Wątek dynamiczny G&T - Marzec 2020

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 19 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Szukam:
    kurs raczkowania
    mały porządniś
    ciepłe źródła
    budka z lodami

Różowe warszaty:

fabrykę wachlarzy
    kartonowe pudełka
    hamaki
    perfumeria
    bikini
    garncarstwo
    fabryka zębów
    różową zagrode dla rysi, kukułek

Za różowe warsztaty mam chomiczą muchołapkę 1x1 + drzewko(jakieś którego mam dużo)
    lub 2x nieumarły skarb, kwieciste melode 1x1 +drzewko

Mam też paproć drzewiastą, zulubelkę( chyba cenna więc za coś dobrego mogę wymienić :p) fasolody
    Czekam na sówki :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam po jeże, wyślę w prezencie- napisz do: eewunia67 :)

3. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

Pawie ogony szukam

4. jacekf

jacekf Komandor forum

wal sowke , dam ci jezyki

5. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Mam różowe słonie- wyślij sowę.

6. -akl2-

-akl2- Baron forum

zagroda dla żółwi potrzebna

7. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Dawaj sowę

8. Karollol

Karollol Forum Pro

Poszukuję różowej tkalni dywanów

9. -karolek21-

-karolek21- Ambasador forum

poszukuje zulubelke do misji ma ktos ???

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zulubelkę i mrówki wymienię na kwieciste melodie albo parasolkę

11. xsruu15

xsruu15 Naśladowca mistrzów

witam, nie grałam w gre bardzo długo więc mam spore zaległości chętnie przyjmę drzewa i zagrody z tajemniczych sadzonek i zagród lub wymienię , mam do zaoferowania dużo ulepszeń drzew xl, xxl, zagrody pomarańczowe, neonowe oraz powtarzające się drzewa i zagrody z tajemniczych
    Oddam:
    Bahamarama: flamingi, tukany, pomarańczowa zagroda dla pand, amherstia, wianowłostka królewska, Karob, grejpfrut, mangostam, orzesznica brazylijska, nerkowiec, tamaryndowiec, nektarynka, mango, mombin ( drzewa zwykłe, xl, xxl proszę pisać w razie zainteresowania)
    Pozostałe:
    Zagrody i warsztaty: bocian, kurnik pomarańczowy, jeże, wilki, gołębie, szop, owczarnia pomarańczowa, Żaglownia, kaczy staw pomarańczowy, świetliki, niedźwiedzie, indyki pomarańczowe, wiewiórki, sowy, obora pomarańczowa, chlew czerwony, chlew neonowy, nietoperze pomarańczowe i czerwone, owczarnia czerwona, indyki czerwone, stajnia pomarańczowa, psy, żaby, gęsi pomarańczowe, pomarańczowy ul, ryś, strus pomarańczowy, osioł pomarańczowy, kameleon pomarańczowy, bobry pomarańczowe oraz dużo zagród żółtych J
    Drzewa: czarna wierzba, górski jałowiec, japońskie drzewo wiśniowe, jarzębina, klon palmowy, niesplik, poziomkowiec, morwa, brzoskwinia xxl, surmia, jodła i wiele innych z ulepszeniem xl oraz xxl

Szukam: długi orzech laskowy,drzewo fasolodowe, paproć drzewiasta, tulipanowiec, ylang-ylang, złotokap, puchowiec, wolemia, mahoniowiec, topola kanadyjska, sandałowiec, bukan Magellana, orzech mongongo, cis, akacja, dracena, małpia pomarańcza, perska albicja jedwabista, rambutan, woskownica, mirra, zulubelka, pomarańcza olbrzymia, śniezna jodła,wspięga,pulmeria
    Mroczne: jabłoń mrocznej królowej, kaktus gromniczny, purpurowy wybałusznik pełzający, rozżarzony buk,sarkofagowiec, wierzba ośmiornicza, brzoza zmierzchu, krwawy dąb, nocny dąb, meduzowa wierzba, upiorna wierzba,
    Zagrody:
    błotny potwór, piekielne ogary, sokoły, mrówki, koci elf, szynszyl, kozice, owce zombie, ślimak, potworne pomidory, węgorze, konik morski, basen dla mant, biom patyczaków, perliczka, koliber, waran, agama, pingwin, żuraw, gazela, żyrafa, upiorny świetlik, pająk, homar, ośmiornica, salamandra, basen dla aksolotli, kraby, zebra
    Proszę o wiadomości na sowę :)
    P.s. koniec licencji na dzisiaj :(

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2020
  12. tigre

tigre Fanatyk forum

no niewysyłalne jeszcze :( dziękuję za chęci :)
    sowę ślij
    sowę po drzewka- na pewno jesion ale puść na izielinska
    część zagród w koszyku kupisz

rzućcie proszę okiem w balon czy różowe kartony gdzieś są.....i za co

13. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

szukamy dla Ciebie drugą edycję, ale to jakiś zaklęty warsztat jest :(

tigre lubi to.
  14. majka0018

majka0018 Młodszy ekspert

Ja nie mam nic różowego i ucieszę się bardzo z prezentu. Na wymianę jeszcze nic wartościowego nie mam.

iza_79 lubi to.
  15. ania5757

ania5757 Baron forum

czerwona olche-wymienie
    -na zulubelke
    lub na rozzazony buk xxl

16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Szukam:
    - muchołapek
    - nieumarłych skarbów
    - parasolek

Mam:
    - różowe warsztaty: jaja (kur), strzygalnia królików, walizki, mleczarnia kóz
    - czerwone warsztaty: deskorolki, świece, strzygalnia królików, mleczarnia kóz, karpie koi, wąsy

- różowe zagrody: pandy, słonie, koty, bobry, pawie,...
    - drzewka: fasolodowe, wolemia, plinia XXL, krwawy dąb XXL, brzoza zmierzchu XXL,

- butik elfich różdżek
    - jama ogarów
    - warsztat czarnego światła
    - totem tiki
    - nauszniki
    - pachołki

Za biedronki lub ślimaki oddam czerwone rudziki/rysie/ żaby/...

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2020
  17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

oferta jeszcze aktualna????

18. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

jak nie, to ja mogę dokonać takiej samej wymiany :)

morellaa lubi to.
  19. ania5757

ania5757 Baron forum

tak

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

leci sowa
    sorki,ale dwoch nie mam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.