Opinie Vox Dogs

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mieczu

mieczu Baron forum

wrzuciłem psiaki do 23 oaz, wszystko po bożemu, bez ryzyka i...
    [​IMG] [​IMG]
    :D:D a właśnie tłumaczyłem córce, że mikołaj i prezenty to za miesiąc dopiero, cóż, wygląda, że do mnie właśnie przyszedł :D

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Gratuluję i zazdraszczam :D

mieczu, FAJNAFARMAXXXL oraz bealara lubią to.
  3. mahartka

mahartka Baron forum

event zakończony :) przeskoki tak średnio ale na koniec ze zwykłych wyskoczył partydog i już nie trzeba było więcej klonować :)

0olimpia0 i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  4. tessao

tessao Cesarz forum

witam
    u mnie już po evencie i pnącze odpalone
    :)
    powodzenia w klonowaniu

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event juz przechodzi w zapomnienie,pnacze odpalone,teraz klonuje na rozowa zagrode ale cosik cienkie sa przeskoki,czy sie uda.....zobaczymy 8)

0olimpia0 i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  6. Antenka18

Mi też się marzy różowa, ale zostało mi już nie wiele super paszy a przeskoki marne więc pewnie nic z tego nie będzie :)

tessao, FAJNAFARMAXXXL oraz -mala159- lubią to.
  7. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Dzien dobry , A to BB jeszcze jest, bo u mnie żadnych przeskoków nie ma , wczoraj strażacki i mopsiu wyskoczyły ze zwykłych, a dzisiaj kicha. þewnie limit wyczerpałam. No nic, próbuje dalej. Powodzenia wszystkim życze:p

dzitka8 i semira25 lubią to.
  8. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pnącze odpalone. Event prawie ukończony, ale brak paszy. Psów zwykłych mam 300 szt., więc te z eventu odpuszczam. Na plusie został mi 1 partydog, z czterech, które mi "wyszły" z przeskoków. :)
    Powodzenia walczącym :)

dzitka8, 0olimpia0 oraz FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie na razie idzie tak:

[​IMG] [​IMG]

nie jest to rewelacja ale zawsze do przodu ;)

10. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Uff event zakończony na dosłownie ostatniej SP. Interes życia ;) : 9 mln SG w plecy i po 200-tnej SP pogubiłam się ile jej dokupywałam w zadaniach w Spółdzielni. Znowu bieda na farmie i znow trzeba ciężko pracować ;);)

W przeskokach jeszcze takiej bryndzy nigdy nie miałam - dosłownie jakby BB nie było, bo takie dodatkowe zwykle pieski to z drzewa tez wyskakują.

Za walczących 3mam kciuki :D

FAJNAFARMAXXXL, 0olimpia0 oraz Megan lubią to.
  11. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

z ledwością ukończyłem SP się skończyła ale udało się 8)

FAJNAFARMAXXXL i 0olimpia0 lubią to.
  12. Antenka18

U mnie jeszcze gorzej. Jedyny pożądny przeskok od kiedy zaczęłam klonować to ze zwykłych -husky. Zostało mi 10 sztuk SP więc musiałby się zdarzyć cud, żeby wyskoczyły mi 2 shiba inu żeby postawić różową zagrodę :(

13. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Skończyłam. Nie klonuję więcej, bo masakra. Wyższe psy na styk, efektownych przeskoków zero.-.- Czy aby na pewno jest BB ? -.- Paszy poszło ponad 250. :cry:xD Pozdrowionka dla farmerskiej braci.

14. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

potrzebuję 1 partydoga aby skończyć.....zostały 2 sztuki paszy......może się uda,bo na targu szaro,ale nie tracę nadziei....może jutro uda się kupić????gratulację dla tych co skończyli i powodzenia walczącym.....

15. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Cześć !
    U mnie pnącze działa od rana. Jak na złość z 20 oaz dzisiaj rano żadnego partydog'a nie było a brakował mi jeden żeby ukończyć zadanie.
    Na szczęście ktoś wystawił za około 240 tys sg i zdążyłąm kupić.
    Mam jeszcze około 60 szt sp - poklonuje teraz kilka piesków i małp no i może pand i koniec zabawy.
    Pozdrawiam :)

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  16. Antenka18

Teraz z 3 zwykłych i 1 mieszańca wyskoczyły 2 husky, ale to na razie najlepszy wynik :D

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

żadnych ciekawych przeskoków na 5 polan klonowania

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  18. Menasa

Menasa Forum Pro

Ja sobie zadanie odpuszczam, takie sobie nagrody. Tylko zwykłe klonowanie do zadań w spółdzielni. Jedyne co mi fajnie się trafiło to kukułka budowlana ze zwykłych.

Na targu 27 kupię śnieżne króliki do 250 tys. Nie wyżej. Próbuje ukończyć zadanie z królikami i został tylko 1 wielkanocny. Choć jeśli ceny się utrzymają to niedługo uzbieram na wielkanocnego.

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  19. Antenka18

Poszperałam poszperałam i mam 29 sztuk SP. Będę teraz do oaz wsadzać tylko zwykłe psiaki i zobaczymy jaki uzyskam najwyższy przeskok :D Zużyłam już trochę tej SP, ale tak mi się marzy ta różowa zagroda, że kombinuje jak mogę :D

.Robaczek. lubi to.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Specjalnie zdobyłam z jednej z misji SP na kolorowanie piesków:)
    Już kilka kolorowań się odbyło i żadnych przeskoków,wracają te same pieski lub po 2 sztuki jak dalmatyńczyki.
    Jednak i tak liczę jeszcze na jakąś niespodziankę:)

FAJNAFARMAXXXL i Antenka18 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.