Wątek dynamiczny G&T - Marzec 2020

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 19 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. małgoos

małgoos Cesarz forum

Kasztanowy farmer poszukiwany

FLAMIŚ lubi to.
  2. Edixdxd

Edixdxd Forum Pro

dziękuje bardzo

FLAMIŚ lubi to.
  3. FLAMIŚ

FLAMIŚ Forumowy żółtodziób

Ma ktoś zulubelke??

4. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Witam:)
    Namiętnie poszukuję pomarańczowych Ryśków-zakładam harem i potrzebuję jeszcze paru osobników:)

5. Oskar1112

Oskar1112 Okazjonalny autor

czy komuś nie zalega czasem gdzieś na pasku jakaś zagroda skunksów, wron lub jelenie? :)chętnie się zaopiekuję i oddam po rozmnożeniu xD

6. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

różowy tartak albo pudełka mi są potrzebne może ktoś ma na wymianę bardzo mi potrzebny któryś z tych warsztatów

7. Edixdxd

Edixdxd Forum Pro

poszukuję jeszcze tylko jodły śnieżnej XXL lub głogu xxl i to bedzie wszytsko

8. małgoos

małgoos Cesarz forum

po jelonki pisz sowe

Oskar1112 lubi to.
  9. jacekf

jacekf Komandor forum

szukam : 2 x zlotokap xxl , 2 x deren xxl, 1 x glog, 2 x zulubelka

mam sporo na wymianke.

mam kazde z pozostalych nowych drzewek , poza zulubelka

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

wyslij mi sowe i napisz co szukasz

Oskar1112 lubi to.
  11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

szukam czerwonej olchy

12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

o dzięki Ewuś nawet nie wiedziałam :Dto lece na zakupy :D

13. milunio

milunio Półbóstwo forum

zalega, pisz sowę :)

Oskar1112 lubi to.
  14. piotrek466

piotrek466 Wielki mistrz forum

troszke drzewek mi brakuje wiec jakby ktos poratowal bylbym wdzieczny Drzewka:,Złotokap,,,,,,,
    Zagrody: , ,, ,ślimak,świstak,,polana świetlików,wiewiorka, kangur,perliczka ,koliber, z góry dziękuje za pomoc

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Już nie szukaj ;)

milunio i -rybka24- lubią to.
  16. Edixdxd

Edixdxd Forum Pro

poszukuje głogu xxl lub jodła sniezna xxl

17. xsruu15

xsruu15 Naśladowca mistrzów

witam, nie grałam w gre bardzo długo więc mam spore zaległości chętnie przyjmę drzewa i zagrody z tajemniczych sadzonek i zagród lub wymienię , mam do zaoferowania dużo ulepszeń drzew xl, xxl, zagrody pomarańczowe, neonowe oraz powtarzające się drzewa i zagrody z tajemniczych
    Oddam:
    Bahamarama: flamingi, tukany, pomarańczowa zagroda dla pand, amherstia, wianowłostka królewska, Karob, grejpfrut, mangostam, orzesznica brazylijska, nerkowiec, tamaryndowiec, nektarynka, mango, mombin ( drzewa zwykłe, xl, xxl proszę pisać w razie zainteresowania)
    Pozostałe:
    Zagrody i warsztaty: bocian, kurnik pomarańczowy, jeże, wilki, gołębie, szop, owczarnia pomarańczowa, Żaglownia, kaczy staw pomarańczowy, świetliki, niedźwiedzie, indyki pomarańczowe, wiewiórki, sowy, obora pomarańczowa, chlew czerwony, chlew neonowy, nietoperze pomarańczowe i czerwone, owczarnia czerwona, indyki czerwone, stajnia pomarańczowa, psy, żaby, gęsi pomarańczowe, pomarańczowy ul, ryś, strus pomarańczowy, osioł pomarańczowy, kameleon pomarańczowy, bobry pomarańczowe oraz dużo zagród żółtych J
    Drzewa: czarna wierzba, górski jałowiec, japońskie drzewo wiśniowe, jarzębina, klon palmowy, niesplik, poziomkowiec, morwa, brzoskwinia xxl, surmia, jodła i wiele innych z ulepszeniem xl oraz xxl
    Szukam: długi orzech laskowy,drzewo fasolodowe, paproć drzewiasta, ylang-ylang, wolemia, mahoniowiec, sandałowiec, bukan Magellana, orzech mongongo, cis, dracena, małpia pomarańcza, rambutan, woskownica, mirra, zulubelka, perełkowiec japoński
    Mroczne: jabłoń mrocznej królowej, kaktus gromniczny, purpurowy wybałusznik pełzający, rozżarzony buk,sarkofagowiec, wierzba ośmiornicza, brzoza zmierzchu, krwawy dąb, nocny dąb, meduzowa wierzba, upiorna wierzba,
    Zagrody:
    mrówki, koci elf, szynszyl, owce zombie, ślimak, węgorze, basen dla mant, biom patyczaków, perliczka, koliber, waran, agama, pingwin,gazela, pająk, homar, salamandra, borsuk
    Proszę o wiadomości na sowę :)

18. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

ślimaka wysłałem, ale nie wiem kiedy dotrze ...... ;)

-Batka74- lubi to.
  19. milunio

milunio Półbóstwo forum

item kózka nieskakała komuś się może w pasku nie ukrywa?

20. piotrek466

piotrek466 Wielki mistrz forum

troszke drzewek mi brakuje wiec jakby ktos poratowal bylbym wdzieczny Drzewka:,Złotokap,,,,,,,
    Zagrody: , ,świstak,,polana świetlików, kangur,perliczka ,koliber, z góry dziękuje za pomoc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.