Opinie Vox Dogs

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Nov 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Różowe pieski już mam:inlove::inlove::inlove:

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Zazdraszczam :D

A u mnie z 3 dalmatyńczyków i mieszańca wyszedł 1 dalmatyńczyk, 1 mieszaniec, 4 zwykłe psiaki. Odechciało mi się szukania SP. Powodzenia dla tych którzy jeszcze klonują.

Last edited: Nov 7, 2015
    moni15382 and mieczu like this.
  3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

grateczki:D
    ja jak zwykle nie mam szczęścia:cry:
    sg. też nie mam tyle:cry:

moni15382 likes this.
  4. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

event skończony...zużyłam jakieś 200 sp bo mi ten party dog jakoś nie chciał wyjść. Tragiczne to klonowanie u mnie! nawiększy ból: 3 zwykłe psiaki i mopsik dały mi...dwa dalmatyńczyki..

0olimpia0 likes this.
  5. Antenka18

Ja też nie mam, chociaż i Shiba Inu na targu nie widziałam, więc nawet nie wiem po ile chodzą :)

0olimpia0 likes this.
  6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

sliczne ech ja nie mam szczescia do takiego klonowania, żeruję na szczęsciu innych, dzieki temu udalo mi sie zrobic dzisiaj różowe laboratorium i różowe pandy.Ale o pieskach zaczynam juz marzyć :)))))))))

moni15382 and Antenka18 like this.
  7. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Misja zrobiona.Nie zuzylam ani jednej SP. Teraz zabieram sie za klonowanie do misji stalej. Zeby zaoszczedzic SP kupuje dalamtynczyki na targu. mam 400SP. Duzo z tym nie powalcze.. :D Moze jakis przeskok sie trafi.. :)i zdobede choc jedna rozowa zagrode.. :D

Powodzenia w klonowaniu :)

8. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Program z serii : " Nigdy nie rób tego w domu" 8).

[​IMG] [​IMG]

No , ale kto bogatemu zabroni ? xD:cry:xD

Jak wtapiać to ostro i z przytupem.

Z przyziemnych info to misja załatwiona z targu , niewielkim nakładem SG i ...... mykam stąd.

Bry mocno imprezowe.

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Walczycie widzę nadal z przeciwnościami:) Ja coś nie mogę się pogodzić z tym, że nie klonuję. Parę razy wyciągałam na nowo oazy i chwilami było znośnie - nawet jeden przeskok do strażackiego się trafił, ale to nie to, co było przy gęsiach czy bobrach:( Straszny mam niedosyt. Jeszcze jutro rano spróbuję.

10. alma116

alma116 Czeladnik forum

gratulacje ;)dla mnie to tylko marzenie

moni15382 likes this.
  11. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

U mnie jest dokładnie to samo. Właśnie miałam się was pytać czy ktoś też tak ma. Jakoś się to pojawiło ze 2 miesiące temu. Zawsze wstawiam - zwykły, wysoki, zwykły, zwykły a jak zbieram z oaz, to ustawienie jest wysoki, zwykły, zwykły, zwykły. Zastanawiam się czy jest to powód, żeby pisać do PT. Szczerze mówiąc odkąd tak mi się w oazach poprzestawiało, to gorzej mi miksy wychodzą :(
    Idę dalej klonować - jak na razie tylko jeden miks mi wyszedł :cry:

12. Antenka18

Pożerowałabym na szczęściu innych, ale mnie nie stać na zwierzaki które potrzebne są do budowania różowych zagród. :(

13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Auć... To musiało boleć.
    Cysorz w słabszej formie to i poddanym niewiele wychodzi.
    Gdyby nie targ też bym się jeszcze "bujała". Z misją.

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Gratki , u mnie takie cuda z oaz nie wychodzą ..:)
    Też nie mam szczęscia w klonach , SG mam ale na targu szaro ...od kilku edycji ciężko kolorowca z wyższego poziomu kupić u mnie można ..:( ..z mojej bazy danych chyba mało kto klonuje ??? lub puste konta ??

Misję z psami zrobiłam ..3 warsztaty zbudowałam a że hydranty długo się robią , dokupiłam 8 dogparty i na razie mam 3 pomarańczowe fabryczki ..:) ..hmmm przy okazji złapałam jakiegoś psa w czerwonym kasku - nie wiem po co mi on :pxDxD..sprzedam jak podrożeje - może ktoś kupi ..:D

15. Antenka18

U mnie się znajdzie na targu grubego zwierza, ale jak się ma 3 mln to się raczej nie poszaleje ;D

amber♥ likes this.
  16. amber♥

amber♥ Komandor forum

mam 150 mln ...:) czekam aż ktoś wystawi migoczącą flądrę bo chce misję "zupa" skonczyć - tylko mi tej ryby brakuje wrrrrrrrrrr...:) ...tylko dzisiaj na drobnicy przehulałam jakieś 5 mln ...ale to na roślinki i kolorowce z niskich poziomów na "zaś"..;):p

17. Antenka18

Z taką kasą to i ja bym poszalała :D Gram długo ale się takiej sumy nie dorobiłam :D Powiedz mi jak to się robi :D

eliza9070 likes this.
  18. amber♥

amber♥ Komandor forum

skupuję towar jak ceny spadają , sprzedaję gdy rosną ..kiedyś kupowałam upiorne bukiety po 30 tysi - sprzedałam ponad 100 szt za 100 tysi ..długo SG było zamrożone - ale się zwróciło ..mozna mnożyć przykłady ..;)

19. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Na samych psach można było mln zarobić. Skupowałam jak były po 300 do 600 SG. (to dotyczące eventu - nie wycinać8))
    Teraz chodzą po ponad 4 tys.
    Trzeba umieć inwestować - sama kasa nie przyjdzie.
    Najpierw trzeba wydać, żeby zarobić.

20. Antenka18

No właśnie u mnie z tym ciężko :D

amber♥ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.