Wątek dynamiczny G&T - Marzec 2020

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 19 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

ma ktoś pawie ogony

2. xsruu15

xsruu15 Naśladowca mistrzów

zamienię drzewo jajeczne na perełkowiec japoński lub koziomleczodrzew

Oddam:

Bahamarama:, nosorożce flamingi, tukany, pomarańczowa zagroda dla pand, amherstia, wianowłostka królewska, Karob, grejpfrut, mangostam, orzesznica brazylijska, nerkowiec, tamaryndowiec, nektarynka, mango, mombin ( drzewa zwykłe, xl, xxl proszę pisać w razie zainteresowania)
    Pozostałe:
    Zagrody i warsztaty: bocian, kurnik pomarańczowy, jeże, wilki, gołębie, szop, owczarnia pomarańczowa, Żaglownia, kaczy staw pomarańczowy, świetliki, niedźwiedzie, indyki pomarańczowe, wiewiórki, sowy, obora pomarańczowa, chlew czerwony, chlew neonowy, nietoperze pomarańczowe i czerwone, owczarnia czerwona, indyki czerwone, stajnia pomarańczowa, psy, żaby, gęsi pomarańczowe, pomarańczowy ul, ryś, strus pomarańczowy, osioł pomarańczowy, kameleon pomarańczowy, bobry pomarańczowe oraz dużo zagród żółtych J
    Drzewa: czarna wierzba, górski jałowiec, japońskie drzewo wiśniowe, jarzębina, klon palmowy, niesplik, poziomkowiec, morwa, brzoskwinia xxl, surmia, jodła i wiele innych z ulepszeniem xl oraz xxl
    Szukam: długi orzech laskowy,drzewo fasolodowe, ylang-ylang, mahoniowiec, sandałowiec, bukan Magellana, orzech mongongo, cis, dracena, małpia pomarańcza, rambutan, woskownica, zulubelka,
    Mroczne: kaktus gromniczny, purpurowy wybałusznik pełzający, rozżarzony buk,sarkofagowiec, wierzba ośmiornicza, brzoza zmierzchu, krwawy dąb, nocny dąb, meduzowa wierzba, upiorna wierzba,
    Zagrody:
    mrówki, koci elf, szynszyl, owce zombie, ślimak, węgorze, basen dla mant, biom patyczaków, perliczka, koliber, waran, agama, pingwin,gazela,homar, salamandra, borsuk
    Proszę o wiadomości na sowę :)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2020
  3. Wichrowo07

Wichrowo07 Czeladnik forum

Żurawie, żurawie czy przylecicie dziś do mnie??

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zwykłą zagrodę czyli Staw z ważkami i żółte ulepszenie można kupić za sianogrosze po odblokowaniu odpowiedniego posągu :)

alekar lubi to.
  5. Oskar1112

Oskar1112 Okazjonalny autor

do pełni szczęścia brakuje mi farmy jedwabiu, rękawic bokserskich, wytwórni piór,estrady dla łośków....:inlove::inlove: ktoś ma na wypożyczenie :p

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

żurawie poleciały :)

alekar lubi to.
  7. milunio

milunio Półbóstwo forum

róż walizki lub guano zamienię na róż kotlarnię - chętny ktoś?:p

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ważki kupisz w czerwonym koszyczku.:)
    Wymienię różową strzygalnię królików na różowe strusie jaja, albo na inny różowy warsztat.:)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2020
  9. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Nadal aktualne

10. adikamila

adikamila Nadzorca forum

to łap rękawice :)
    wysyłam na ten nick co był w wiadomości :)

Oskar1112 lubi to.
  11. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Bardzo dziękuję :inlove:

Marrylan lubi to.
  12. milunio

milunio Półbóstwo forum

róż walizki zamienię na róż kotlarnię - chętny ktoś?

13. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

ma ktoś pawie ogony

14. joycy74

joycy74 Hrabia forum

dzięki moja ulubiona sąsiadko :)

15. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

kartony różowe albo tartak bobrów bardzo mi są potrzebne może ktoś ma na wymianę

16. moniewo

moniewo Okazjonalny autor

Ktoś poratuje? szukam drzew rambutan i topola kanadyjska, oraz żurawi

17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Choć jeszcze warsztatu nie otrzymałam ale dziękuje kochana za chęci :)
    zaraz podeśle :)

Marrylan lubi to.
  18. karolamba

karolamba Baron forum

pisz po pióra

19. Edixdxd

Edixdxd Forum Pro

poszukuje olchy może komuś sie zawieruszyła i by sie podzielił

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pisz sowe po topole

Status tematu: