Opinie Uwaga, upał!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No niestety - nie idzie
    i żeby się za bardzo nie... zapalić przy tym układaniu to sobie tak dziś odreagowywałam w trakcie orki :p
    Mietka do roboty tak się dziś dorwała
    że 9 tysięcy drinków napryskała .
    Aż jej w końcu rzekłam - Wybacz Mieciu miła
    lecz chyba ci w drinkach palemka odbiła xD:cry:

no bo sama powiedz po co ich aż tyle ?
    -.. A po to by teraz siać do nich badylek
    jeszcze dni dwanaście na to sianie mamy
    więc jak się sprężymy to i radę damy
    a przynajmniej żeby chociaż do połowy ...
    ,,
    - Do czterech tysięcy ??! Nawet nie ma mowy .. !
    - ,, Skoro do tysiąca dałyśmy dziś radę
    to i do tych czterech... ,, - Mietka kurcze blade
    chyba tobie dzisiaj nie tylko palemka...
    toż ja w tym ,,upale,,już teraz wymiękam
    bo żeby to było tylko samo sianie
    jakoś bym ścierpiała lecz to układanie
    już mnie wykończyło choć to druga doba
    bo chcę tak a system jak mu się podoba
    kładzie i zatwierdza... i mi wzorki psuje
    - ,, No jak jeszcze twórca ciut go podrasuje
    ażeby nam więcej ... radochy przysporzyć
    to następnym razem sam wszystko ułoży
    My będziemy tylko dostarczać tych łatek
    i modlić się żeby choć kilka zębatek*
    wpadło z tych mozaik jakie on wymodzi ,,
    _ Kto wie czy nam Olimp kiedyś nie dogodzi
    właśnie tak jak mówisz , a zrobić to mogą
    więc lepiej pomysła nie podsuwaj bogom
    bo jeszcze zbyt pilnie w głos twój się wsłuchają ...
    - ,, Oni do słuchania to księgowych mają
    a nie będą słuchać pospólstwa gadania
    tak więc zamiast gadać bierzmy się do siania ,, :pxD:cry:
    --------------------

*zębate monety
    - i tak to sobie z Mietką pogadywałyśmy przy tym (masakrycznym) układaniu ręczniczków:p
    na obecną chwilę mamy 326 ułożonych i 650 ZM zarobione - a gdyby nie ta samowolka systemu w układaniu to i więcej tych monet bym miała -.-
    - z zakupami na razie mi się nie spieszy , na pewno wezmę te lepsze itemy , a co więcej to nie wiem - zresztą nie ma tam za bardzo co brać :music:
    jakieś takie ,,ubogie,, te ewentowe sklepiki od jakiegoś czasu jakby towaru w magazynach bogom brakowało , albo... no nieważne :p
    idę zebrać badyla i zabrać Miecię na zasłużony odpoczynek bo się bidula dziś spracowała jak rzadko kiedy xD:cry:xD
    Dobrej nocy Farmerzy

Ostatnie edytowanie: 14 czerwca 2025
  2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

272 szmaty ułożone, do końca jeszcze duużżoo

3. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja też mam dylemat ze sklepem ale zastanawiam się nad schematem Muzeum .Może kiedyś dadzą jeszcze jedno a strasznie dużo narzędzi zabiera. Dla mnie akurat ta oferta jest interesująca.Jak zostaną monety to jeszcze pomyślę nad zakupami.Dużo czasu zostało do końca i może poprawią układanie.Odniosłam wrażenie,że dzisiaj jest lepiej.Nie zapeszam bo znowu coś zepsują.Miłego układania.

4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Aż poleciałam przepatrzeć gdzie ten schemat jest do kupienia i... faktycznie jest na tym trzecim regale (czyt.stronie ) sklepiku z asortymentem ,,inne,, :music:
    a ja wczoraj tylko ten pierwszy (
    z klejem... skrzyniami... i imprezowymi ) widziałam :p i palec bym sobie dała uciąć że nie było tych zielonych strzałeczek do przechodzenia między regałami - ale może w tym plażowo-słoneczkowym ferworze nie zauważyłam ich .
    No to muszę się poprawić , bo to zaopatrzenie nie tak ,,ubogie,, - a by wziąć to co sobie Mietka dziś upatrzyła to jeszcze sporo siania przede mną , bo ponad 1500 ZM potrzebuję, zaś zarobione mam dopiero połowę tej sumy :music:
    - schematy oczywiście wezmę bo wydaje mi się , że tu sporo taniej wychodzą niż w misji .
    I piccolaki chociaż to ryzykowne bo wydać 400 zębatek na potencjalnego kumpla z kijkiem czy innym genialnym w parze to tak... trochę mnie odstrasza od zakupu .
    Zagrodowe zagadkowości wyniośle zignoruję - ostatnio powystawiałam wszystkie co w pasku zalegały (na głównej i bocznych) no i wpadły trzy tapiry i dwa mundżaki więc wystarczy - z nowych drzewek też kilka wpadło , ale widzę że już są i nowsze nowości i Mietce zaczyna się marzyć by tego ,,fikuśnego dusiciela,, mieć na farmie , już choćby dla samej nazwy -,,dusiciel,, xD

