VARUN i jego turbo młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Darek, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Darek

Darek Forumowy żółtodziób

witam :)
    w biuletynie producenta z dnia 27-03-2015 czytamy:
    W przeciągu ostatnich kilku tygodni wyrażaliście swoje zdanie głośno i wyraźnie. W ostatnim czasie były określone momenty, w których Ekipa Farmeramy starała się byście byli zadowoleni z gry. Żałuję, że nie słuchaliśmy Was jeszcze bardziej i że nie obraliśmy innej drogi.

i dalej ...
    Nasza ostatnia aktualizacja związana z nowym wyglądem młyna dotknęła wielu naszych Graczy, którzy zakupili Walentynkowy rząd na Cudownym Pnączu i dokonali subskrypcji Turbo Młynu. Mamy świadomość, że zawiedliśmy Was swoimi ostatnimi decyzjami i bierzemy za nie pełną odpowiedzialność.

i ponownie:
    Chcę Was wszystkich zapewnić, że pracujemy obecnie nad rozwiązaniem dotyczącym Młyna. (...) Dlatego proszę Was o cierpliwość, podczas gdy my obiecujemy pracować nad tymi zmianami dzień i noc, aby szybko mogły zostać wprowadzone. Pragnę także złożyć Wam obietnicę, że wszyscy Gracze, którzy zakupili Walentynkowy rząd Cudownego Pnącza, czy też dokonali subskrypcji Turbo Młynu, otrzymają sprawiedliwą rekompensatę.

mój komentarz
    Szanowny Varun, dzień i noc myślałeś jak tu zrobić większą kasę z gry, niby padasz na kolana przed graczami, kajasz się i nagle wprowadzasz genialne rozwiązanie dotyczące graczy którzy kupili Turbo Młyn. Dam wam kod, na dwa tygodnie !!

ponowię cytat:
    Pragnę także złożyć Wam obietnicę, że wszyscy Gracze, którzy zakupili Walentynkowy rząd Cudownego Pnącza, czy też dokonali subskrypcji Turbo Młynu, otrzymają sprawiedliwą rekompensatę.

gdzie tu sprawiedliwość?? zapłaciliśmy za turbo młyn, a w zamian dostajemy wydłużony o 30 min czas produkcji superpaszy (bez pnącza), nie testowałem czy czas produkcji innych pasz też się wydłużył

kolejny cytat:
    Naszym największym celem jest to, byście mieli poczucie, że Farmerama jest Waszą grą, a my w Bigpoint tylko
    czerpiemy z Waszych rad i doświadczenia i urzeczywistniamy Wasze pragnienia.
    Ale dosyć już tego gadania z mojej strony. Będziemy się teraz koncentrowali na tym, o czym mówiłem, jak również ciężko pracowali nad odzyskaniem Waszego zaufania.

No i coś ta ciężka praca wcale Wam (Tobie) nie wychodzi ................................................................
    Chcesz mieć grę, zacznij naprawdę dbać o graczy.

chris975 lubi to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nie zauważyłam pytania, a to do tego służy ten dział. Jeśli masz zastrzeżenia, uwagi, wybierz jeden z działów dyskusyjnych w Kąciku Mówców :)

3. Darek

pytanie jest zawarte w treści
    cytuję sam siebie:
    gdzie tu sprawiedliwość??

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Darek, swoją opinię na temat biuletynów możesz wyrazić w tym miejscu: Użytkownicy pytają, BP odpowiada
    Jak słusznie zauważyła Kalina, to nie jest dział dyskusyjny.

Na pytanie "gdzie tu jest sprawiedliwość??" ja nie jestem w stanie odpowiedzieć. Możesz zwrócić się z tym pytaniem bezpośrednio do twórców gry, do centrali BP za pomocą zakładki Impressum.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

=kalina=, dziękuję za pomoc :)

5. Darek

Nie mam więcej pytań .....

i zerknąłem na ten dział, to chyba to miejsce którego Varun i reszta ekipy nie czyta :D:D
    ignor dla graczy, chwała bohaterom :D

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 kwietnia 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z brakiem kolejnych pytań temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.