uzytkownicy forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -norbijas-, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moze mi ktos wytlumaczy dlaczego ilosc uzytkownikow online nie jest rowna ilosci uzytkownikow oraz gosci..
    online jest 218 osob a dodajac czlonkow czyli 166 oraz gosci 49 wynik wynosi 215

2. litkajestem

litkajestem Moguł forum

norbik bo te 3 to tajnikixD

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie jestem pewna na 100 %,bo nic na ten temat w poradniku nie ma,ale może te 3 brakujące osoby,to np...
    Robot :Bing i Robot: Yahoo

4. -norbijas-

no tak ale kto to jest??..bo jeseli chodzi o gosci to chyba wiadomo o jakie osoby chodzi;)

5. SMOD_Atena

Nie mam pojęcia kto to jest,ale już biegnę dopytać.

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie podliczam tego za każdym razem, kiedy wlezę na forum, ale co najmniej kilkakrotnie już zauważyłam, że to się jakoś nie za bardzo sumuje. Maszynka liczyć nie potrafi...?
    Oj, w środowisku IT nie najlepiej to rokuje xD

7. SMOD_Atena

Nie znam się na środowisku IT,a tym bardziej serwerach,silnikach for,itd....ale wyczytałam właśnie na fachowym forum,że w/w roboty zbierają w sieci różne infromacje dla wyszukiwarek internetowych.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Szkoda tylko, że liczą się jako użytkownicy ;)

9. SMOD_Atena

zzizzie dziękuję za pomoc.

Dużo ich nie ma,bo w obecnej chwili jak widzimy tylko 3 i nie ilość jest najgorsza,gorsze jest z tego co wyczytałam- obciążenie serwera.

-norbijas- czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. -norbijas-

dzieki za informacje mozesz zamykac

11. SMOD_Atena

W takim razie,ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.