Uwaga na kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Hesarenka64, 11 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam
    Chciałam powiedzieć że wczoraj po przerwie technicznej miałam problem. Kombajn pożarł mi świeżo nakarmione zagrody i fabryczki - potraktował je jak te zebrane. Ja problem zgłosiłam a tu piszę żeby dowiedzieć się czy ktoś nie miał podobnego "kłopotu" i ostrzec innych. Mi wcięło sporo strusi i paszy dla nich. :(

2. Skoro zgłosiłaś problem do Pomocy Technicznej to poczekaj na odpowiedz :)
    Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny a o swoich spostrzeżeniach możesz porozmawiać z graczami w wielu wątkach dyskusyjnych na tym forum.

Czy masz jakieś pytania techniczne ??:)

3. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Nie znam się dobrze na komputerach - więc nie umiem odpowiedzieć czy to prawda że nie można sprawdzić czy dana sytuacja miała miejsce - nie jestem informatykiem. Pytań nie mam chciałam tylko ostrzec innych graczy a nie mam czasu latać po forum. Pozdrawiam i proszę o zamknięcie.

4. Również pozdrawiam i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.