wąsy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

witam w jaki sposób mogę rozpocząć produkcje wąsów?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

salon produkcji wąsów był do wygrania w evencie komiks VIII. Jeśli tam zdobyłeś fabryczkę, to potrzebujesz jeszcze kukułek i paszy dla nich.

Salon pielęgnacji wąsów
    Czas produkcji: 8 godzin
    PD: 48
    Wsad: 1x karma dla kukułek; 8x kukułka
    Produkt: Złote wąsy
    Fabryczka dostępna od 65 poziomu

Jeśli nie udało Ci się zdobyć tej fabryczki w evencie, musisz uzbroić się w cierpliwość, gdyż według poradnika:

"o Fabryczki - podstawową fabryczkę będzie można wyprodukować w Warsztaciku, a do jej budowy niezbędne będzie nowe narzędzie - grzebień. Planowana jest również możliwość wybudowania pomarańczowej fabryczki, przy czym poza narzędziami, do budowy potrzebować będziemy "kolorowych" kukułek."

A TU tabelka z fabryczkami specjalnymi :)

Czy wszystko jest dla Ciebie jasne?

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  3. HMJS

HMJS Stały bywalec

w evencie produkowałam wąsy ale czy w fabryczce czy tylko takiej na czas eventu nie wiem ;( muszę swój inwentarz lepiej przeszukać. dzieki

4. daniel98c

daniel98c Czeladnik forum

chciałbym się dowiedzieć czy komuś gra się cały czas zacina i nie można przechodzić z jednego pola na drugie cały czas trzeba odświeżać stronę jest to trochę męczące proszę tylko nie pisać o czyszczeniu ciasteczek

5. =kalina=

W evencie była inna fabryczka, pozwalała produkować wąsy sztuczne, teraz produkowac możemy złote. Aby zdobyć tę do produkcji złotych wąsów należało oddać do zadania fabryczki eventowe. Pamiętasz, czy to robiłes?

Jeśli Twój problem jest zupełnie inny niż temat autora, powinieneś założyć własny wątek, gdyż tak wprowadza się zamieszanie.
    Ciasteczka są zazwyczaj najskuteczniejszym sposobem, nie zapominając o tych flashowych. Sprawdź też, czy masz aktualną wersję Adobe Flash Playera :)
    Zastosuj się do TEGO poradnika.

6. HMJS

HMJS Stały bywalec

nie zaszłam tak daleko, niestety. dzięki za pomoc

7. =kalina=

W takim razie uzbrój się w cierpliwość i poczekaj, aż fabryczka będzie ogólnodostępna :)
    Śledź OO.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

I jak wiedzę zostałam bezrobotnym moderatorem.. :p

=kalina=, po raz kolejny bardzo serdecznie dziękuję za pomoc :)

Jak widzę Autorka tematu więcej pytań nie ma wobec tego wątek pozostaje mi zamknąć. :)

daniel98c, w przyszłości jeżeli masz inne pytanie niż Autor/Autorka wątku załóż swój własny temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.