Wątek dynamiczny G&T - Marzec 2020

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 19 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anula2501

anula2501 Weteran forum

Dziękuję :inlove:

milunio i aisa7777 lubią to.
  2. XXXmajeczkaXXX

XXXmajeczkaXXX Półbóstwo forum

mam na wymianę mrówki i olchę

3. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Szukam choc jednej zulubelki..... dam za nią różowe myszki

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Wyślij sowę :) Coś się z tego znajdzie :)

5. kamilcia4666

kamilcia4666 Nadzorca forum

a fabryke zeli mozna wyslac?

6. bunny132

bunny132 Generał forum

pisz sówkę po manty i po lwy pomarańczowe

nie

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji "Edytuj" chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 marca 2020
    anula2501 lubi to.
  7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Szukam:
    mały porządniś
    ciepłe źródła
    budka z lodami

Różowe warszaty:
    drabiny
    fabrykę wachlarzy
    kartonowe pudełka
    hamaki
    perfumeria
    bikini
    garncarstwo
    wąsy

Za różowe warsztaty mam chomiczą muchołapkę 1x1 + drzewko(jakieś którego mam dużo)
    lub 2x nieumarły skarb

8. małgoos

małgoos Cesarz forum

Szukam kasztanowego farmera

9. anula2501

anula2501 Weteran forum

Dziękuję za chęci, lecz dostałam i to w kilku egzemplarzach :).

10. milunio

milunio Półbóstwo forum

itemy: latające czaszki, Akrolama i Kózka Nieskakała poszukiwane

11. kasik778

kasik778 Ekspert forum

Witam:)

szukam
    zagrodę dla:

orłów
    kangurów
    jeży
    szopów

oraz ich ulepszenia

fabrykę grabi
    zamaskowany warsztacik

piszcie co w zamian8)

misiek1978 lubi to.
  12. slonko2222

slonko2222 Analityk forum

juz teraz to nie wiem kto co podarowal wiem ze nie mial nowosci ani tych starszych szukal cisu i paproci ostatnio ale tak to nie wiem
    wszystko sie mu przyda
    nick zgredek22

13. pbkl

pbkl Nadzorca forum

dawaj sowe-wysle orly, bo dostalam dwa

14. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

napisz

15. bunny132

bunny132 Generał forum

oki

16. xsruu15

xsruu15 Naśladowca mistrzów

witam, nie grałam w gre bardzo długo więc mam spore zaległości chętnie przyjmę drzewa i zagrody z tajemniczych sadzonek i zagród lub wymienię , mam do zaoferowania dużo ulepszeń drzew xl, xxl, zagrody pomarańczowe, neonowe oraz powtarzające się drzewa i zagrody z tajemniczych
    Oddam:
    Bahamarama: flamingi, tukany, pomarańczowa zagroda dla pand, amherstia, wianowłostka królewska, Karob, grejpfrut, mangostam, orzesznica brazylijska, nerkowiec, tamaryndowiec, nektarynka, mango, mombin ( drzewa zwykłe, xl, xxl proszę pisać w razie zainteresowania)
    Pozostałe:
    Zagrody i warsztaty: bocian, kurnik pomarańczowy, jeże, wilki, gołębie, szop, owczarnia pomarańczowa, Żaglownia, kaczy staw pomarańczowy, świetliki, niedźwiedzie, indyki pomarańczowe, wiewiórki, sowy, obora pomarańczowa, chlew czerwony, chlew neonowy, nietoperze pomarańczowe i czerwone, owczarnia czerwona, indyki czerwone, stajnia pomarańczowa, psy, żaby, gęsi pomarańczowe, pomarańczowy ul, ryś, strus pomarańczowy, osioł pomarańczowy, kameleon pomarańczowy, bobry pomarańczowe oraz dużo zagród żółtych J
    Drzewa: czarna wierzba, górski jałowiec, japońskie drzewo wiśniowe, jarzębina, klon palmowy, niesplik, poziomkowiec, morwa, brzoskwinia xxl, surmia, jodła i wiele innych z ulepszeniem xl oraz xxl

Szukam: długi orzech laskowy,drzewo fasolodowe, paproć drzewiasta, tulipanowiec, ylang-ylang, złotokap, puchowiec, wolemia, mahoniowiec, topola kanadyjska, sandałowiec, bukan Magellana, orzech mongongo, cis, akacja, dracena, małpia pomarańcza, perska albicja jedwabista, rambutan, woskownica, mirra, zulubelka, pomarańcza olbrzymia, śniezna jodła,wspięga,pulmeria
    Mroczne: jabłoń mrocznej królowej, kaktus gromniczny, purpurowy wybałusznik pełzający, rozżarzony buk,sarkofagowiec, wierzba ośmiornicza, brzoza zmierzchu, krwawy dąb, nocny dąb, meduzowa wierzba, upiorna wierzba,
    Zagrody:
    błotny potwór, piekielne ogary, sokoły, mrówki, koci elf, szynszyl, kozice, owce zombie, ślimak, węgorze, basen dla mant, biom patyczaków, perliczka, koliber, waran, agama, pingwin, żuraw, gazela, pająk, homar, salamandra,zebra
    Proszę o wiadomości na sowę :)
    P.s. koniec licencji na dzisiaj :(

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2020
  17. slonko2222

slonko2222 Analityk forum

dziekuje przekarze

pbkl lubi to.
  18. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

wielki uśmiechem ;)

milunio i anula2501 lubią to.
  19. joannak66

joannak66 Aktywny autor

:)witam, szukam zulubelki. chetnie oddam olche albo topole, albo rambutana albo wolemie , fasolodowe. Mam tez wegorze albo rozowe pandy i myszy.

20. XXXmajeczkaXXX

XXXmajeczkaXXX Półbóstwo forum

mrówki i olche zamienię na muchołapkę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.