Wątek dynamiczny G&T - czerwiec 2021

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika AnnDżelina, 16 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

Cześć Wszystkim :)
    Poszukuję itemów: Gałki waniliowe z tego eventu bo nie udało mi się ich zdobyć oraz starszych na pnącze:
    Truskawkowa rurka, Niespodzianka w jaskini, Coś tu śmierdzi, Bombastyczny prezent, Podaj piłkę, Dopasuj 3, Jesteś tym co pijesz, Koci złodziej, Źródło smothie, Gładki sweter, Gry imprezowe, Prządek musi być, Wieża nietoperza, Aspirujące wampiry
    poszukiwane: kuoki, meduzy, tęczowy eukaliptus, pielgrzym madagaskarski, staw dla zbrojników, mordosójki, koszatki, drzewo z Tule

2. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Farma jedwabiu poszukiwana :)

3. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

Jak zdobyć itemy na pnącze: Nasz ulubiony farmer 1 i 2?? Poszukuję itemów: Gałki waniliowe
    Truskawkowa rurka, Niespodzianka w jaskini, Coś tu śmierdzi, Bombastyczny prezent, Podaj piłkę, Dopasuj 3, Jesteś tym co pijesz, Koci złodziej, Źródło smothie, Gładki sweter, Gry imprezowe, Prządek musi być, Wieża nietoperza, Aspirujące wampiry
    poszukiwane: kuoki, meduzy, tęczowy eukaliptus, pielgrzym madagaskarski, staw dla zbrojników, mordosójki, koszatki, drzewo z Tule

4. bunny132

bunny132 Generał forum

poszukuję ptaszarni dla wron

5. RosesFarm

Ropuszki czerwone, poleciały :)

6. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

masz w pasku

7. sawaawa

sawaawa Naśladowca mistrzów

Witam. Niestety miałam przerwé w grze i teraz nie wiem w co ręce włożyć. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę jakie zaległości narobiłam. Brakuję mi w zasadzie wszystkich nowości ale udało się znaleźć kilka drzewek, inne będę sukcesywnie zdobywać może z sadzonek, albo przygotuję się na następny G&G. ale bardzo zależy mi na szenszylach - to takie słodziutkie zwierzaczki i surokatkach - ulubione zwierzaczki mojego synka albo koszatki. mam róźowe tylko strzygalnie królików ale może ktoś zbiera słoiki z chmj ńie wiem czy jest do zdobycia farma jedwabiu i kolibry i co trzeba byłoby za to oddać >

8. -georginia-

zobacz w paskku

9. mk1987

mk1987 Zaawansowany

napisz sówke ;)

10. -georginia-

napisz sowę coś podeślę

11. barrakuda78

barrakuda78 Wielki mistrz forum

Dzień dobry ponownie:))

Poślij ptaszysko z listą brakujących; coś postaram się podesłać.

12. kamder

kamder Hrabia forum

Poszukuje perełkowców lub innych drzew produktowych na farmę. Ewentualnie, mogę zgodzić się też na pożyczki do następnego GT :)
    Mam sporo do wymiany oprócz meduz i koszatek. (Do misji są potrzebne :))

Dam nawet różowe warsztaty, jeśli będzie dużo tych drzewek.
    Jakby coś to pisać na sówkę ;).

13. mk1987

mk1987 Zaawansowany

Hej hej!!!
    Poszukuje:
    zbrojniki
    gekony
    biedronki
    modrosójki
    szynszyle
    agamy
    papugowce

Proszę o propozycje na sówkę

Pozdrawiam! Powodzenia w grze ;)

14. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Kochani poszukuję krzywego drzewa, drzewa z Tule, smoczego drzewa i nocnego, oraz zagród z sekretarzami, meduz, perliczki, agamy kołnierzaste, patyczaki, zbrojniki i waranów szmaragdowych. Nie wiem czy wszystko jest do przesłania ale jak by co to chętnie się zaopiekuję i odwdzięczę.

15. RosesFarm

Item na pnącze - Seans w pickupie- szukam

mk1987 ---- biedronki i szynszyle za płotem :)

16. ania5757

ania5757 Baron forum

czy za agame dostane ranczo rodeo rozowe?

17. sabiba15

sabiba15 Weteran forum

kurczę jak zdobyc gry imprezowe i podaj piłkę? o_O załamka z tymi itemami:wuerg:

18. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

U mnie w balonie jest za meduzy :)

Przehandlowałam w balonie itemy Gałki waniliowe i Zimne gałki, a teraz mnie olśniło, że one są z obecnego eventu :(

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2021
  19. barrakuda78

barrakuda78 Wielki mistrz forum

Poszukuję neonowych:

wron, kameleonów, motyli, myszy, kotów, osłów, koni, kaczek, gęsi, pszczół, rysi, słoni, papugi i pand.

Na wymianę mam m.in. drzewa z Tule, tęczowy eukaliptus, traszki pomarańczowe. Zapraszam zainteresowanych.

agi31 lubi to.
  20. jacekf

jacekf Komandor forum

perliczki - 3 sztuki i biom patyczakow - 3 sztuki poszukiwane... byle nie za meduzy lub kuoki......;):p

milunio lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.