WĄSY

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-56, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

Od soboty produkuję wąsy w 4 salonach i ani jednego nie mam w stodole, co to jest?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Szukasz w zakładce "produkty"? U mnie są :) Potem sztuczne wąsy zostaną wymienione na PD i Sg, chyba, że produkujesz już złote wąsy w nowej fabryczce "salon pielęgnacji wąsów" (bez dopisku "akcja").
    BP systematycznie wymienia je graczom, więc może już u Ciebie zostały wymienione, chociaż wątpię, gdyż zwykle trwa to kilka dni.

3. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

ok produkuje złote wąsy, a patrzyłem na sztuczne, że nic nie dodają.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-wiercipiętka-56, sztuczne wąsy wytwarzane były w warsztaciku eventowym, związane były z dziś zakończonym eventem "Komiks VIII - Klient ma zawsze rację", jak podaje poradnik, sztuczne wąsy zostaną wymienione na 25 PD i 25 SG za sztukę. Złote wąsy są natomiast produktem fabryki która była nagrodą w ostatnim zadaniu eventowym.

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

=kalina=, dziękuję za pomoc :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autor kolejnych pytań nie zadał w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.