różowe: ul, zagroda dla pawi, zagroda dla kameleonów, kukułek, zagroda dla myszy, staw żabiego króla, motylarnia, zagroda dla rysia, zagroda dla chomików, jama dla salamander, wybieg dla skorpionów, zagroda dla żółwi, zagroda dla szopów, zagroda dla skunksów, zagroda dla kogutów, krypta nietoperzy, gniazdo kolibra, wybieg dla żurawi, basen dla ośmiornic,

Czerwone: zagroda dla kukułek, zagroda dla psów, zagroda dla rysia, zagroda dla chomików, zagroda dla żółwi, zagroda dla szopów, zagroda dla skunksów, pajęczarnia, borsucza jama, zagroda dla kozic, zagroda dla jelonków rogaczy, zagroda dla ropuch, zagroda dla kucyków, mrowisko, bajoro hipopotama

Pomarańczowe: jama dla salamander, wybieg dla skorpionów, zagroda dla szopów, zagroda dla skunksów, gniazdo dla biedronek, wybieg dla traszek, zagroda dla ślimaków, zagroda dla sokołów, gniazdo dla rudzików, zagroda dla kawii domowych, norka szynszyli, mrowisko, zagroda dla gekonów, gniazdo sekretarza, kryjówka rekina, basen dla krabów, Gniazdo dodo, zagroda dla wombatów, bajoro hipopotama, staw dla krokodyli, wybieg żyraf, wybieg dla zebr, klatka perliczki, siedlisko warana szmaragdowego, siedlisko agamy kołnierzastej, terrarium dla modliszek, wybieg dla kuok, basen dla meduz, wybieg dla waranów z Komodo

Drzewka XXL - wyspa:
    pomarańcza olbrzymia, mahoń z Hondurasu, bursera, kakaowiec cupuacu, wełniakowiec, palma bismarckia

Drzewka XXL – farma:
    cis, jesion, bukan Magellana,, drzewo burgenwilii, jarząb brekinia, dereń, tabebuja, lipa, głóg, złotokap, albicja jedwabista, śnieżna jodła, miłorząb,

Itemy:
    Wypożycz książkę
    Cwany wspinacz

Proszę o sówki co chcecie w zamian :)
    kala177

11. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

napisz sowke mam jame salamander rozowa i pom krokodyla

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jak znależć tę wieżę? to item z pnącza?jakiego?

13. dorro007

dorro007 Baron forum

Chwilę mnie nie było... i dzięki, dzięki dzięki Wszystkim Cudownym Farmerom :inlove: za drzewka, w których cieniu mogę teraz poodpoczywać ;) Czy jest gdzieś jakiś lew, który mógłby poryczeć na mojej wyspie? W zamian mogę wysłać ocelota, którąś z zagród klasycznych albo drzewko jakieś fajne...

14. bunny132

bunny132 Generał forum

pisz sówkę podeślę lwy

dorro007 lubi to.
  15. sekutnicowata

Wystarczy dziekuje Pozdrawiam

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

item jest z 2011 r z eventu francuskiego..wtedy jeszcze pnacz nie bylo

aleksandra lubi to.
  17. thistle20

thistle20 Baron forum

Poszukuję :):)
    klon polny
    Encephalartos woodii

18. dorro007

dorro007 Baron forum

Pofrunęła :)

19. asienka26

asienka26 Komandor forum

Jacekf ma te wieze proponowal dla mnie za surfujacego mikolaja ale ja chcialam Jaska

20. bunny132

bunny132 Generał forum

sówka do mnie zdobyłam dla ciebie Encephalartos woodii w balonie

thistle20 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.