Opinie Vox Dogs

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Gratuluję :) Ale masz rację, mocno przeciętne grafiki, z kolorowych najbardziej podoba mi się pomarańczowa zagroda...

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Właśnie wróciłam z imprezy, psi event skończyłam, pnącze odpaliłam. Teraz idę zarabiać na targu. Tym co jeszcze nie skończyli życzę fajnych przeskoków. ;)

Anetta41, mieczu oraz eliza9070 lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    czas na zabawe z klonowaniem na razie jest rewelacja:)

4. mieczu

mieczu Baron forum

gratulacje, pieski dzisiaj pięknie skaczą ;)

Nutka, -norbijas- oraz draculik34 lubią to.
  5. [Carmilla]

[Carmilla] Czeladnik forum

Psiarnia różowa całkiem okiej,ale hydranty na yy.Tak ogółem to k009 to jakiś niewypał,nawet nie zauważyłam kiedy mi wypadły,tak są podobne do podstawowych psiaków:(

6. marynia53

marynia53 Cesarz forum

u kogo skaczą u tego skaczą. Najwyższy u mnie to ten z drzewa za gwiazdki, z trudem udało mi się zebrać rasę do pnącza.:(:sleepy:

PS paszy poszło ponad 200 sztuk.

7. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Te pieski sa sliczne :inlove:

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj norbi:D
    Ty to masz szczęście:D
    wielkie grateczki:D

Anetta41 i -norbijas- lubią to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bardzo śmieszne xD
    już nie :p
    też zawsze czekam i czekam, a potem jest za późno...ale tym razem coś tam trochę SG wpadło ;)
    a o różach to nawet nie marzę :p

10. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Taki skok ...

Event skończony :)

11. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Proszę Państwa właśnie skończyłam w całości mój pierwszy event!!!!
    A miałam do niego nie podchodzić, bo wydawało mi się, że mam za mało super paszy. Potem marzyła mi się fabryka hydrantów. A tu proszę zgarnęłam wszystko :) udanej niedzieli wszystkim życzę :)

12. betty10

betty10 Zaawansowany

witam pierwszy raz udalo mi sie tak poklonowac ze postawilam sobie rozowe gesi rozowe walizki i rozowe pieski :inlove:
    do rozowych hydrantow brakuje jednego agenta szkoda ze nie umiem wstawic zdjecia

13. mieczu

mieczu Baron forum

podziwiam za odwagę, klonować dwójkową metodą na takich poziomach... i to jeszcze z takim efektem... brawo :)

Nutka, Megan, Anetta41 i dalsza osoba lubią to.
  14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dziękuję :)
    Przed takim mixem trzaskam 2 melisy i buteleczkę nervosolu xD
    A tak serio to według moich obserwacji system dwójkowy jest bezpieczny :) ale obarczony również ryzykiem wtopy ;)

15. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

U mnie każdy jeden system klonowania kończy się wtopą :D

16. majajandzinska

majajandzinska Okazjonalny autor

Witam, u mnie z pieskami masakra, Klonowanie zakończone, paszy nie ma , zadania nie skończone. W zad 2/6 za 2 i 3 gwiazdki odpuszczam, w zad 6,6 brakuje mi 2 partydogi. I teraz siedze i dumam czy kupić czy nie kupować. Na targu cena od 800 tys za jednego. Nie wiem czy mi się opłaca tyle za pnącze dać ... Ale chyba dokupie te 2 psy i na tym będzie koniec.

17. Antenka18

U mnie trochę tańsze bo po 560 tys :)

18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zostaje Ci klonowanie po bożemu :p

19. majajandzinska

majajandzinska Okazjonalny autor

Właśnie dokupiłam jednego partydoga w super promocyjnej cenie za 750 tys:cry:

chrumcia91 lubi to.
  20. Antenka18

Po bożemu toż to SP nie starczy :D Ktoś liczył i suma jest przerażająca :D Pobawię się i będę liczyć na cud :D Może i ja się doczekam fajnych przeskoków :)

Nutka, Megan oraz draculik34 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.