Uwaga

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika andrew1997, 27 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. andrew1997

andrew1997 Młodszy ekspert

Znalazłem ten program, użytkownik twierdzi, że fora niemieckim i polskim

[usuwam]

Może powodować:
    *zbierania danych, rejestratory*
    *prosić o pieniądze lub płacąc kartą*

Zamieściłem tutaj, aby zobaczyć innych ludzi i uważaj na fałszywe programu. >:(

Post edytuję, bardzo proszę nie zamieszczać takich filmików.

SMOD_Atena.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że chcesz ostrzec Graczy, aby nie używali takich programów i za to dziękuję. Niemniej jednak filmiki usuwam, ponieważ ktoś może takie ostrzeżenie zignorować i spróbować skorzystać z programu, a to jest zabronione. Zapraszam do zapoznania się z >>>Regulaminem gry Farmerama<<<.

W szczególności z tym punktem :

3. Niedozwolone programy wspomagające i automatyzacje

Do grania w nasze gry służyć może wyłącznie niepoddana modyfikacji, tradycyjna przeglądarka lub opracowany specjalnie dla danej gry klient. Zabronione jest używanie nieposiadających jednoznacznej autoryzacji programów wspomagających, botów, skryptów, makr (na przykład Fiddler) jak również wszelkich innych aplikacji, służących do automatyzacji przebiegu gry bądź też wpływających na wygląd i formę wykorzystywania klienta gry.

Tytuł zmieniłam usuwając nazwę zabronionego programu.

Czy masz odnośnie powyższego jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2016
  3. andrew1997

andrew1997 Młodszy ekspert

Wysłałem już zespoły wspierające niemieckim i rumuńskim. Mamy nadzieję, że do rozwiązania !

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam również do kontaktu z polską Pomocą Techniczną. Tutaj znajdziesz poradnik jak się skontaktować za pomocą formularza w grze : >>>klik<<<.

A skoro tutaj nie masz żadnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.