Opinie Vox Dogs

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Nov 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Wrzuciłam teraz 3 dalamtyńczyki i 1 husky :D liczę na cud w postaci partydoga :D

eliza9070 likes this.
  2. kheme

kheme Analityk forum

Do końca brakuje mi 7 mieszańców, 3 husky i 2 party. Rozmnażają się bez większych szaleństw, raz tylko byłam zaskoczona gdy z 4 zwykłych piesków wyleciał mi party :D

Last edited: Nov 6, 2015
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Pięknie :) gratuluję :)

gadek likes this.
  4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No tym to ja muszę się pochwalić
    Kto mnie przebije? [​IMG]

5. Antenka18

Mam tak samo. Żadnych przeskoków. A co tu dopiero marzyć o przeskokach typu ze zwykłych- mopsio :D

eliza9070 likes this.
  6. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Pochwalę się i ja :) udało mi się przed chwilą skończyć evencik :D z braku czasu, siadłam dopiero do kompa 2 godziny temu i udało się, hehe :) remont to strasznie wyczerpująca praca :pxD

7. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

2 Shiba Inu wpadly na moja farme xD

.Robaczek., chrumcia91 and Antenka18 like this.
  8. Megan

Megan Komandor forum

Nie da się inaczej u mnie zrobić tych partydog, próbowałam dać dwa husky i dwa mieszańce to wychodzą dalmatyńczyki lub mieszańce.
    Jeszcze tak ciężko mi się nie kolorowało, wypaprałam już ok 340 SP, sporo piesków poszło i event jeszcze nie zakończony....masakra.

9. deadwing

deadwing Komisarz forum

Z jakich kombinacji wypadają wam husky? Do zakończenia eventu potrzebuję ich jeszcze 5, tylko ich....

10. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki:)
    O rety,przynajmniej dwa wróciły;)

eliza9070 likes this.
  11. kheme

kheme Analityk forum

3 mieszańce + zwykły, zawsze się udaje

deadwing likes this.
  12. Antenka18

No i mówiłam że u mnie na farmie cudów nie ma :( Wsadzone 3 dalmatyńczki i 1 husky = 1 dalmatyńczyk i 1 mieszaniec. Szkoda gadać :( czuje się już trochę zniechęcona :(

.Robaczek. and Megan like this.
  13. deadwing

deadwing Komisarz forum

Dzięki, wypróbuję u siebie :)

kheme likes this.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie jeszcze tylko husky i 2 partydogi i koniec....moze mi starczy na pandy i kukułki jeszcze, chociaż wątpie ;/

gadek likes this.
  15. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Na noc "posiane" same psy. Do rana mam nadzieje, że zmądrzeją. 20 oaz "zapsionych". Rano oczekuję takich wyników: 7 elkhundów, 2 hasky i jeden partydog, resztę mają dowolną. Tak im powiedziałem. Ja idę spać, a one niech robią jak chcą, byle rano były wyniki. A co! Koniec się cackania!
    Dobrej nocy wszystkim!

16. chrumcia91

ufff.jeszcze tylko 2 partydogi, wyskoczyło mi kilka "haskich" :p
    wsadzilam teraz husky i zwykle do 2 oaz-moze wyskoczą.....oby ;P
    edit: dalmatynczyk i mieszaniec - 2 razy to samo >:(

gadek likes this.
  17. Megan

Megan Komandor forum

Też miałam podciągnąć kukułki, brakuje mi kukułcza mama II i pnącze by działało a tu musze zrezygnować bo SP zabraknie a kupować nie mam zamiaru, nie dam tym razem zarobić BP.

Mnie nadal lubia dalmatyńczyki, mieszańce i czasami jakiś husky wpadnie, gdyby jeszcze na targu udało się coś kupić a tam same mopsio:p

gadek likes this.
  18. Antenka18

U mnie na targu też tylko mopsio :D

19. Megan

Megan Komandor forum

Wrzuciłam pieski do domków i zrobiłam tak, jak Eliza nagadałam im, że ma wyskoczyć jeden partydog, bo mam dość i chcę iść spać, dość tych żartów:)
    hihi chyba poskutkowało, bo jeden wyskoczył w czapeczce i to ze zwykłychxD:p
    Nareszcie zakończę event, odpalam pnącze i życze powodzenia tym, co jeszcze kolorują:)

20. chrumcia91

ja jeszcze czekam na 2 partydogi :(

Megan likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.