No może odrobinę ale i tak ciężko się to układa i trzeba bardzo uważać z tym ,,obracaniem,, a nawet łapaniem z bocznego panelu za pasujący nam wzorek ręczniczka (czyli tą ,,główkę,, lub ,,ogonek,, jak tu wyżej ktoś pisał) bo zdarza się że z panelu łapię niby za główkę a na planszy pokazuje że trzymam za ogonek i ręczniczek ...umyka jak jaszczurka :pxD:cry: i trzeba go znowu z tego panelu wyciągać

5. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Co jest nowsze mundżaki czy tapiry ?
    Tak się zastanawiam, bo wzięłabym nowsze, bo tam teoretycznie mogą wypaść też te drugie :)
    Aż po 10 zagród w sklepiku, a drzewka po 2 o_O

6. ruda120

ruda120 Ekspert forum

to jest jakis koszmar z układaniem tych ręczników .... po 5 razy chwytam i dalej wraca nawet jeśli się trochę odczeka , przeciez to godzinami będę układać

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Trzeba chwytać za ten wzór, który chcesz dołożyć.

8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tapiry są najnowsze ;)

9. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

Koniec 571 recznikow
    dostalem oczo plasow
    pozdrawiam grajacych
    Powodzenia

10. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Chciałam podejść do tego eventu bo ileż można robić misje. Mając 93 ręczniki myślałam, że trochę tam nagród pocieszających dostane. Ledwo ułożyłam 2 i koniec...nie daje rady klikając na różne sposoby. Szkoda bo rok temu był taki sam event i jakoś nie było problemów. Jak widać los tak chciał, że straciłam tylko czas i nerwy :sleepy::sleepy::sleepy:

11. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz na planszy położony stos ręczników, wyczerpałaś wszystkie 5 wymian i żaden wzór już nie pasuje to zapraszam do PT.

13. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Okazjonalny autor

777 ręczników - robię dalej - wykupię jeszcze skrzynki z bonusami

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zaczynam :D Koło dziś oszalało-mam +500 :music: dodałam 3 dyniowe i + 100 w slot xD

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Gratuluję chwila moment i event skończony.

U mnie stan 512/550 do końca już nie wiele brakuje ale siać będę ile się da bo TS-y są w planie wykupu może trafi się Mundżak.

16. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

Nie wiem czy uda mi się zdobyć pnączę. Dziś mam 321 ręczników ale zaraz kończą się totalnie wszystkie bonusy, koło nie dało ani jednego - gdzie tu sprawiedliwość dla graczy...

17. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Uruchomiłam dyniowe, zaszalałam z SN i skończone. Powyżej mój rekord. Jeszcze sobie poukładam , sklepik kusi. Na razie kupiłam 2 Piccolo i Krokoskoka. Testowałam gorące skrzynie: 3skrzynie/2ręczniki , 5/6, 8/4, raczej się nie opłaca, chyba na koniec przy braku wypadajek, żeby zużyć całe zielsko.

Pięknej niedzieli wszystkim życzę.

O Matko! gratulacje! mnie dało na około 200 kręceń marne +1.

Dlaczego masz nie zdązyć, jeszcze 10 dni a Ty masz ponad połowę!

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2025
  18. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

bo miałam swoje bonusy dzięki którm z pola miałam po 23 sztuki, do tego SN. Bonusy dziś się kończą, SN nie mam w planach kupować. mialoby to sens gdyby był jakiś bonus. Na kole miałam chyba z 50 szans i nic totalnie nic gwiazdki, krowy, niedzwiedzie, itemy, kombajn (mnie nie cieszy bo mam abonamet)

19. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam wszystkich w sloneczny dzien
    dzis od rana i mi sie morda smieje z 5 pikolakow opryskiwacz dyniowy cylinder poszukiwacze i kwieciste
    mogloby czesciej tak wypadac
    pozdrawiam

20. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

ten event jeszcze nigdy nie był tak wnerwiający jak obecny mam ten sam problem co wszycy reczniki nie chcą się układać-.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.